Bokmal

Ska strax bädda ner mig i sängen för att läsa lite på den senaste boken jag läser nu. Den är så bra, skriver om den såklart när jag har läst ut den. Jag är verkligen en bokmal, läser väldigt mycket böcker. Det är väldigt avkopplande och tidsfördriv till och från jobbet.

Har också precis betalat alla räkningar. Höll på att glömma det, klantskalle säger jag bara.

Gucci

Modehuset Gucci hade sin modevisning i Milano under modeveckan. De visade upp sin vår och sommar kollektion. Så mycket snyggt de hade att visa, love Gucci. Till modellerna säger jag dock...ÄT NÅGOT!

   
   
   
  
(Klicka för större)

(Bilder från Stella Pictures)

Christina


Min favorit tjej Christina Aguilera släpper snart nytt album. Do I even need to say hur mycket jag längtar. Här har vi Christinas senaste "look". Looking fab som vanligt helt enkelt.

(Bild: Stella Pictures)

Dagen nästan slut

Så var måndag snart förbi. Dagarna/veckorna går så fort förbi. There was monday och sen svish säger det så var det fredag igen.

Dagen började med att jag hade tid hos min läkare 12.00 för ännu en laserbehandling på handen. Började jobba 13.30-18.00. I morgon jobbar jag 9.13.30. Känns lite konstigt att bara jobba 4 timmar, men mer orkar inte min hand av för tillfället.

Ska strax titta på Top Model med några smörgåsar framför TV:n :)

London baby


Japp, nu är det bestämt. Det blir London till hösten :) Nu är allt bokat, hotell och flyg. Vi åker 6 november och kommer hem 9 november. Ser fram emot det jättemycket. Jag hade först inga planer på att åka någonstans denna höst, men syrran var så på och nu ångrar jag mig inte alls att vi åker. Får ta lite av sparpengarna, om de inte är till för att göra något kul i livet så vet jag inte vad :)

När syrran la fram idén om att vi ska åka iväg på en weekend tänkte jag först föreslå en annan stad, Paris, Milano, Barcelona, ja något som vi inte har sett. Men hon vill så gärna tillbaka till London, hon har bara varit där en gång och blev kär i staden. Så who am I to say no ;)

Hotellet vi ska bo på är helt ljuvligt, 5 star baby :) InterContinental Park Lane heter det, det är lite av hotellet ni ser på bilderna. Klicka här om ni vill läsa mera. Jag bodde där förra året jag var i London och det ligger mitt i city, nära till verkligen allt. Fördelen med att jobba på det hotell jag jobbar på är att vi får såååååååå bra personal priser på superfina hotell runt om i världen :)

(Bilder från InterContinentals hemsida)

Dumpad


Syrran och jag såg denna komedi går, Forgetting Sarah Marshall eller Dumpad som den heter på svenska.

Handling: Peter Bretter är en musiker som väntar på det stora genombrottet. Under de senaste sex åren har han ständigt befunnit sig i flickvännens, tillika TV-kändisen Sarah Marshalls, skuggaHan har tålmodigt hållit hennes handväska när paparazzifotografernas kamerablixtar smattrat och han har stoiskt accepterat att alltid bli bortglömd i hennes tacktal. För Peter avgudar sin flickvän.


Men en dag sätts Peters hela värld i gungning, när Sarah bestämmer sig för att dumpa honom. Efter en tid av ständiga dater och ett nervöst sammanbrott på jobbet, bestämmer han sig för att resa så långt bort från Sarah som möjligt. Han sätter sig på första bästa plan till Oahu, bara för att upptäcka att Sarah och hennes nya hippa pojkvän, den brittiske rockmusikern Aldous Snow, av en tillfällighet tagit in på samma lyxiga hotell.
Peter bestämmer sig dock för att söka tröst i en av hotellets anställda, Rachel, samtidigt som han dränker sina sorger i alla de hundratals fruktdrinkar som orten har att bjuda på.


Mycket rolig film som jag kan rekommendera om man vill få sig ett skratt.

(Bild från Google)

Höst


Det märks verkligen att det är höst. Löven har börjat falla av träden. Måste dock säga att det är lite mysigt ändå.
Idag var jag hemma hos mamma och pappa en sväng. Pappa hade fått för sig att han skulle grilla och mycket väl gjorde han det, jättegott var det.

Syrran och jag var en sväng på stan igår. Vilken jäkla miss, vi är ju tröga båda två. Nästa gång vi får för oss att gå på stan när hela Stockholm är ledig och har fått lön ska jag slå mig hårt med något i huvet. ALLA var verkligen på stan igår, det var sååååå mycket folk, gick inte att ta sig fram någonstans. Blev bara så irriterad på allt folk. Vi gick in i några butiker, hittade snygga jeans och en skjorta. Sen blev vi så irriterade att vi gick och satta oss på Frdays och åt istället, så gott. Sen bar det av hem till mig för att se på film istället.

Time for shopping

Jag har sovit så bra i natt, så skönt. Jag kom i säng rent sent dock, men det var själv valt.

Har precis gjort mig i ordning, åker strax in till stan för att träffa kära syster. Vi ska shoppa, behöver köpe en hel del grejer. Får se om jag kommer hem med något fint :) Sen ska vi hem till mig för att ha en trevlig kväll, se på film osv. Vi ska även boka flygbiljetter till London :) Hotellet har jag redan bokat, är så fint. 5 star baby, vi får sjukt bra priser genom jobbet. Var tvungen att boka det först innan personal priset blev uppbokat. Syster yster, you are gonna love this hotel, jag har redan bott på det förra året jag var i London med en kompis.

