So much, but so little

So much to do and so little time. Dygnet har för få timmar ibland känner jag. Jag trodde att jag skulle ha en relativt lugn vecka där jag skulle hinna andas lite också. Men så fel jag hade. 

Om en vecka är jag i Kroatien :) Lycka! Jag känner mig väldigt förbered med allt inför semestern. Har handlat allt jag behöver, har bara pengar kvar att växla. Men ändå så känner jag mig väldigt stressad.

Är så mycket på jobbet denna vecka. Usch :( Känns inte alls roligt, känner mig hur stressad som helst. De flesta av mina kollegor är på semester så vi andra har hur jäkla mycket som helst. Känns inte alls roligt att jobba denna vecka och jag vet inte hur jag ska hinna med allt som jag måste göra innan jag går på semester. Orkar inte stanna kvar extra efter min arbetstid, orkar och orkar jag vill inte, har andra saker som ska fixas. Just nu känns denna vecka bara...blä. Även fast jag borde borde/måste tänka positivt, bara 4 arbetsdagar kvar ;) känner jag att det går inte just ni, I am too stressed out. 

Grattis


Grattis Spanien :) Är väldigt nöjd med att de vann. Måste dock erkänna att matchen var ju inte så jätterolig kanske, men tycker verkligen att Spanien förtjänade att vinna. Men vad ska man nu titta på varje kväll efter jobbet? Har ju varit en rutin nu i nästan en månad att titta på match varje kväll. Längtar tills alla ligor börjar efter sommaren, Allsvenskan intresserar mig inte alls.

(Bild från Expressen)

Söndag

Har tvättstuga snart, så jäkla tråkigt men det måste göras. Det är bara to get it over with.

Efter tvättstugan bär det av till syster yster. Vi ska se EM finalen tillsammans ikväll. Håller tummarna för Spanien. Bir god mat och vin till. Min vän Emma kommer också, ska bli trevligt med oss flickor :)

Nej, nu får jag nog sätta fart, måste sortera tvätten.

46664


Sitter och tittar på galan som hölls för Nelson Mandela igår i London. Blev nästan lite tårögd när Nelson Mandela himself kom ut på scenen.

Den 27 juni samlades ett stort uppbåd världsartister och världskändisar i Hyde Park i London för att hylla en av världens mest älskade ledare, Nelson Mandela, som i år fyller 90. Vi bjuder på två timmar med galans höjdpunkter. Gästar gör en mängd berömda politiker, världskändisar och artister, Bill Clinton, Gordon Brown, Will Smith, Ophra Winfrey, Robert De Niro, Queen, Amy Winehouse, Annie Lennox, Simple Minds, Sugababes, The Corrs, Eddy Grant och många fler.


Fin i håret

Kom hem från min frisör för ett tag sen. Damn, vad snyggt hon slingade håret, är så nöjd. Men Kinnda gör alltid ett bra jobb, är supernöjd med henne och det är alltid lika roligt att prata av sig lite med henne. Idag berättade hon att hon och hennes man väntar sitt första barn :) Så glad för hennes skull, tråkigt för min del att hon kommer vara borta ett tag. Men jag är säker på att hon lämnar mig i trygga händer.

Jag suger på att ta kort på mig själv, blir ju helt snett. Får be syrran ta ett kort i morgon när vi ska se EM finalen tillsammans.

Nu, ska jag laga lite middag och städa här hemma. Så spännande är min lördag kväll. Men det är själv valt ;) 

Dagens shopping

Syrran och jag träffades efter jobbet och begav oss på en liten shopping tur. Efter shoppingen bar det av till Pizza Hut för middag. Det satt två herrar en bit ifrån oss, de klagade en hel del på maten, och det självklart efter att det hade ätit upp hälften. Servitören erbjöd sig att byta ut deras mat, men de tackade nej till det och åt upp allt de hade beställt. Sen när de väl ska betala, diskuterar de fram och tillbaka med servtören som bara blir irriterad. Han erbjöd sig att byta ut deras mat, de tackar nej och sen har de mage att klaga. Galen.

Här kommer lite bilder på dagens shopping.

 
 
(Klicka för större)

1. Jag använder Clinuques 3 step skin care. Det bästa jag någonsin har testat. Visst produkterna kostar en del, men det är de värda. Min syster har fått jättefin hud på bara några månader av att använda dessa 3 stegs produkter. Jag hade slut på deras facial tvål som är steg 1 i denna skin care. Och även "vattnet eller lotion kallar de det, men jag tycker det liknar en viss sorts vatten. Steg 2, steg 3 själva krämen som man sen smörjer in med har jag fortfarande en hel del kvar av.

2. En massa härliga accessoarer från i.me.my, där det var stor rea. Halsbandet med rosa är syrrans dock, som hon ska ha på sig på bröllopet vi ska på, kommer passa perfekt till hennes fina klänning.

3. Två helt vanliga linnen, inget speciellt med dem. Är så bra att ha en massa linnen man kan byta mellan, då vi ska ner till värme böljan

4. Nya skor, tycker de är så söta och hur sköna som helst att gå i. Yes, jag är Big Foot och har storlek 40 ;)

5. Det sista paret skor måste jag säga är något ful-snygga. Jättesköna de med och väldigt billiga :) Passar perfekt att promenera i på stranden.

Ny mascara på MAC köpte jag också. Nu känner jag mig väldigt klar med allt som ska ha handlats innan semestern. Återstår bara att växla pengar :) Känns skönt att jag är mer förbered denna gång. Har lyckas få saker och ting gjorda i tid :) Go me.

