För i H***te

Ringer det en till idiot under de 30 minuter jag har kvar att jobba från ett land som jag för tillfället inte tål, kommer jag att explodera. De är så jävla tröga!! Människan har mailat oss om en jävla bokning och för ca 3 minuter sedan och undrar varför hon inte har fått svar. Människa tror du att vi inte har något annat att göra än att sitta och vänta på hennes mail.

"It's urgent, we have to receive confirmation within 5 minutes because of the visa letter we have to bring to embassy."

Skiter jag i, se till att maila någon timme innan du måste gå till Ambassad jäveln!

Ursäkta, men jag är så jävla irriterad på dessa oprofessionella reseagenter, samma sak varje gång.

Valborgsmässoafton


I dag är det valborgsmässafton och det betyder att en hel drös med människor kommer att supa skallen i bitar. Ganska tragiskt if you ask me, jag menar själv har man inte varit en ängel det ska gudarna veta. Men att det behövs vissa högtider som en ursäkt för folk att supa sig redlöst tycker jag är ganska patetiskt.

Själv slutar jag jobba 15.30 idag. Synd att vi inte jobbar halvdagar även fast vi sitter på kontor. Fast det skulle inte gå eftersom vi ändå jobbar på hotell och har en del gäster som ringer. Dock märker man att det är "helgdag" för det ringer inte lika mcyket idag. Ska bli skönt med tre dagars ledigt, vädergudarna har lovat fint väder till helgen, upp till ca 20-25 grader. I like :)

Äntligen min


Nu är äntligen underbara Twilight film hemma hos mig, älskade film. Låg i brevlådan idag när jag kom hem från jobbet.

Detta är vad jag ska göra resten av kvällen, titta på denna pärla igen och titta på all underbar extramaterial och bara njuta :)

13 juli baby



Vem: Britney Spears
När: Måndag 13 juli 2009, kl 19.30
Var: Ericsson Globe, Stockholm (P.S vad jag hatar det nya namnet på Globen, det är Globen och inget annat)

Så är det äntligen dags-världsstjärnan Britney Spears kommer till Ericsson Globe den 13 juli.

Det är inte konstigt att hela världen följer hennes minsta rörelse. Låtarna Baby on more time, (You drive me) crazy, Oops I did it again, Toxic, I´m a slave 4 u, Piece of me, Everytime, Stronger, If you seek amy -talar alla för sig själva. Britney är onekligen en av vår tids största stjärnor.
Britney Spears är aktuell med sitt sjätte studioalbum, Circus, som innehåller flera redan framgångsrika singlar. Konserten kommer att gå i cirkusens tecken med scenen placerad i mitten av arenan, som en klassik cirkusmanege. Förväntningarna är skyhöga och det kommer tveklöst att bli en spektakulär show!

(Text lånad från Ticnet.se)


Det enda negativa med detta tycker jag är att priserna är så jäkla höga. 4500 kr för de bästa platserna vid scenen, det tycker jag är på tok för mycket. Biljett priser ligger mellan 695 kr - 4500 kr. Inte ens min Madonna biljett kostade så mycket, för den gav vi ca 1100 kr. Men jag SKA se Britney, så är det bara.


When it was good

Har fastnat för denna låt med Flipsyde som heter "When it was good".
 

Britney till Sverige


YES!!!!! Hon kommer till Sverige :))) Britney kommer till Globen den 13 Juli. Jag och ett par vänner SKA gå! Nu väntar jag bara på att biljetterna ska släppas.

Det blir mycket konserter detta år, men I love it. Känslan av att få se någon live är underbar. Och jag har sett Britney varje gång hon har varit i Sverige and I love her. Åh, vad jag längtar :) Denna dag blev så mycket bättre och ingenting kan förstöra denna dag.

Have a nice trip


I dag efter jobbet träffade jag syster och Rebe. Vi var och fikade lite på vårt favoritcafé på Birgerjarlsgatan, de har ett sånt mysigt och bra café. Alla tre åt en supergod banana split. Mot slutet blev det lite känsligt. I morgon åker Rebe tillbaka till Ibiza igen. Hon säsongsjobbar där 5-6 månader under sommaren och i morgon åker hon tillbaka för att jobba även denna sommar.

Det är det tråkiga med det hela att hon är borta så länge. Jag är såklart glad för hennes skull som kommer iväg och jobbar och så, men ledsen för mig egen del. Nu blir hon borta till november någon gång och jag kommer sakna henne något så otroligt varje dag. Hon är min bästa vän och det är inte så lätt att släppa taget om en bästa vän så pass länge. Att inte ses så pass regelbundet som vi gör. Vi kommer ha så mycket att ta igen när hon är hemma igen.