Trevlig lördag på er :)

Womanizer

Jag har verkligen längtat efter att få höra Britney Spears nya singel "Womanizer" från det kommande albumet Circus som släpps i december. Jag gillar låten bättre och bättre ju fler gånger jag lyssnar på den, längtar tills videon kommer ut, ser också verkligen fram emot det nya albumet.


Livstid

Senaste lästa bok är Livstid, skriven av Liza Marklund. Jag gillar Liza Marklund starkt och kan verkligen rekommendera hennes böcker.  

Handling: - Jag gjorde det inte, sa Annika. Det var inte jag.
- Vet du, sa kommissarie Q, det säger nästan alla.
Annika Bengtzon misstänks för mordbrand i sitt eget hus.


När David Lindholm, Sveriges mest kända polis, hittas skjuten i sängen identifierar hon sig snabbt med hans unga hustru Julia.
Julia hotas av livstids fängelse för mord, både på sin man och sin försvunna fyraårige son Alexander. Men Julia nekar. Det var inte hon. Det var en annan kvinna som sköt hennes man och kidnappade hennes son.


Medan tillvaron rasar samman omkring Annika gräver hon sig allt djupare ner i den mördade polisens våldsamma förflutna. Till slut återstår två grundläggande frågor. Om Julia ljuger: Var har hon gömt Alexander? Om hon talar sanning: Vem håller honom fången?


Livstid är en thriller om människans längtan efter det eviga: kärleken, makten, meningsfullheten - och barnen. Den är en direkt fortsättning på Nobels testamente.

My thoughts: Denna bok är som alla Liza Marklunds böcker, helt fantastisk. När man väl har börjat läsa den är det svårt att lägga ifrån sig den, mycket lättläst. Handlingen är i vanlig ordning jättespännande. Marklund levererar alltid riktigt bra böcker och lämnar mig aldrig besviken. 

(Bild CDON.com)

Mysig hemmakväll


Fikat med syster och kompis var mycket trevligt :) Vi fikade en stund och sen var syrran tvungen att gå till jobbet. Ikväll tänker jag bara ha en mysig hemmakväll för mig själv, se någon film eller någon av alla avsnitt jag har laddat ner av mina TV-serier. Orkar inte gå ut, är helt slut efter allt spring till doktorn denna vecka. Skönt och bara sitta här i soffan och vila handen.

Fredag


YAY, det är fredag idag :) Jag gör helg om en timme, ska bli skönt att få börja denna helg tidigt. Har nu börjat jobba 50 % ett par veckor. Jag kommer arbeta olika tider eftersom vi har kontoret öppet mellan 08-19. På måndag börjar jag 13.30 till 18.00. Blir lite långledigt för min del denna helg. Slutar 12 idag och ska äta lunch i personalmatsalen och sen är det helg. Ska träffa syster och en kompis för lite fika på stan.

Morgon dagen ska spenderas med syster, vi ska shoppa :) Och planera lite London, det verkar som att det blir av :) Mer om det sen.

Trevlig Fredag på er.

Just Cavalli

Jag tycker att Roberto Cavalli gör en hel del snygga kläder. Här kommer lite favoriter från modevisningen för Just Cavallis vår och sommarkollektion 2009 på modeveckan i Milano.

    
    
(Klicka för större)

Dags att fixa fötterna



Aminaka Wilmont tror att dessa skor blir ny trend till våren 2009. Dessa skor visades upp på catwalken under London Fashion Week. How weird can people get?! Det där kan inte vara bekvämt för fem öre.

Sjukling


Handen blir ta mig fan bara sämre och sämre känns det som. Men min läkare säger att det går åt rätt håll. Lite av svullnaden har lagt sig. Men det kommer ta ett par veckor innan jag är helt ok. Ska tillbaka till honom i morgon runt 12 för mera laserbehandling och sen kommer han deltidssjukskriva mig. Ska bara jobba 50% ett tag fram över. Hur länge vet jag inte, får se vad han säger i morgon. Kommer vara jättekonstigt att bara jobba 4 timmar, jag har aldrig i hela mitt arbetsverksama liv varit sjukskriven. Sjävklart har jag varit hemma från jobbet då jag har varit sjuk, men aldrig sjukskriven. Men det känns som att jag verkligen behöver det för att handen ska bli bättre, annars kommer jag bara fortsätta att ha ont.

(Bild från. Xtinaweb.org)

Still trouble

Idag har det varit en stressig dag på jobbet. Inte alls bra för min onda hand. Har idag använt den mer än vad jag ska göra, inte bra alls. Hann inte alls med att göra allt som jag skulle. Orkade inte jobba över, så i morgon väntar en hel del på att bli fixat. Jag kan ju inte jobba i min vanliga takt och det gör mig lite frustrerad måste jag säga. Men samtidigt måste jag inse att jag inte är ok för tillfället, jag har ont och kan inte jobba på som vanligt vare sig jag vill eller inte.

Jag ska till min läkare i morgon igen och få mera laserbehandling på handen. Har fått det ett par gånger nu och inte blir det bättre för det...suck.  
Ska vara hos honom 10.45, skönt att jag ändå får sovmorgon då.

I morse på väg till jobbet hann jag bli irriterad, det var något knas med tåget så det fick bli ersättnings buss till Slussen. Så jäkla irriterande när halva Stockholm börjar 09.00 och ska med.

Does it ever stop?

Inte nog med att jag har satans (ursäkta språket) ont i handen/handleden börjar jag få ont i halsen med. Gör jätteont när jag sväljer. Vill inte gå och bli sjuk nu också till råga på allt.  Börjar känna mig hjälplös...haha. Does it ever stop?!