I morgon är det dags att gå till frissan. Ska bli så skönt att få klippa sig :)

En tidig morgon


Jag promenerar i stort sett varje dag från Slussen till Kungsträdgården där jag jobbar. Imorse var jag ute ganska tidigt, gick i lagom takt. Och de slog mig bara så där, vilken vacker stad jag bor i. Var tvungen att ta denna bild när jag promenerade på. 

Fredag


YAY, snart får jag göra helg. 30 minuter kvar att jobba och sen är det helg för min del. Ska träffa syrran efter jobbet, vi ska ut på stan och shoppa. Måste köpa det sista nu till semestern. Men jag lär väl glömma hälften av de saker jag ska köpa, så jag kommer säkert få stressa nästa vecka med. Hoppas bara inte att halva Stockholm är ute och shoppar nu när det har varit lön.

Mercy

Den här låten är så härlig tycker jag. Duffy med "Mercy". Har för mig att hon hade show här för någon dag sedan. Ångar nästan att jag inte gick.


Viva Espania

Är rätt bra trött nu. Håller på att somna framför TV:n, inte så konstigt eftersom jag sov så dåligt inatt. (Se föregående inlägg). Syster yster skrämde upp mig rikigt bra där. Idag skrattar hon mest åt det, men hon har förstått min oro.

Men jag kan ju inte lägga mig innan denna spännande match mellan Spanien-Ryssland är färdig. Nu efter 3-0 kan vi nog säga att Spanien tog sig till final. Häftigt tycker jag, de har ju inte varit i final på år och dar. Kul :) Nu hejar jag på Spanien i finalen :)

Rädsla


Den rädsla som jag upplevde inatt önskar jag verkligen inte någon. Jag sov hos mina föräldrar inatt då de är på semester och skulle fixa med deras räkningar. Jag hade glömt deras nycklar hemma, men fick dem på jobbet av min syster då vi jobbar på samma företag. Hon jobbade till midnatt idag och hon brukar vara hemma till senast 01.00 eftersom tunnelbanan inte går lika ofta runt den tiden. Jag sa till henne att ringa mig när hon stod vid porten så kommer jag ner och öppnar åt henne.

Jag gick och la mig, somnade eftersom jag ändå jobbar ganska tidigt. Jag vaknade till kl.01.30 och hon hade fortfarande inte ringt. Jag ringde hennes mobil, som var avstängd. Redan där fick jag panik! Jag fortsatte att ringa som en tok, men utan att lyckas, mobilen var avstängd! Jag satt och ringde och ringde i en timme utan resultat, mobilen var helt enkelt avstängd.


Ni kan tänka er vilka tankar som surrade i mitt huvud. Jag gick från att gråta till att bli arg, gråta, svära, gråta, svära, gråta, svära.  Jag började föreställa mig en massa hemska saker, då det tyvärr sker en hel del hemskheter i vår värld. Jag såg henne ligga i ett dike, bortrövad you name it. Vart skulle jag ringa? Hur många timmar ska ha gått innan man kan anmäla någon försvunnen? Ska jag gå ut och leta? Men vart ska jag börja? Hur skulle jag förklara detta för mamma och pappa? Osv, osv.

Väl runt kl.02.30 svarar hon och känner paniken i min röst. Hon och ett par kollegor hade efter jobbet tagit en drink eller två. Hon hade dåligt med batteri på mobilen och sparade för att hon skulle kunna slå mig en signal när hon var vid porten. Och tänkte såklart inte på att låna en kompis mobil och skicka ett sms eller ringa mig, smart ass.


Nu är min syster över 20 år, vuxen och bestämmer själv vad hon ska göra och vart hon ska gå. Men jag som stora syster kommer alltid att vara beskyddande när det kommer till henne, det är lite mitt jobb kan jag tycka. Jag har ju tagit hand om henne så mycket då vi var små och hon är min bästa vän. Jag vet inte vad jag skulle göra utan henne.


Älskade syster i fortsättningen ser du till att din mobil alltid är laddad med batteri, eller köper en ny snarast då din suger. Skräm mig aldrig sådär igen. Älskar dig mest i hela världen ♥


Tack

Nu verkar min blogg fungera och se ut som den ska. Äntligen :) Ett stort tack till supersöta Linda som har hjälpt mig med saker och ting :) Du är en pärla helt enkelt.


(Bild lånad från Linda)

Project Runway

Ni ha väl inte missat att en ny säsong av Project Runway börjar idag på TV3. Kl. 22.00 är det dags. Jag har redan sett denna säsong, men kommer att titta på den igen. Tycke att detta är den bästa säsongen. Jag ska inte avslöja vad som händer. Men jag kan säga som så att min favorit är självklart Christian Siriano, som jag skrattar åt denna människa. Han är bara för härlig, I want him as my friend...haha. Ordet fierce är nog mitt nya favorit ord ;) You will see what I mean.

Nolla

Så typiskt amerikanskt. Ska de börja bestämma i andra länder nu än i sitt eget. Who does she think she is? Madonna? Har aldrig gillat Avril, vilken tönt. Nolla säger jag ;)

Högerklicksskydda

Tänkte dela med mig av ett litet tips. Såg denna funktion på Somas blogg. Tack för tipset :)

Hur man högerklicksskyddar sin blogg. Visst är det frustrerande när någon "snor" ens bilder och lägger upp som sina egna. Visst, folk som kan mycket kring datorer osv. kommer säkert komma på ett sätt att "sno" bilder ändå.

