Home again

Jag och syster är hemma från New York. Landade idag svensk tid 11.45. Jag är så jetlaged eller hur drt nu stavas rätt så det finns inte. Men vi ville hålla oss vakna hela dagen för att strax gå och lägga oss, för att så snabbt som möjligt komma in i svensk tid. Uppdaterar mera imorrn för nu ska jag ta en dusch och sen sova.

Kommentarer
Postat av: Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!

Hej kära trogna bloggläsare!



Nu vänder jag mig till dig som jag vet följer min blogg med information om vad som pågår. Som jag tidigare informerat håller min blogg på att byta plattform. Jag ska gå över till en egen domän och därför fungerar för närvarande inte adressen: alisagonzalez.se då den är under bearbetning hos webbhotellet.



Så för närvarande ligger min blogg under den gamla adressen: alisagonzalez.blogg.se men så fort allt är klart med nya plattformen kommer den gamla adressen att fungera igen och allt kommer att vara tillbaka till det gamla vanliga för er läsare.



Jag vill tacka dig för att du följer min blogg, det betyder väldigt mycket för mig och jag hoppas att ni har överseende med det lilla krånglet under den närmaste tiden. Men när allt är klart kommer det att kickstarta min blogg. Jag ser verkligen framemot detta.



Ha en fortsatt trevlig dag!

Mvh

Alisa

2009-11-04 @ 09:56:02
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0