Har gjort en stor kopp te i min fina mugg från Starbucks som jag köpte i London för ett par år sedan.
Speaking of London, min syster är lite sugen på att åka dit igen över en weekend eller så. Why not tänker jag, gillar den staden jättemycket. Vi får se hur det blir, kollar lite möjligheter. Genom jobbet får vi väldigt bra möjligheter till mycket bra hotel och det väldigt billigt. Ska inte säga eller hoppas på för mycket, det är endast i "planera-vi-kanske-ska-ta-en weekend-i-London, we are thinking it through,stadiet än så länge" Men samtidigt måste jag tänka smart, körlektioner är inte billigt och jag är så fokuserad på körkortet nu. Har inte råd att "kasta" pengar omkring mig och åker jag till London vill jag inte snåla när man är där (om vi åker).

Apprentice


Man måste bara älska TV400 för att de alltid sänder de roligaste, tokigaste reality showerna Den senaste i raden jag har fastnat för är The Celebrity Apprentice.

Handling: The Celebrity Apprentice is the seventh installment of the United States version of the reality television series, The Apprentice. This season features celebrity candidates vying for the title of Trump's, "Best Business Brain," as a way to revitalize the series, with the winner donating their proceeds to charity.


Riktigt underhållande. Går måndagar 21.50 på TV400.

(Bild från NBC.com)

Cancelled

Hade körlektion i morse innan jobbet 08.25. Jag kom dit som jag skulle, i tid och allt. Stod och väntade på min körlärare som aldrig kom. Fattade ingenting. Efter en stund kommer en annan körlärare och säger att de tyvärr måste ställa in min lektion då min körlärare som innan hade en lektion med en annan elev hade fått lite problem med sin bil. Den hade stannat helt och hållet, så de var tvungna att ringa efter en bärgnings bil.

Trist att missa lektionen, jag som hade gått upp tidigt och allt. De försäkrade mig dock om att jag inte går miste om denna lektion, jag får ta den en annan dag. Men men, sånt som kan hända. Det var bara att gå till jobbet lite tidigare änn väntat, helt ok det med då jag fick sluta en timme tidigare :)

Min hand har under dessa dagar jag varit hemma varit mycket bättre, kändes ganska ok på jobbet. Men efter ett par timmar började den göra ont som satan igen. Min läkare ringde mig idag också för att se hur det var med den, ingen vidare :( Ska tillbaka till honom på onsdag, få mera laserbehandling. Får fösöka jobba så gott det går i morgon, men det är inte lätt, I am in pain :(

(Bild från Goggle.se)

The Heroin Diaries

Här kommer den senaste boken jag just har läst ut. The Heroin Diaries, A year in the life of a shattred rock star, skriven av Nikki Sixx.

Handling: I en av de mest unika missbruksbiografier som någonsin publicerats, delar Mötley Crües ledare Nikki Sixx med sig av fängslande dagboksanteckningar från det år då han fullkomligt gick ner sig i heroin och kokain träsket. Dagboken kompletteras med nyskrivna träffande kommentarer från dem som var där samt från Nikki själv. 


My thoughts: Att Nikki Sixx fortfarande lever är ett under. Dagboken är skrämande men samtidigt fascinerande läsning. Detta är en mycket bra bok och Nikki är en stark man som går ut med detta ämne i en så avslöjande bok som denna 
The Heroin Diaries är till och med mörkare och galnare än boken om Mötley Crüe, The Dirt, och den var ingen walk in the park. Mitt tips är dock att läsa The Dirt innan för att få en bakrund om bandet .

(Bild från CDON.com)

Ayo Technology

Hittade den här versionen hos Nadja av Ayo Technology med 50 Cent och Justin som är gjort av en kille som kallar sig Milow. Riktigt bra, jag älskar orginal versionen men denna är hur bra som helst också.


(Riktigt skön version)

I hennes skor


Såg denna film igår, I hennes skor med bla Cameron Diaz.

Handling: Maggie och Rose är systrar men varandras totala motsatser. Maggie är lillasystern som vet hur hon ska få precis allt hon vill. Rose är den ansvarsfulla storasystern, som är duktig och olycklig. När Maggie förför Roses pojkvän får Rose nog och kastar ut henne ur sin lägenhet och ur sitt liv. Men när det gäller systrar är det inte så enkelt att bara klippa banden...

My thoughts: Det här var en av de segaste filmerna jag sett på länge. Tur att jag inte såg den när den gick på bio. Hasde varit ca 100 kr i onödan. Det ska vara en komedi, jag väntar fortfarande på de roliga inslagen i filmen, inte direkt en film man kommer ihåg. Riktigt långtråkig, höll på att somna flera gånger.

(Bild från Google.se)

What the f...


Vilken jävla natt jag har haft. Syrran sov över hos mig, jättetrevligt som alltid, massa Ben & Jerry´s blev det :) Tack syrran :) Vi såg det nya avsnittet av Supernatural och en film, mer om filmen i nästa inlägg. Men natten...what the fuck.

Min granne har en liten hund. Hon var inte hemma i natt och hennes hund ylade hela natten. Från kl.23 till ca 05.00 i morse. Jag höll på att bli tokig, ingen av oss kunde sova. Jag tyckte synd om hunden men mer synd om mig själv för att vara ärlig. Skaffar man sig husdjur får man se till att ta hand om dem ordentligt också. Jag ska inte  behöva ligga och lyssna till hundens ylande hela jäkla natten. Poor dog liksom and poor my ears.