* Kopier denna text: <body oncontextmenu="return false;">

* Gå in på KODMALLAR, och klistra in <body oncontextmenu="return false;"> under <head>


And you are done. Inte alls svårt :)

Tada


Tada, lyckades själv fixa så att det äntligen står rätt email adress till bloggen.

Men en sak som jag inte fattar. Jag fattar inte riktigt detta med firefox (heter det så?) och sen den andra varijanten som jag inte kan namnet på? Explorer kanske? När jag tittar på datorn hemma ser designen perfekt ut, meny mallen ligger där den ska, på höger sida. Men sen när jag tittar på jobbet så ligger den helt CP, längst ner till vänster. Hur kommer det sig? Någon som vet hur man fixar det? Är evigt tacksman för svar om någon har koll ;)

2 veckor


Kom på att det idag är det exakt två veckor kvar tills syrran och jag åker till Kroatien, endast 9 dagar kvar att jobba och sen semester i 4 härliga veckor :) Som jag längtar, behöver verkligen semester efter så mycket jobb. Mamma och pappa har varit nere sedan slutet av maj. Semestern ska spenderas i Kroatien och Bosnien, men det blir mest Kroatien :)

Vill så gärna åka till min favorit stad Dubrovnik, som jag älskar denna stad. Jag drömmer om att en dag äga något eget i just Dubrovnik. Drömmar är till för att förverkligas :) Jag säger inte när, men en dag så ska jag bli stolt husägare där. Vi har ett jättefint hus på annat ställe, men Dubrovnik är min favorit stad.
Får se om jag lyckas övertala pappa att ta en tur dit :) Han brukar inte kunna motstå Dubrovnik ;)

Lite bilder

Några bilder från igår då syrran och jag var på Sex and the City filmen.

  

(Klicka för större)

1. Sergel bion
2. T.o.m muggen man fick när man köpte läsk var pimpad med SATC :)
3. Den goda pastan som vi åt på Vapiano, så gott.

Ny design

Som ni ser har jag en ny design. Tycker den är så fin :) Men dock ska en mindre ändring göras. Det står fel email adress på headern..haha. Och sen verkar inte menyn till höger fungera heller.

Ska försöka få det fixat ikväll efter jobbet.

Bio dag

Var på bio tidigare idag med syrran.Vi såg Sex And The City filmen. Jag vill inte avslöja för mycket för er som inte har sett den och planerar att göra det. Vilket jag verkligen råder till att göra. 

Jag älskade hela filmen, från första början till sista sekund :) Alla som älskade serien kommer garanterat att älska filmen.
Den hade allt, skratt, tårar, snygga kläder, skor, väskor en underbar stad, New York såklart.

Efter filmen bar det av för lite mat till ett ställe som har blivit mitt nya favorit ställe. Vapiano på Stureplan! Ligger på Sturegatan 12. Ännu ett ställe jag varmt kan rekommendera.

De har verkligen gudomlig mat, italienskt. När man kommer in via huvudentren får man en liten plast bricka. Den använder man till vad man än beställer på stället. Man går fram till olika "diskar" och beställer mat, dryck osv. Personalen där drar det här kortet, där registreras allt du handlar. När man sen är färdig att gå, går man bara förbi kassan och lämnar över det här kortet och de ser hur mycket du ska betala. Smart va?!

Tänk vad smart när man är ute och äter med folk och alla ska betala separat. Inga problem att räkna ut hur mycket den ena ska ge osv, utan alla betalar själva.

P.S Nu funkar det inte att lägga upp några bilder längre :(

Over Her Dead Body

Såg denna komedi igår, Over Her Dead Body med supersnygga Eva Longoria Parker som hon numera heter.

Handling: Förtvivlad över att hans fästmö Kate dör på deras bröllopsdag konsulterar Henry en psykisk kvinna vars namn är Ashley, till Kates syster Chloes stora förtret. Trots att han är skeptisk över hennes synska färdigheter faller de för varandra. Men Ashley blir snart jagad av Kates spöke som tycker det är hennes skyldighet att göra slut på Henrys och Ashleys romans, om det så är det sista hon gör.


Mycket rolig film som jag kan rekommendera om man vill skratta. Eva är sjukt snygg i denna film måste jag få tillägga

SATC


Nu får jag skynda mig lite. Ska möta syrran om ett tag. Vi ska på bio och äntligen se Sex And The City filmen : ) Som jag har längtat till denna film. En recension kommer senare ikväll :)
Vi ska även gå och äta på något mysigt ställe efter filmen.

Hjälp


Det spö regnar här ute. Och det är ok, tycker det är rätt mysigt att sitta inne då och se en film eller läsa en bok. Men det åskar också. Jag är skiträdd för åskan kan jag tala om. Fy fan vad läskigt, detta är inte roligt. Förra sommaren när jag var i Bosnien åskade det som satan, jag låg under sängen och skakade.

Fint

Innan pappa och mamma åkte på semester hjälpte pappa mig att få upp en hylla i badrummet. Ville ha någon där man kunde ställa tvål, tandborste osv. Tycker det blev super. I fredags lyckades jag hitta dessa två fina på Hemtext, ja vad kallar man dem? Ljus hållare kanske? Ja, ni ser på bilden. Ser att jag skulle behöva byta utt mitt dusch draperi till något med mer färg.