Älskade vän, ta hand om dig, hoppas du får en fantastisk sommar och vi hörs såklart av. Miss you already. ♥

Seg och trött

Jag är så trött idag, sitter här på jobbet och håller på att somna. Kunde fan inte somna igår, låg vaken säkert till klockan 01.00 och skulle upp 05.30 för att hinna i tid till Karolinska för att lämna ännu mera blodprov. Hur mycket blodprov kan de vilja ha av en person, tömmer mig helt och hållet på blod...hahaha. Fast å ena sidan tycker jag att det är skönt att de är så noga och kollar allt, så jag ska inte klaga.


Eftersom jag var tvungen att vara fastande sedan igår kväll var jag så hungrig efter besöket, skulle inte hinna i tid till frukosten på jobbet. Så det blev till att köpa en smörgås samt den underbara apelsin juicen från Brämhults, den är så god, nypressad apelsin, I like.


Läggdags

Nä, det blir inte roligare än så här. Måste gå och lägga mig med en gång ska upp 05.30, ska till Karolinska igen och lämna blodprov igen, har lämnat så mycket blodprov på sista tiden, mina armar ser hemska ut efter alla nålstick och blåmärken har det blivit.

YAY


Yes, Pinks konsert blev till slut flyttad till Globen eftersom det var så hög efterfrågan på biljetter. Jag var inte sen med att boka biljetter till denna konsert då jag inte hann boka när Hovet blev slutsålt. Ska bli så kul att se henne live :)

Lepa Brena


Hur jag ska lyckas summera gårkvällen vet jag inte alls. Det har fortfarande inte gått in i huvet att jag på riktigt har sett Lepa Brena live, trodde aldrig i hela mitt liv att den dagen skulle komma. Jag älskar henne lika mycket som jag alltid har gjort och om ens möjligt ännu mera efter gårdagen. Jag blev nästan lite tårögd och ville gråta av lycka, jag var så lycklig igår men jag höll mig ;) Det går helt enkelt inte att beskriva i ord hur underbar hon var, detta var verkligen årets balkanfest, fan den bästa balkanfesten ever ingen balkanartist kommer någonsin att slå detta.

Vi filmade och tog kort med syster kamera som är tusen gånger bättre än mig, ljudet vart helt fantastiskt och bilderna lika så. Nu har jag förminskat bilderna här så de är kanske inte lika bra som i real size, men ett hum får ni :) Jag har inte kärt mig hur man något snyggare kan tagga sina bilder, måste se till att lära mig det. Har taggat bilderna lite eftersom jag förr har sett mina bilder på andra hemsidor och där de inte har skrivit vem som har tagit bilderna.

Hon blandade både gamla hits och nya, när hon sjöng Jugoslovenka trodde jag att hela stället skulle explodera, folk blev som tokiga och sjöng för full hals. Just i det ögonblicket var det som att det hemska kriget aldrig hade hänt och vi var alla fortfarande jugoslaver och Jugoslavien just bara Jugoslavien.

Vad kan jag mer säga, än att jag fortfarande är i ett lyckorus som jag kommer leva länge på, fram tills jag ska se nästa barndoms idol, Madonna i sommar.

Här kommer lite bilder, Klicka för större i vanlig ordning :)

   
   



För dem som vill se resten av mina videos (ehem, jag filmade tydligen 12 klipp...haha) så kan ni klicka er in på mitt youtube konto Fabulositysecret1.

Le Rouge


Igår kväll innan konserten var syster och jag på en helt ljuvlig restaurang som heter Le Rouge och ligger i Gamla Stan. Vilken underbar restaurang, atmosfären, maten, personalen allt var verkligen super. Restaurangen drivs av Melker Andersson, som driver ett flertal restauranger. Den här, Le Rouge är som att kliva in i filmen Moulin Rouge. Personalen är utklädda i jättehäftiga kläder, lite då och då under middagen sjunger de och showar lite. Inte som på Wallmans, men något nedtonat, hur häftigt som helst.

Lite bilder, här nedan. Klicka för större :)

   


   

Grattis :)


Ett STORT Grattis på födelsedagen till min kära och underbara Mamma som idag fyller år. Nu ska jag och syster strax åka och möta mamma och pappa för att äta en tidig födelsedags middag på restaurang.

Underbart

Jag och syster kom hem till mig för ca 20 minuter sedan från Lepa Brenas konsert och ska strax gå och lägga oss. En uppdatering med videos och bilder kommer. Men innan jag går och lägger mig måste jag bara få säga ett ord om showen U N D E R B A R T!!!!!