Idag gick jag snällt över till henne och tog ett litet prat med henne. Jag sa att jag absolut inte har något emot henne eller hennes hund, vill hon ha ett helt zoo i sin lägenhet så får hon ha det, men det ska inte störa resten av huset. Hon var självklart inte medveten om att hunden höll på som den gjorde, men mellan oss detta är inte första gången. Och hur fan kan hon vara medveten om det om hon inte är hemma?! Just därför ville jag göra henne medveten om detta. Hon bad om ursäkt, det var inte det jag var ute efter kan jag passa på att säga. Utan jag ville göra henne uppmärksam på att hennes hund faktiskt inte mår bra av att vara själv hemma. Har hon gjort det valet av att ha hund får hon ta sitt ansvar också, se till att ha den med eller någon som tar hand om honom då.

Pratet gick bra, hon tog inte illa upp utan mer tacksam att jag talade om det för henne. Jag önskade henne en trevlig söndag och vi skildes åt som vänner. Nu hoppas jag för hundens skull att hon tänker på detta i fortsättningen och jag vill gärna kunna sova i lugn och ro.

I suck

Insåg just att jag de senaste dagarna har döpt mina rubriker med veckodagar..I suck. Är dålig på att komma på bra rubriker helt enkelt...

Lördag

Har varit hos My, min nageldam och fixat mina naglar. Gick lite sådär, naglarna är super snygga som vanligt, men jag har ju så satans ont i handen så hur hon försiktig hon än försökte vara gjorde det ont. Jag försökte ändra min tid till nästa lördag, tänkte att handen kanske blir bättre men då hade hon ingen tid och att vänta två veckor till är ingen valmöjlighet. Nothing comes between me and my nails :)

Idag kommer min kära syster yster över, ska bli roligt. Vi har inte hängt på väldigt länge. Vi ses ju nästan varje dag på jobbet, men vi har inte umgåtts ordentlig på ett tag. Ska bli kul, hon stannar över natten. Får gå ner och köpa en massa gott. Bra film ska vi se och det senaste avsnittet av Supernatural, great show.

Fredag


Den här fredagen har gått så fort. Hade hjälp av min mamma att tvätta idag. Jag är ju beordrad vila, men hade en hel del tvätt som verkligen behövdes tvättas. Det gjorde mamma åt mig, väldigt snällt av henne. Har inte gjort så mycket idag, som jag sa känns konstigt att vara hemma en vardag då jag inte är så sjuk. Har ju rejält ont i handen, kan inte fixa det själv.  Tack snälla mamma för all hjälp dessa två dagar.

Denna fredag kväll blir jag hemma, kommer bli så hela helgen. Är lite fattig denna månad, har betalat in för en del körlektioner och de är ju inte gratis direkt. Ska fixa naglarna i morgon och sen får jag vara sparsam resten av veckan som är kvar tills lönen kommer.

OTH again :)


Day time TV sucks. Finns ju fan ingenting på TV så här om dagarna. Jag har i och för sig en massa bra serier att se på som jag har laddat hem. Men det tar jag sen, snart är det god mat som mamma har lagat, hon är här och hälsar på mig.
Sitter här och tittar på säsong 1 av One Tree Hill som går på Kanal 5 nu, älskar verkligen denna serie, en av mina favoriter. Var så länge sen jag såg första säsongen, så det är roligt, de är så små ju, Chad har en rolig frisyr..haha. Får se till att ha ett OTH maraton en dag, har alla säsonger på DVD.

Nej, nu blir det mat, det luktar gott ur mitt kök, det här är lycks när man har en mor som står i ens eget kök och lagar god mat, hon ser verkligen till att jag vilar min hand.

I love coffee

Har just druckit en härlig kopp kaffe från min fina espresso maskin. Jag har blivit rikigt duktig på att göra både espresso och cappuccino, I like it.

Ska strax gå ner till affären för att handla lite, men bara lite då jag inte kan bära med vänsterhanden. Men jag behöver lite stuff eftersom jag nu ska vila handen i ett par dagar. Mamma kommer faktiskt över för en fika om ett tag, ska bli trevligt. Jag är ju inte van att vara ledig så här en vardag, jobbar i vanliga fall då, känns lite konstigt att vara hemma.

~~~

"We make a living by what we get. We make a life by what we give".


Bäst klädda


People magazine har utsett de 10 bäst klädda kändis kvinnorna. Här kommer resultatet, utan rangordning:

Fergie
Anne Hathaway
Kate Hudson
Heidi Klum
Eva Mendes 
Michelle Obama
Gwyneth Paltrow 
Sarah Jessica Parker
Rihanna
Charlize Theron

Men vänta, jag saknar Victoria Beckham på denna lista!

Mysigt

Man märker verkligen att dagen blir kortare och kortare. Tänkte på det idag när jag var på väg hem från jobbet. Slutade 19.00, förra veckan var det inte alls lika mörkt när jag slutade som det var idag. Trist. Men samtidigt mysigt att det är höst, jag gillar hösten. Så mysigt att sitta hemma i soffan med en filt, en kopp te, en bra bok eller någon film eller TV-serie. Mysigt också när man kan tända massa ljus, är ju så härligt. Måste nog ta mig en tripp till IKEA snart och handla en massa nya ljus :)

Trist bara att det är sååååå kallt ute. September brukar oftast vara en ganska härlig och varmt månad, men detta år är det superkallt. Behöver gå och titta på en höstjacka, har en fin höstkappa men behöver en jacka också.

Så kan det gå


Var hos doktorn igen för att kolla handen och få en till laserbehandling. Min hand är inte bra. Jag har en kraftig muskel inflamation. Jag har fått några tabletter utskrivna, tydligen ganska starka som jag måste ta 3 gånger per dag. Sen ville han att jag ska stanna hemma ett par dagar och vila min hand. Så jag ska stanna hemma torsdag och fredag. Blir 4 dagars ledig för min del. Blir det inte bättre och svullnaden och värken går ner blir det sjukskrivning. Jag har aldrig varit sjukskriven och undviker det i den måmn det går. Men blir inte handen bättre får det bli så.

Time to get ready

Sitter här med en härlig kopp te, så gott. Jag vet inte hur det är med er, men jag kan inte dricka te på sommaren (är jag sjuk så går det bra, men inte annars). Har precis sett klart det senaste avsnittet av One Tree Hill, love that show, ett bra avsnitt.  Ska snart börja röra mig mot sängen, läsa lite i den nya bok jag har börjat på. Jag är en snabb läsare, började läsa den igår och har redan läst 117 sidor. Tycker det är skönt och ligga och läsa lite innan man somnar. Vilken bok jag läser kommer upp när jag är klar med den :)

Börjar 10.30 i morgon, skönt med lite sovmorgon. Har dock tid hos min doktor 10.30, får se vad han säger och vad som händer med min hand/handled. Som jag sa ont som satan har jag i alla fall, inte bra. Har hört att det har kommit lite nya redskap till min dator på jobbet, som förhoppningsvis ska underlätta lite för mig.

Where did it go?

Fick denna per email idag av en kollega. Hahaha...stämmer ju ;)


ANTM or Idol?


Jobbigt att Americas Next Top Model och Idol går samma tider. Kan inte bestämma mig för vilket av dem jag ska kolla på. Det slutar alltid mer ANTM, men jag sitter och zappar mellan TV3 och TV4.