 

(Klicka för större)

De har världens rea på Hemtext, så mycket fint som jag ville köpa. Fick så mycket inspiration att göra om. Men får hålla mig tills jag får en större lägenhet :)

Jävla skit!

Jävla skit!!! Jag är så ledsen nu att det finns inte. Hur fan kunde turkarna sätta det där målet i verkligen sista sekunden!!!

I denna ledsama tid måste jag dock ge mina kära Kroater en stor eloge. De kämpade på till sista sekund. Kan fan inte vara lätt att sätta en straff jävel när man var i stort sett klar för semifinal.

Jävlar, jävlar, jävlar, jävlar!!!! Nu stänger jag av TV jäveln och försöker glömma denna kväll.

Nervös

Jag kan knappt titta på matchen mellan Kroatien - Turkiet. Jag är för nervös, detta är inte bra för mina nerver kan jag tala om. Jag kommer få en hjärtattack eller något. Majko moja.

Mina midsommar planer ändrades lite idag, men det gör inget. Sitter barnvakt åt två barn som jag har passat i fler år. Det är alltid lika roligt att träffa dem, de blir så glada när jag kommer. Jag jobbar lite extra som barnvakt åt en familj, har gjort det ett par år nu. Mamman E, ringde mig lite i sista sekund och frågade om jag kunde komma ikväll och passa barnen.
 
Visst ställer jag upp, det är alltid bra med extra pengar såhär några veckor innan semestern. Jag är alltid hemma hos dem när jag sitter barnvakt, de bor så centralt så det är inga problem att ta sig hem. Fast E alltid envisas med att köra hem mig eller betala taxi :) Det är snällt. Barnen sover nu och jag sitter här och tittar på matchen, får behärska mig så att jag inte väcker barnen :)

Trevlig Midsommar



Trevlig Midsommar på er. Hoppas ni får en trevlig dag vad ni än ska göra :)

"No Air"

Älskar verkligen denna låt med Chris Brown och Jordin Sparks. "No Air". Texten är så fin.

Klicka på bilden för att komma till låten/videon.

Tell me how I'm supposed to breathe with no air

If I should die before I wake
It's 'cause you took my breath away
Losing you is like living in a world with no air
Oh
I'm here alone, didn't wanna leave
My heart won't move, it's incomplete
Wish there was a way that I can make you understand

But how do you expect me
to live alone with just me
'Cause my world revolves around you
It's so hard for me to breathe

[Chorus:]
Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
It's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gonna be without me
If you ain't here, I just can't breathe
It's no air, no air

No air, air
No air, air
No air, air
No air, air


I walked, I ran, I jumped, I flew
Right off the ground to float to you
There's no gravity to hold me down for real

But somehow I'm still alive inside
You took my breath, but I survived
I don't know how, but I don't even care

So how do you expect me
to live alone with just me
'Cause my world revolves around you
It's so hard for me to breathe


[Chorus:]
Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
It's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gonna be without me
If you ain't here, I just can't breathe
It's no air, no air

No air, air
No air, air
No air, air
No air, air
No more
It's no air, no air


[Chorus x2]
Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you ain't there
It's no air, no air
Got me out here in the water so deep
Tell me how you gonna be without me
If you ain't here, I just can't breathe
It's no air, no air

No air, air
No air, air
No air, air
No air, air


Ljuvligt


Titta vilken fin present jag fick av min underbara vän Emma igår. Bodylotion från Victoria´s Secret, direkt från USA. Jag är helt kär i denna, den luktar helt ljuvligt. Måste verkligen ta och beställa fler :)

Tack snälla fina Emma :) Vad glad jag blev. Detta är min nya favorit :)

Fiasko

Fy satan vilken jäkla match igår. Det var inte roligt att titta på. Fan vad dåligt de spelade, så dåligt som de spelade förtjänade verkligen Ryssland att vinna. Ryssarna var överallt och svenskarna var på långpromenad eller något annat  inte fan hade de koll på bollen.

Trots det misslyckade EM för Sverige hade jag en super trevlig kväll ändå. Var hemma hos min kära vän Emma. Hon hade lagat god middag lagom tills jag kom hem till henne från jobbet. Som avslutning till middagen blev det god glass :) Vi var ju tvungna att tröstäta lite ;)
Vi satt nästan och hoppade upp och ner i hennes soffa och skrek för full hals.

Tack snälla Emma för god mat och en trevlig kväll. Repris snart igen :)

Nu mina vänner tycker jag att ni kan heja på mina kära kroater då Sverige har åkt hem.

Go Sweden

Får snart gå hem från jobbet och då bär det ut till Emma. Vi ska äta middag ihop och sen blir det till att se matchen såklart.

Håller verkligen tummarna för vårt kära landslag ikväll. Jag har inte fattat hur matchen måste sluta för att de ska gå vidare, men det visar sig.

Sover sen hos mina föräldrar då Emma bor en station ifrån dem. Orkar inte hålla på att åka hem till mig, tar lite tid så sent på kvällen.

Trevlig kväll på er :)

Photoshop much

Att de flesta bilder på olika kändisar är Photoshopade visste vi väl alla vid det här laget.

Men kolla in för och efter resultatet på dessa bilder. Det blir så tydligt när man kan se en för och efter bild.

   
   

(Klicka för större)


(Bilder från Iwanex Studio)


Citat & Ordspråk

I kategorin ~Citat & Ordspråk~, kommer jag samla en del bra citar och ordspråk.  Kännde att jag ville ha en sådan där jag kan samla på dem.

