My New BFF

Hahahahaha, var det någon mer som såg Paris Hilton's My New BFF som gick på TV3 ikväll? Jag klarar ju inte av denna människa, tål henne inte. Men ändå så har jag sett hela denna serie, yes så sad är jag. Kunde inte sova en natt, så jag såg alla avsnitt på MTV´s hemsida.

Sure, jag kan säga att serien är jäkligt underhållande, men så patetisk. Hon låter ju som värsta bebisen när hon pratar, sitter bara och irriterar mig på hennes sätt att prata på och gå för den delen med, ser ut som hon går på en cat walk varje dag. Jag kan dock erkänna att hon med jämna mellan rum klär sig vädligt fint, men I can still not stand her.

Kommentarer
Postat av: Randy

Jag tyckte de var skitbra!

2009-06-02 @ 22:09:39
URL: http://randys.se
Postat av: Haris

Asså Paris... Joj, The Simple Life var ju skit bra med detta ser mest tråkigt ut. Det är ju inte äkta, den personen som vinner kommer ju inte bli hennes BFF det förstår man väl bara av att höra att det är Paris som söker efter en så kallad best friend forever hehe.



I have a confession Zelly, det enda som Paris har producerat som är bra är hennes parfymer för män... Yes jag har två st och jag skäms inte för fem öre. Sen så hatade jag heller inte Stars are blind och skivan var väl okej hehehehehe.



Ha en god natt!

Kram

2009-06-02 @ 23:24:09
URL: http://petitbeurre.blogg.se/
Postat av: Randy

Men som sagt, rolig underhållning, sällan dokusåpor är på riktigt!

2009-06-03 @ 14:41:59
URL: http://randys.se
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Tack sötnos hehe

2009-06-03 @ 16:02:41
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Dee

TACK gumman, så gulligt av dig att skriva en kommentar verkligen.. Jag tänkte adda din blogg på min med hii.. Och självklart följa din blogg också som jag gör med Emmis .. Hoppas allting är bra med dig och att vi kan träffas på någon av festerna snart då det var länge sedan jag såg dig :) kram på dig

2009-06-03 @ 16:46:41
URL: http://metrobloggen.se/deesalvation
Postat av: eMMa

Hej gumman! Hoppas ni får det mysigt ikväll med bio och allt... vad ska ni se??? Vi har ju bokat Bloody Valentine sen nån vecka nu o äntligen blir det dags... hjälp! haha

Hoppas du får en supermysig kväll, vi får ses snart!! Kan vi inte boka in nån dag nästa vecka? Vi hörs på mailen ;)

Puss!

2009-06-03 @ 17:04:27
URL: http://emmaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0