~~~

"Giving up doesn´t always mean you are weak, sometimes it means that you are strong enough to let go."


Spelet

Ja, jag läser mycket böcker per månad som vissa av er kanske märker. Senaste lästa bok är, Spelet av Neil Strauss.

Handling: "Detta är en sann historia. Det hände på riktigt. Män kommer att förneka det. Kvinnor kommer att betvivla det. Men jag ger er sanningen här, naken, sårbar och störande verklig. Jag ber om er förlåtelse på förhand. Hata inte spelaren ... hata spelet."


Neil Strauss, rockkritiker och medförfattare till Mötley Crües The Dirt, Marilyn Mansons The long hard road out of hell och porrstjärnan Jenna Jamesons How to make love like a porn star, tröttnade på att vara en AFC (average frustrated chump) och tillbringade två år tillsammans med ett antal män vars enda mål är att bli världens bästa förförare, PUA:s(pick-up artists). På vägen träffade han bl a Tom Cruise, Britney Spears, Paris Hilton och CourtneyLove. Resultatet blev Spelet, en reportagebok som kan läsas både som en handboki hur man får kvinnor på fall och en provocerande berättelse om författarens egen förvandling frångroda till prins.


My thoughts: Till en början liter seg, men sen blir den bättre och bättre, väldigt manlig bok så klart. Men intressant läsning om hur dessa män/killar får tjejer på fall. Neil Strauss är en bra skribent och bra på att berätta, men jag föredrar hans andra böcker framför denna. 

(Bild från CDON.com)


Dita


Alltid lika vackra och klassiskt klädda Dita Von Teese.

Oh my

Oh my, jag är redo för sängen, men ska hålla mig uppe ett tag till. Jag är helt slut, det har varit en galen dag på jobbet. Jag trodde ta mig fan att telefonhelvetet aldrig skulle sluta ringa. Vi var två man kort idag också och det märktes. Min hand/handled gör bara ondare, använde den nog idag mer än vad jag ska, kunde inte hjälpa det, var så stressigt och det får jag äta upp nu.

Ringde till min läkare idag, jag har en tid på onsdag men jag orkar inte vänta då jag har sådan smärta i handen. Han tycker att jag ska ta lite Voltaren för att se om smärtan går ner, vi får väl se. Men jag orkar inte ha det så här, det gör för ont. Jag gör mitt bästa och gör så gott jag kan, men det känns som att det inte är tillräckligt, kollegorna glömmer så fort att jag har ont och att jag nästan sitter och gråter av smärta. Jag behöver inget medlidande, men jag vill ha förståelse.

~~~

"Live with no excuses and love with no regrets."


Mysigt


Söndag kväll börjar lida mot sitt slut. Ja, inte än men jag ska försöka och inte komma i säng allt för sent, har körlektion innan jobbet i morgon :)

Jag har det mysigt här i soffan nu, men laptopen, Bridget Jones på TV och dessa fina vindruvor, mums :)

Söndag

Min söndag spenderades hemma hos mamma och pappa. Var där på lunch, mycket trevligt som vanligt :) Maten var supergod, men det är den alltid.

Gick en sväng i Farsta Centrum med syrran, var inne i butiker och tittade på lite kläder. Jag köpte inget, provade lite saker men gillade inte hur de satt.
Syrran och jag tog även en caffe latte med denna härliga kaka, den var gigantisk men såååå god.

På vägen hem promenderade jag och pappa till Hökarängen från Farsta, var jätteskönt att promenera och prata av oss, var ju så fint väder.  

~~~

"Friendship isn´t about whom you´ve know the longest, it´s about who came and never left your side."


Lördag

Dagen idag har varit väldigt seg kan jag tala om. Kom hem sent efter gårdagens bravader. Hade ingen baksmälla när jag vaknade idag, så skönt bara lite seg.

Idag umgicks jag med kontoret också...hahah hela två dagar i rad umgås vi utanför arbetstid. Men idag var bestämt sedan flera veckor. Vi var på Cirkus och såg Uggla, Rehborg och Ulveson. Vi fick biljetter för ett bra tag sen till generalrepetionen så det var bara att massa sig iväg till Cirkus idag. Vi var faktiskt bara och såg själva showen sen gick vi hem alla, folk var fortfarande sega sen gårdagen.