"Best friends are like diamonds, precious and rare.
False friends are like leaves, found everywhere".


 


It´s ok now

Jag pratade med min kollega idag. Fan, vad sne hon blev. Var tjurig hela dagen. Men när jag sen väl tog ett nytt samtal för henne och förklarade liter bättre fattade hon nog, fast hon fortfarande var irriterad men we are friends nu.
Känns skönt dock att få förklara för henne hur vi andra upplever det, vi är trots allt vuxna människor.

Jag känner mig redan väldigt sömnig och känner att det snart får vara säng dax. Läsa lite och sen sova. Ser verkligen fram emot tre dagars ledigt denna vecka.

Wunderbar


Det är ren lycka att se det Kroatiska landslaget spela detta EM. Jag är så imponerad av att de lyckas göra en så bra match när de redan är klara för kvartsfinal. Underbart av Ivan Klasnic, vilken lycka att se han göra mål. En spelare som har blivit njurtransplanterad inte en gång utan två gånger. Läkarna trodde att han aldrig skulle kunna spela fotboll igen, men wow vad han spelar.
Skönt att jag hade TV4 Sport, annars hade jag missat denna match. Om det inte går så bra för Sverige i detta EM, kan ni alltid börja heja på mina kroater :)

Klippa sig

Idag ringde jag min frissa, ska fixa håret den 28 juni. Hade egentligen velat komma veckan efter, sista veckan innan semester. Men hon var så fullbokad redan så då kunde hon inte ta emot mig. Men det gör inte så mycket, skönt att få håret fixat innan vi åker ner till Kroatien på bröllop.
Sen innan vi åker hem ber jag min kusin som är frisör att fixa det igen. Men man vill ju inte åka ner dit och se ut som värsta miffot. Vill ju vara snugg i håret innan semestern.

Jag måste säga att jag har blivit duktig med att planera. Har börjat förbereda allt innan semestern väldigt bra, är rikigt stolt över mig själv. I vanliga fall springer jag omkring och stressar dagen innan, men nu har jag börjat ornanisera mig mycket bättre. Känns skönt att slippa den stressen.

Stress, stress...


Lite som på denna bild har jag känt mig på jobbet idag. En av mina arbetskollegor kommer att ge mig magsår kan jag lova. Jag blir helt stressad av människan. Imorrn måste jag fan säga åt henne att tagga ner. Pallar inte att hon stressar upp hela kontoret hela tiden.

Vi har en hel del jobb nu framför oss, och en del börjar gå på semester. Men denna människa stressar hela tiden, till jobbet, på jobbet, under lunch, från jobbet, you name it. Hon håller hela tiden på att påpeka vissa saker, stressar upp oss andra. Jag har nog med jobb som ska göras utan att hon sitter och stressar en hela tiden. Har haft så ont i magen hela dagen idag. Är säker på att det beror på att hon har stressat upp mig idag.

Det är inte första gången hon håller på såhär, det är mer regel än undantag, händer i stort sett varje dag. Imorrn blir det ett snack med henne annars kommer jag få magsår av människan.

Fina maskin

Jag fyllde år i början på denna måndad. 1:a juni närmare bestämmt. Fick en massa fina presenter som jag uppskattar.

Jag är en stor kaffeälskare, dricker hur mycket kaffe som helst. Hur glad tror ni att jag blev när jag fick denna fina cappucino maskin av mina föräldrar. Den används väldigt flitigt kan jag tala om. I början hade jag lite problem med att få mjölken rätt skummat, men nu är jag en hejdare på att göra cappucino och latte.

Jag är färdig badad, sängen har bäddats rent, ska kolla på någon film innan det är dags att sova. Kommer säkert i vanlig ordning att ha svårt att sova denna söndagskväll. Det går bara inte, ligger och vrider och vänder på mig hela natten. Skönt dock att vi bara arbetar 4 dagar denna vecka.

Nej, nu dags att kolla på film eftersom inte TV4 visar Portugal matchen, dålig stil tycker jag ;)

A.J

Observera, detta är ett låååååångt inlägg :) Men tänkte att min kära vän Emma ska få se :)


Den 29 Maj var det det äntligen dags för en av de dagarna som jag har väntat på till år och dar :) När jag säger år och dar så menar jag verkligen det.
Jag har ju varit ett Backstreet Boys fan i många, många år. A.J har alltid varit min favorit, ända sen första början. Jag och Emma har talat i flera år hur gärna vi skulle vilja se vår favorit live helt solo. 

Behöver jag ens säga hur underbar A.J var på Berns. Denna man gör mig knäsvag :) Vilken underbar kväll, vilken underbar spelning. Jag visste att jag skulle älska allt med hans show. Att få lyssna till endast hans röst i över en timme, lycka säger jag bara.

Man såg verkligen hur han njöt av att få stå på scenen och göra sin egen grej. Längtar som bara den tills hans skiva släpps.

Här kommer två av alla bilder jag tog, passade även på att filma lite. Som jag skrev tidigare i mitt Kylie inlägg, suger min kamera på att ta kort på konserter, men i vanliga fall är den ljuvlig.

 
(Klicka för större)


"Drive by love", denna låt rockar :)


Min absoluta BSB favoritlåt, "Incomplete"

Migrän

Dear Lord, jag har legat i sängen hela dagen med världens huvutvärk. Och nej, jag har inte varit ute och supit skallen i bitar. Jag lider nämligen av migrän. För er som inte har upplevt det någon gång kan jag tala om att det inte alls är roligt. Det är inte som en vanlig huvudvärk. Migrän är mycket värre. Det känns som att hela huvet ska sprängas i bitar, man vill bara ligga i ett mörkt rum utan något ljus överguvud taget. Går inte ens att titta på TV.

