Muppigt

Men på riktigt blogg.se vad är det frågan om. Efter denna senaste uppdatering eller vad fan de nu har gjort funkar saker och ting sämre än någonsin. När jag loggar in på bloggen ser det ut som på bilden ovan. Jag ser inte de senaste uppdateringar jag har gjort, jag ser inte kommentarerna. För att jag ska se dem och kunna godkänna dem måste jag klicka på kommentarer. Den förminskar mina bilder. Sidan ser helt enkelt skum ut. Vad fan är det frågan om?! Suck säger jag bara.

Kommentarer
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]- Alisas Blogg Awards

Oj men gumman då:( krama om Hoppas verkligen det int4 var allvarligt! Krya på dig



haha jag vet samma här, inget fungerar som det ska och det skulle vara fixat onsdag men det är fredag idag och det är the same shit!

2009-09-04 @ 22:17:20
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Haris

Dem håller på och ändrar på massa konstigheter, detta problem fick jag typ i onsdags och det var fixat i torsdags men igår gjorde problemet comeback och faaaan vad irriterande och deprimerande.



Hm, angående Madonna. Asså det är typ 4 olika versioner av skivan. Först har du CD med bara EN skiva(fast vem vill köpa den?) och Det finns även denna cd som jar har köpt med TVÅ skivor. iTunes säljer en Premium Edition som innehåller TVÅ skivor med 4 nya låtar (1 mix och tre nya). DVD innehåller mycket mer än skivorna nämligen 47 låtar (om jag minns rätt) - den innehåller bland annat den ocensurerade och färlängda versionen av Justify my love (raaaur) hehe :D :D :D Jag tänkte köpa DVD fast jag hoppades på att den skulle komma på blu ray.

2009-09-05 @ 08:27:54
URL: http://theharis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0