Är fortfarande väldigt seg, men vill inte sova än, ska se någon film hade jag tänkt.

Kvällen igår


Igår hade vi en ute kväll med kontoret, väldigt trevligt hade vi det :)

Vi var på Casino Cosmopol. Lite udda ställe att ha en personalaktivitet if you ask me. Jag är inte en person som finner spel på något sätt roligt. Spelmissbrukare runs i min släkt. En av min mammas kusiner och min pappas bror är stora spelmissbrukare. Min pappa pratar inte med sin bror mera, sure det är inte bara på grund av hans missbruk utan av flera andra anledningar. Därför tycker jag inte att spel är något lockande och önskar hålla mig så långt borta som möjligt ifrån det. Visst jag har varit och Las Vegas och det var något av det coolaste ställe jag har besökt, men det är en helt annan sak, Las Vegas kan inte jämföras.

Kvällen började med ett glas champagne, sen fick vi en visning av casinot och efter det var det en 3-rätters middag. Middagen var jättegod och mycket gott vin fick vi till. Efter middagen fick vi alla 60 kr i marker att spela för. Jag spelade dem och när de var slut spelade jag inte mer. Jag förlorade dem på två drag och då var min spelkväll slut. Jag kom dock inte hem förran 02.15 imorse. Men det var för att vi satt och drack goda drinkar, inte för att vi gamblade. Mycket trevligt var det i alla fall.

Fredag


Snart slutar jag, ska bli så skönt. Äntligen helg :) Solen skiner så fint idag, härligt. Typiskt att jag inte direkt klädde mig imorse efter vädret, har för mycket kläder på mig.

Jag och en kollega ska gå och sätta oss på ett ställe tills de andra slutar och inta en drink eller två ;) Ska bli trevligt ikväll med kollegorna, hoppas jag på i alla fall.

11 September

11 September. En dag som många har hemska minnen ifrån.

Det är nu 7 år sedan två flygplan flög in i World Trade Center.

Det är 5 år sedan vår dåvarande utrikesminister Anna Lindh blev brutalt mördad.

Därför tänder jag ett ljus till deras ära.


Yes

Yes, både internet och TV kanalerna funkar här hemma igen.
Jag insåg verkligen igår hur pass beroende man är av båda dessa. Trist att jag missade Top Model igår. Får se om jag hinner se reprisen till helgen annars kan man alltid hitta dem på internet ;)

I morgon efter jobbet har vi en aktivitet med kontoret. Vi ska till hemlig destination, kul. Jag vet att det rör sig om middag i alla fall, men det händer tydligen något mer.
Har stått vid garderoben ett bra tag för att välja passande kläder för en utekväll med arbetskollegorna.

Fy fan

För att gå tillbaka till min onda handled/hand. Jag har så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Var hos läkarn igår, jag har fått en muskel och sene inflamation, samt så är handen rejält överansträngd. Jag måste gå på någon sorts laserbehandling hos honom ett tag. Min arbetsgivare är bra, de betalar denna behandling då de tydligen är ganska dyra,  inte så konstigt att de vill betala då det är en arbetskada.

Jag måste vila min vänsterhand, får inte använda den alls. Lätt och säga, jag blir ju helt skadad, skriver en mening i timmen typ. Det kommer tydligen ta ett bar tag för min hand att bli bra igen, jätteroligt...not.

Läkaren vill försöka undvika en sjukskrivning så gott det går och visst det vill jag med, men jag har så ont att jag inte tror att jag fixar det. Var på laserbehandlingen idag, ska tillbaka på onsdag igen. Men fortsätter det göra så här ont får han sjukskriva mig. Det positiva är att min chef verkligen vill att jag ska bli bra, hon ska se till att byta ut en del utrustning för mig så att det ska bli lättare för mig att jobba. Nu går ju allt i slow motion.

Irriterad


Jag är en aning sne. Igår när jag kom hem funkade varken mitt internet eller TV. Ingen av alla jäkla kanaler som jag har fungerade. Kul, jag missade ALLT roligt som gick på TV. Och inget internet som fungerade. Och ett jävla plingande var det på dörren av grannarna som också hade detta problem, de hade pratat med Com Hem som ville att de skulle kolla med några grannar. Jag själv satt och ringde Com Hem. Så jäkla irriterande när varken internet eller TV:n funkar. Man märkte igår kan jag säga hur beroende man är av dessa två. Jag visste inte vad jag skulle göra resten av kvällen. la mig ner och läste en bok.

Com Hem ska skicka en tekniker till vårt hus och jag hoppas verkligen att de fixar det idag. Inget fungerade imorse heller.

VB i ny frilla


Min stora fashion icon har ändrat frisyr igen. Victoria B har blivit korthårig och mörkare till färgen. Jag måste säga att jag älskar den nya förändringen :)

Aldrig fucka upp


Den här boken läste jag ut här om dagen. Aldrig fucka upp, skriven av Jens Lapidus som också skrev Snabba Cash. Den här boken är just uppföljaren till Snabba Cash.

Handling: Handlingen bygger liksom i Snabba Cash på tre huvudkaraktärer som rör sig mer eller mindre i Stockholms undre värld. Boken utspelar sig främst under år 2007 och nästan uteslutande i Stockholmsområdet. Karaktärerna är Thomas Andrén: polis med tämligen okonventionella värderingar och arbetsmetoder, Mahmud: exilirakier som har suttit i fängelse pga narkotikabrott och kämpar för att ta sig upp i hierarkin samt Niklas Brogren: fd legosoldat i Irak som när extrema idéer om hur man ska kriga mot kvinnomisshandel och koppleri.