Nu känns det dock bättre, min läkare har skrivit ut ett bra recept till mig som oftast brukar hjälpa. Migränen försvinner samma dag eller efter ett par timmar. Förr kunde jag ligga i sängen i flera dagar, kunde inte ens lyfta huvet från kudden. Men denna medicin hjälper en hel del.

Fan också


Vad surt att spanjorerna lyckas göra mål när det typ är 1 minut kvar att spela, så typiskt. David Villa är en grym spelare säger jag dock. Men jag tycker att Sverige spelade bra. Har sagt det förr och säger det igen, Zlatan, Zlatan, Zlatan. Jag tror dock att vi tar oss vidare i gruppen som två.

Ja, surt att vi förlorade, men är inte detta så typiskt svenskt? Vi ska dock alltid hitta något att klaga på.

Nu ser jag fram emot måndagens match mellan mina kära Kroater och Polen. Fast vi redan är klara för kvarten vet jag att killarna kommer ge allt.

Just det

Som jag sa. Matchen framför TV:n i vardagsrummet, och inte i Kungsträdgården eller Skeppsbron nu när det verkligen spöregnar. Åh, du underbara soffa :)


Heja Sverige


Snart är det dags för avspark. Sverige-Spanien. Heja Sverige nu, det behöver vi. Hoppas maken Zlatan är på topp idag. Har räknat ner till denna match sen jag gick upp imorse.

Kvällens match ser jag hemma i mitt eget vardagsrum. Vägrar gå ut och se den någon annanstans än hemma efter förra matchen. Sånt jäkla kaos sist att jag från och med den matchen ser alla matcher hemma, med eller utan vänner.

Mums

Mums, det blev tacos till lunch/middag idag. Kändes lite konstigt att bara laga tacos till en person. Men det var så gott förra helgen när jag och syster min åt att jag lagade det idag. Går så fort att laga och gott är det.

Har hunnit med att städa här hemma. Är så fint och städat nu. Håller även på att tömma en massa lådor. Vad mycket skit man samlar på sig med åren. Känns skönt att slänga en massa saker som man inte behöver.

Baby bump


Pete och Ashlee verkar så lyckliga tillsammans, så det ska vara. Man börjar redan se hennes lilla gravida mage. Blir kanske in liten rocker.

Lördag

Idag blev det en rikigt lång sovmorgon. Behövde det verkligen kan man säga.

Vilket väder eller vad säger ni. Börjar nästan tro att det är höst eller nåt. Fast idag passar det mig bra att det är regn och molningt.

Behöver städa här hemma innan Sverige-Spanien matchen, perfekt att göra det när det är dåligt väder. Så en ordentlig städning ska göras här och sen laga något gott tills matchen börjar. Synd att syrran måset jobba idag annars hade vi såklart tittat tillsammans.

Shopping

Jag slutade tidigare idag än vad jag skulle. Eller det var ganska lugnt idag, vilket inte händer ofta kan jag tala om, ha varit så mycket de senaste veckorna. Men idag gick jag tidigare och gick en sväng på stan och shoppade lite. Kom ju på att jag åker till Kroatien och Bosnien om 3 veckor. Nu får jag inte vara ute i sista stund som jag alltid är i vanliga fall.

  
 

(Klicka för större)

1. Nya söta ballerina skor, de är supersköna

2. En massa smink från världens bästa märke, MAC såklart. Fick ett presentkort av syrran när jag fyllde år, så självklart passade jag på att fylla på sminkväskan med lite nytt smink.

3. Flip-flops att ha på stranden i Kroatien, blåa min favoritfärg såklart.

4. En tunika som kommer pass bra på stranden och en skjorta.

Jag har fortfarande en hel del som måste köpas och fixas innan semestern, men detta är en bra början. Måste börja skriva ner allt som ska packas och köpas.

Haha, insåg just att jag har missat att ta ut pappret i skon.

Sötis


Hur söt är inte supermodellen Alessandra Ambrosio med sin lilla mage?! En av mina favoritmodeller.

Fredag

Ingen har väl missat att det är fredag den 13:e idag. Sägs vara otursdagen. Jag har haft turen att inte råka ut för några olyckor idag. Jag är helt slut idag, har varit en sen vecka, har kommit i säng sent varje dag. Skönt med två dagar ledigt nu.

Sov dags

Nu får det bli dags att sova. Ska ju upp mega tidigt imorrn, börjar 08.00. Det har blivit så sent hela veckan och jag får lite panik över att jag fortfarande sitter här när jag borde ha lagt mig tidigare idag. Men det går ju inte när det fortfarade är så ljust ute.  

Sen är jag lagom road, blir så irriterad när folk inte behagar att svara på mail. Nä, sluta klaga och gå och sova var det.

Kylie på Globen

Var som bekant på Globen igår kväll och såg Kylie. Showen var väldigt bra, inte den bästa jag har sett kanske, men helt klart grym show.

På något sätt lyckades vi hamna i stort sett längst fram. Och vi som inte ens köade, satt och åt när de började släppa in. Dock var det mindre roligt med de killar som stog framför oss. De var helt galna, stod och hoppade, viftade, grät nästan, skrek, you name it. Varje gång man försökte filma eller ta en bild, fuckade de upp allting.