My thoughts: Snabba Cash var klart en bättre bok. Sure, oftast är inte uppföljare lika bra som debuten.  Mot slutet "flippar" den ut lite för mycket. Men har man läst Snabba Cash, tycker jag att man ska läsa denna för att veta hur allt slutar.

(Bild från CDON.com)

Ont

Skrev lite om min handled som jag har så ont i igår. Idag är det ännu värre. Nu har halva handen och handleden svullnat upp, gör skitont och den är hur svullen som helst.

Ska till företagsläkaren i morgon 09.30. Skönt att jag lyckades få en tid så snabbt, annars hade jag tagit mig till en öppen mottagning.

ANTM


Ni har väl inte missat att en ny säsong av America´s Next Top Model börjar på TV3 om några minuter. 20.00 är det dags.

2 månader



Jag glömde skriva i söndagas att jag firade 2 månader som rökfri. Sista cigaretten togs 7 Augusti på Arlanda. jag är väldigt stolt över mig själv kan jag tala om, har aldrig varit rökfri så här länge. Sist jag försökte höll det en månad, men nu 2 månader. Syrran, grattis till dig med, samma sak gäller här. Vi slutade tillsammans :) Så skönt att ha ett stöd när man ibland känner för att ta en cigarett ändå.

It´s Britney bitch


YAY, she cleaned up good :) Så härligt att se Britney så här fin. Äntligen! Jag har verkligen hållt tummarna för henne, vill så gärna att hon ska hitta tillbaka till den Britney hon var innan det började gå utför.

En ordentlig VMA uppdatering kommer i morgon, när jag har hunnit titta på hela galan, orkade inte vara uppe i natt.

Aj Aj


Aj! Jag har så ont i min handled att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den värker så mycket och har gjort det i flera veckor nu, inte alls roligt. Tror att jag har råkat ut för musarm (hahaha..sorry lite omogen där). Inte så konstigt då jag hela dagarna sitter och skiftar mellan flera olika program, mailen, 3 olika bokningssystem för olika typer av bokningar. Fick tipset av en kollega att linda in den i ett bandage för att ge den lite mera stöd. Jag köpte en skena för ett tag sen, men den är så klumpig att jag inte kan skriva ordentligt på tagentbordet. Har fått en tid hos vår företagsläkare på onsdag. Får se vad han kan göra.

Brum Brum


Körlektionen i morse gick bra. Mycket bättre efter att jag hade kört ca 15 minuter. Vet inte vad det var för fel på mig i morse, men allt gick fel. Fick motorstop, höll på att krångla med kopplingen fram och tillbaka, blev så irriterad på mig själv. Men efter ett tag gick det bra igen. Min körlärare Alex sa att det är så ibland och vissa dagar. Vissa dagar känns det att man går två steg fram och vissa dagar att man går ett steg back.

Ska dock se till att boka på fler lektioner, en gång i veckan som jag kör nu är för lite, behöver köra minst två gånger. Men det är inte så lätt att få körlektioner varje gång, för mig passar det inte att gå mitt på dagen utan tidigt på morgonen innan jobbet eller på kvällen efter jobbet. Men jag kämpar på :)

VMA


I natt går Video Music Awards av stapeln i L.A. Jag vill såååååå gärna se den, Britney är inblandad på något sätt. Det ryktas att hon ska uppträda, hennes management säger nej det ska hon inte, men det är bekäftat att hon är inblandad på något sätt i alla fall. Min favorit Christina Aguilera ska ju uppträda men en ny singel. Jag älskar denna gala, och har i stort sätt alltid följt den live, men i natt kan jag inte det. Ska ju upp så tidigt, kan ju inte skippa körlektion och jobbet för en galas skull. Annat var det när man fortfarande gick i skolan.

Söndag

Jag har haft min obligatoriska "spa" kväll. Tagit ett långt härligt bad, skrubbat ordentligt, smörjt in mig, I smell so good now. Ska bara njuta nu resten av kvällen. Ska inte komma i säng allt för sent, har körlektion 08.25 i morgon innan jobbet. Börjar egentligen 09.30, men kör lektionen håller på till 09.45. Min chef har gett sitt OK att jag kommer in lite senare vissa dagar. Snällt av henne, hon stöttar mig verkligen. Pushar på mig och frågar alltid hur det går osv.

Snyggo


Är det bara jag eller blir Brad Pitt bara snyggare och snyggare ju mer åren går?!

XOXO


Såg nya avsnittet av Gossip Girl igår kväll. Så braaaaaaa. Som jag sa jag följer USA versionen. Oh my, jag känner på mig att den nya säsongen kommer vara minst lika bra som förra :) I like. Är så glad att alla underbara serier äntligen börjar igen :)

(Bild från CW.com)

Lördag

God Morgon. Jag är redan uppe, även fast jag kom hem ganska sent från barnvakts jobbet så känner jag mig pigg, skönt.

Har fixat en cappucino i min espresson maskin som jag fick när jag fyllde år. Har blivit väldigt duktig på att använda den, I like.

Ska strax ta mig till Saltsjöbaden behöver handla lite på Systemet, får besök idag och i morgon :)

Fredag


Fredag börjar gå mot sitt slut. Jag sitter barnvakt åt E & T, som jag har passat sedan de var små bebisar, brukar sitta barnvat åt dem med jämna mellan rum. Nu ligger de och sover så sött och jag är inte alls trött. Mamma E kommer hem om någon timme, då tar jag en taxi hem. E vill inte att jag ska åka hem själv på tunnelbanan sent om kvällarna, så hon ger mig alltid taxi pengar, så snällt fast hon inte behöver. Sen är det självklart skönt att sätta sig i en bil och vara framme hemma mycket fortare.