Jag försökte filma "Can´t get you out of my head", ni kan se det här nedan. Jag älskar den låten. Observera dock att det är lite skakigt då de där killarna typ hoppade bak och plus man hör dem sjunga rätt högt. Jag filmade även under "On a night like this". Men youtube hatar mig, vill inte funka och dailymotion tar bara 150 MB stora filer, den är 158...suck.



Kylie, Stockholm June 11, 2008
by fabulositysecret

Efter ett tag gick vi ut från den folkmassan och ställde oss lite på sidan där man såg mycket bättre. Här kommer lite bilder. Min kamera suger verkligen på att ta konsert bilder, fattar inte varför. I vanliga fall tar den jättebra bilder, men av någon anledning inte konsert bilder. 

   

    

(Klicka för större)

HRVATSKA, HRVATSKA, HRVATSKA

Lijepa naša Domovino, Oj junačka zemljo mila.


Vad ska jag säga?! Underbart, underbart, underbart. Vi slog Tyskland. Kan ni fatta det?! Kaxiga Tyskland. Ska bli ett nöje att få gå till jobbet imorrn och träffa alla Tyska kollegor som var så duktiga idag på att reta mig ur pass dåligt det skulle gå...skrattar bäst som skrattar sist :)

Dario Srna i Ivica Olic,
  super momci. Rätt åt den där Schweinsteiger som fick rött kort, solklart ett rött kort. Sådär beter man sig inte, ful hårfärg hade han också. Synd att min Kranjcar missade ett par skott, men 2-1 mot Tyskland. Life is beautiful. Vår förbundskapten Slaven Bilic måste ju vara EM´s skönaste coach.

Take a bow

En av mina favorit låtar för tillfället. Rihanna´s "Take a bow"


Hej Hopp


Idag är jag trött kan jag tala om. Fattar inte hur jag ska klara av denna arbetsdag. Och på möte ska jag senare under dagen, får se till att inte somna.


Har blivit sent varje kväll denna vecka, svårt att sova, kollat på en massa fotboll, igår var det Kylie på Globen. Speaking of Kylie uppdaterar senare om hur det var när jag är hemma, roligare när man kan lägga upp lite bilder som jag tog. Hade ingen ork igår.


Kylie


Nu är det dags att bege sig ut och äta med syrran och en vän. Sen ska vi inta Globen för att se Kylie. Blir nog en trevlig kväll.

NKOTB

Äntligen funkar det att lägga in videos för mig.

Vem gillade inte New Kids On The Block på den tiden det begav sig för dem?! Jag var helt tokig i dem, de var det första pojkband jag blev helt tokig i, den tog BSB den platsen ett par år senare.

De har ju gjort någon form av come back nu, ska släppa ny skiva, ge sig ut på turne och grejer.
Här kommer deras nya video till singeln "Summertime".



Vad tycks?

You can stand under my umbrella


Vilket härligt väder vi har, eller vad säger ni? Det här är så typiskt Sverige väder, ett par dagar är det gasande sol och sen detta. Men jag måste dock erkänna att jag tycker att det är ganska så skönt att det regnar lite, känns som att det behövs nu. Idealet vore självklart om man var ledig, kurra upp i soffan, med en filt och höra regnet smattra mot fönstret.

Jag säger bara ZLATAN


How much do you love this man?!  I say very much. Men då har jag varit fan sen 1999, det mina vänner är inte dåligt :)

Underbar match, helt underbar. Nu sängen, ska ju upp och jobbas imorrn.

Heja Sverige


Nu är det dags att packa ihop för idag och springa och möta syrran och lite andra arbets kollegor. Vi ska först äta lite och sen 20.45 mina damer och herrar ska vi se matchen såklart på storbild. Jag har höga förväntningar på denna match, hoppas det nu inte blir repris av VM 2006. Nu får maken Zlatan visa lite vad han går för.


Den ständiga frågan som arbets kompisarna frågar är såklart: "Vilket land håller du på? Sverige eller Kroatien"?

Meh, människor. Jag håller på Zlatan ;) och för att vara noga är han just som jag halv kroat och halv bosnier. Nej, nu ska vi vara ärliga. I första hand håller jag på Kroatien, hjärtat klappar varmt för det landet och på något vis hör en bit av hjärtat hemma där, jag är trots allt född i Zagreb, kom till Sverige som en liten tös.

Självklart att man håller på Sverige med, jag har trots allt bott här i över 20 år, this is home for me, det är här jag bor, här jag jobbar, här jag har alla  mina vänner, här jag har vuxit upp. Men Kroatien kommer alltid först, så är det bara och det tror jag att de flesta förstår :)

P.S Sorry Fia att jag "snodde" din bild, jag lånar den bara för denna gång, denna är så fin ;)


För de har tagit studenten

På vårt kontor på jobbet sitter jag precis vid fönstret, har jättefin utsikt om jag får säga det själv. Har den bästa platsen på kontoret, me like. Ska ta någon bild en dag så ni får se vart jag sitter varje dag och jobbar.

De senaste veckorna har väl ingen missat att det är student tider. Kommer själv ihåg min student, det var ju helt galet, damn vad crazy man var.


Nu måste man fan ha gått och blivit gammal eller nåt, de åker förbi här varje dag, my god vilket liv de för, och vad pinsamma de är. Var man så där själv mån tro?! Studenten känns ju så länge sedan, måste betyda att jag har blivit vuxen.