Allvarligt

Allvarligt! Jag håller på att smälta bort. Det är något fel på vår aircondition här på kontoret. Det blir bara varmare och varmare. Vi har ställt om den flera gånger, men det hjälper inte. Fastighetes avdelningen är god knows where, inte är de snabba på att komma hit och ta en titta i alla fall. Jag svettas som en gris! Nu är jag irriterad!
Dagens i-lands problem. Det var något annat som störde mig med, men jag har lyckats glömma vad det var...

~~~

"It takes three seconds to say I love you. Three hours to explain it and a lifetime to prove it"


Segis

Har kokat lite god te som jag ska dricka nu medans jag läser min bok. Är sjukt trött så det bir nog till att stänga mina små ögon. Denna vecka har som förra veckan varit jobbig, men jag kämpar på. Det är ju fredag i morgon :) skönt med två dagars ledighet.

Har haft ett möte med chefen ang hur det har varit på sista tiden och hur jag har kännt mig, men det får jag berätta en annan gång, nu är jag för trött ;)

<3


♥ One Tree Hill ♥

Jag säger bara KÄRLEK till en av de BÄSTA TV-serierna ever ♥ De flesta serier jag ser på följer jag i USA takt. Orkar inte vänta tills de kommer på TV i sega Sverige. Såg första avsnittet på säsong 6 av One Tree Hill här om dagen. Och allt jag har att säga är att: jag ÄLSKAR denna serie. Äntligen har den börjat igen, som jag har längat hela sommaren efter Brooke, Lucas, Naley, Jamie, Skills och alla andra. Denna säsong kommer rocka såååååå bra, 6 säsonger och fortfarande lika bra. Kärlek, kärlek, kärlek till denna serie ♥

(Bild från CW.com)

~~~

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"

"If you can learn from hard knocks, you can also learn from soft touches."


???


Jag fattar fan inte vad det är för fel på folk. Jag fattar inte hur en del kan sitta bakom sin jävla skärm och skriva nedsättande och taskiga saker till en annan människa! Jag följer Lindas blogg dagligen och gillar den. Hon skriver mycket varierande inlägg och är en supergo tjej. Hon har hjälpt mig med min design och jag är mycket tacksam över det. Hon är en av de raraste tjejerna jag har "träffat" genom en blogg. På sista tiden har hon fått en hel del rätt ut sagt vidriga kommentarer från vissa människor.

Fan, gillar man inte en blogg, LÄS den INTE! Svårare än så behöver det inte vara. Tycker man att en blogg är trist, patetisk eller whatever. Move on, get over it och hitta en annan blogg som passar din smak bättre. Den person som har en blogg ska få skriva/tycka vad den vill utan att en massa omogna människor hoppar på en. Hur kul är det om alla bloggar handlar om samma sak?! Att folk ens orkar hålla på och lägga en sån energi på detta är över mitt förnuft.
Det är helt sjukt. Är folk desperata eller? De gör ta mig fan vad som helst för att få så många besökare som möjligt. Är folk så avundsjuka att de inte kan unna att det går bra för en annan? Det finns ingen anledning i världen att trycka ner en annan person och skriva vidriga saker till den personen.

Ursäkta mig men jag var bara tvungen att avreagera mig lite. Och Linda, KRAMAR och kärlek till dig :)


22/10


Har idag förhandsbokat Sex and the City, The Movie på DVD ♥ Den ska komma ut 22 Oktober. Vad jag längtar tills den kommer hem i brevlådan :) Lycka. Kanske kan styra ihop en tjejkväll med filmen som huvudattraktion :)

(Bild från Discshop.se)

Idol


Ni sitter väl och tittar på Idol? Så roligt att det har börjat igen :) Utagningen är ju det roligaste. Vissa människor...jag säger bara...hahahahahah. Jag tror att jag gillar denna jury bättre än den förra. Känns som att de har mer koll, de verkar inte lika elaka.

Sova

Ska faktiskt gå och lägga mig. Helt galet, klockan är strax efter 21.00. Men jag är helt slut efter den tidiga starten i morse och sen var det en intensiv dag på jobbet, i vanlig ordning. Var ju uppe väldigt tidigt för en körlektion. Men men, det är bara att kämpa på, jag SKA fixa det där körkortet.

Kommer nog inte sova med en gång, läsa lite i en bok som jag för tllfället läser. Men jag kommer nog inte orka länge, känner hur det svider i ögonen.

Primosten

Vi kör några kort till från Kroatien. Snart kommer ni få se bilder på vårt hus :)
(Klicka för större)

  

Helt underbart vatten att bada i :)

Ny design



Vad tycker ni om Blogg.se ´s nya design? Jag blev glatt överraskad när jag gick in på sidan idag. Jag måste säga att jag gillar den nya designen jättemycket. Nu är det inte en sida man "bara" loggar in på utan tar sig tid att läsa lite och titta runt, I like :) Känns som att det går lite snabbare nu också.

(Bild screencap från Blogg.se)

Monday


Hej hopp. Jag håller på att somna! Klockan ringde 05.15! Helt galet. Tänkte egentligen gå upp 05.30, men ville gärna äta lite innan jag begav mig på körlektion. Var för lång tid att vänta tills jag kom till jobbet. Jag visste att jag skulle sova dåligt, var ett tag sen jag gick upp så tidigt. Efter mycket strul i morse med diverse tåg som var försenat, kom jag fram till körskolan. Min lärare Alex är en riktigt skönt prick måste jag säga. Han är väldigt pedagogisk och jag lär mig verkligen.

Efter jobbet ska jag hem, blir till att lägga sig tidigt idag kan jag tala om. Men nu dags för en kopp kaffe, vet inte hur månag jag har fått i mig idag...haha.

RSS 2.0