Babes

Nästan varenda kotte som jag känner har mailar dessa bilder till mig och helt plötsligt börjat heja på Portugal i EM. Min syster kan iallafall stoltalisera med att hon har varit fan av Portugal...*host host eller av Cristiano* sen 2004.

 
(Klicka för större bilder)


Love it


De flesta som känner mig vet att Victoria Beckham är min stora fashion icon. Jag bara älskar denna klänning som hon har på sig. Ja, det är ju i stort sett alltid jag tycker att hon är snyggt klädd, inte alls ofta jag inte gillar hennes outfit. Som jag sa, she is my fashion icon.

The Dirt


Måste få tipsa om en bra bok som jag fick hem för ett par dagar sedan. The Dirt som är skriven av Mötley Crue och Neil Strauss.

Mötley Crüe är världens mest ökända rockband. Whiskey och porrstjärnor, bilkrascher, svart läder och höga klackar, överdoser och död är alla ingredienser i Mötley Crües liv - det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt. Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade en dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror. Och det är bara början ...

Neil Strauss är journalist på New York Times och Rolling Stone och har skrivit två av de senaste årens mest lästa biografier: The Long Hard Road Out of Hell tillsammans med Marilyn Manson, och Att älska som en porrstjärna (jättebra bok by the way, som jag tycker ni bör läsa) med Jenna Jameson.

Alla jag känner som har läst The Dirt säger att den är hur bra som helst. Har läst ett par sidor i den och damn vad bra den är. Jag beställde den på engelska då jag föredrar att läsa denna typ av böker på engelska, de är s mycket bättre då.

Niko


Min nya crush i fotbolls EM är ifrån mitt kära Kroatien, Niko Kranjcar. Eller nya och nya, har tyckt att han är snygg ett bra tag. Observera att bilderna inte gör han rättvisa, ser mycket bättre ut i verkligheten, men hittar fan inga bra bilder på han.
Han är ju ingen Zlatan direkt :) men vacker är han.

Ni får stå ut med att jag kommer att tjata om EM denna månad, men man måste liksom, går inte att undvika. Speaking of Zlatan, imorrn är det dags för maken att visa vad han går för.

En sak till, jag är ledsen att Cannavaro inte spelar EM, jävla Giorgio Chiellini som skadade honom på TRÄNINGEN, wtf?!

Hrvatska

YAY, min Kroater lyckades få 1-0 mot Österrike. Tycker dock att de kunde ha gjort lite fler mål, men men jag är nöjd med detta.
Längtar till Sveriges match mot Grekland.

Nu är man färdig badad, har fixat och donat i badrummet ett tag, I smell so good now. Ska strax röra mig mot sängen, läsa lite och sen sova. Imorrn ska det jobbas mina vänner.

Så länge

 

Detta är inte riktigt den design som jag ska ha på bloggen, fast jag gillar denna. Men behöver lite hjälp med att fixa den jag planerar att använda. Väntar på att personen som har gjort den ska få tid att hjälpa mig med mitt problem.
Men denna är ju fin den med :)

Idag har inte mycket gjorts, städat lite här hemma, suttit på balkongen och solat, även fast det inte har varit samma fina väder som de senaste dagarna.

Suttit på balkongen och läst och sippat på lemonad som jag har gjort, blev så inspirerad av Helena. Så gott med en massa is i. Till lunch har jag ätit Tacos som blev över när syster yster var hos mig...mums.

P.S

Jag vet inte vad det är för fel på min header, men jag ser den inte alls. Ser ni den? Detta gör mig arg kan jag tala om. Kanske får byta till någon annan så länge?!


Söndag

Skönt med sovmorgon idag. Gick upp för ett tag sen. Kom i säng väldigt sent igår. Låg och tittade på film, men jag lyckades så klart somna mitt i filmen och vaknade i en oskön ställning och av att det var ljust ute. Var bara att vända på sig och somna om igen.

Har varit så skönt att ha tre dagars ledigt. Imorrn är det dags att ta tag i en ny vecka på jobbet. En av kollegorna har en vecka kvar att jobba sen är det semester för hennes del. Själv har jag 5 veckor kvar till semester, men det kommer gå fort hoppas jag.

Idag har jag inga vidare planer, sitta ute och sola, måste jobba på att få lite färg. Sen självklart fortsätta titta på EM, klart denna månads höjdpunkt.

Men först dags för lite kaffe ute  på balkongen, jag fick världens finaste Expresso maskin av mina föräldrar i födelsedags present och jag har lärt mig göra grym latte och cappucino :)

WTF?

Vad fan nu då? Min header är helt bortblåst! Den syns inte alls. Hoppas att det är sidan som krånglar och inte att jag har lyckats radera något.

Lycka


Idag börjar äntligen Fotbolls-EM. Som jag har längtat att det ska börja, typ hela året. Nyss var matchen mellan Schweiz-Tjeckien, Tjeckien vann. Snart sparkar nästa match igång, Portugal-Turkiet. Dreggla lite över Cristiano Ronaldo, min syrras älskling, hon har världens crush på honom och jag måste säga han är ju inte direkt tråkig att titta på ;)

Imorrn spelar mina Kroater sin första match, hoppas de soppar bana med dem rejält.

Välkommen till min blogg!

Välkomna ska ni vara till min blogg

Har på sista tiden kommit på att det är en hel del av mina vänner in real life som också har bloggar, ska bli kul att följa deras och hoppas att de följer min :) Får se till att pimpa ut min blogg adress till dem :)

RSS 2.0