Home

Honey, I am home. Blev utskriven från sjukhuset igår. Vad underbart det var att komma hem, hade saknat min egen säng något otroligt kan jag tala om. Var så underbart att få sova i den inatt.

Sjukhus är verkligen deprimerande, inte alls roligt att vara där.

Idag tog jag en sväng till Nacka Forum för att handla lite för ikväll. Ikväll är det äntligen dags för Lepa Brena :) Som jag har längtat, kommer bli en superkväll :) Både min kamera och systers är laddade med batteri, här ska tas både kort och filmas :)

Innan det är dags för att bege sig till showen ska jag och syster ut och äta på en jättemysig restaurang som jag har velat testa ett bra tag nu. la Rouge i Gamla Stan, verkar hur häftigt ställe som helst. Kl.18.00 har vi bokat bord.

Så nu ska jag ta ett bad och börja göra mig snygg ;) Ska tvätta håret och platta det, sminka mig snyggt och sen just get dressed. Vet inte riktigt vilken väska jag ska välja än, har så många. Men det lutar åt min Gucci eller Valentino väska jag fick av Rebe för ett par år sedan i julklapp :)

Vilken underbart väder det är idag, I am loving it. Så skönt ute, nu är väl åndå våren här för att stanna?!

90210


Har suttit och kollat på mina TV-serier, ska strax gå över till film. Har varit uppe sedan 06.30, går ju inte att sova på stället. Anyways back to my shows. Såg 90210 igår och jag säger bara en sak, DONNA MARTIN :)

Visste ni att Dustin Milligan som spelar Ethan och Jessica Stroup som spelar Silver är tillsammans även på riktigt? I didn´t, fick reda på det här om dagen. Hon är så söt, alla tjejerna är så söta och vackra, älskar verkligen AnnaLynne McCord som spelar Naomi och Jessica Lowndes som spelar Adriana.

Såg även Prison Break igår, älskar den serien men den är nu inne på sin sista säsong. No more Wenthwort :(

Pudding


Vad tycker ni om min skrivbords bild på laptopen ;) Min underbara pudding Robert Pattinson såklart, värsta sängkammarblicken. Tidigare idag när jag satt här och pysslade kom det en undersköterska och fråga vem hunken på bilden var :)

Hello

I am coming wireless, I love it. Jag är fortfarande inte hemma, men jag är så glad att det finns trådlöst internet här, ren lycka.

Jag är nämligen inlaggd på Karolinska Sjukhuset ett par dagar, inget to serious, lite grejer som måste kollas och testas. Trodde inte att det skulle finnas, så jag har laddat min laptop med en massa TV-serier och filmer. Tagit med mig en hel del DVD filmer som jag ska kolla  på. Men glad överraskad blev jag när jag upptäckte att det fanns internet uppkoppling, så jag kan sitta här i min säng och kolla runt.

Jag är så jäkla trött, det går ju inte att sova som man önskar och vill. Jag delar rum med 3 andra tanter och det är inte harmoniskt alls. De är helt enkelt pain in the ass. Nätterna är värsta trots allt eftersom man måste dela med andra människor. Men jag hoppas på att få åka hem snart, eventuellt imorgon får jag åka hem.

Idag får jag besök av pappa ♥ och syster ♥, mamma ♥ var här igår. Och min underbara vän Rebe har varit här varje dag och underhållit mig, thanks babe ♥

Fuck tecknet är till alla jobbiga patienter här om kring ;) Har en tant brevid mig som gråter om vart annat, ja vad ska man göra.

Borta

Jag kommer vara borta i 1-3 dagar, vet inte sjäöv än på ett litet privat ärende. Jag har med mig laptopen men vet inte om jag kommer att ha tillgång till internet eller inte. Nu skulle det sitta bra med ett  mobilt bredband, men it is what it is.

Om inte innan ses vi om 1-3 dagar. Kram på er.

Gud och hans verk

Först skapade Gud åsnan.
Gud sa till åsnan: - 'Du är en åsna. Du skall slita och släpa dagen lång och bli kallad dum i huvudet. Du kommer att leva i 20 år.'
Åsnan svarade: - 'Usch då, det låter inte som något bra liv. Kan vi inte säga att jag  bara skall bli 5 år gammal?'
Gud accepterade åsnans förslag.

Sen skapade Gud hunden.
Gud sa: - 'Du skall kallas hund, leva ett liv i underkastelse, äta rester från middagsbordet och vakta huset. Du skall leva i 35 år.'
Hunden sa: - 'Ojdå, det blir kanske inte så roligt. Kan jag inte få bli bara 15 år istället?'
Gud accepterade hundens förslag.

Därefter skapade Gud papegojan.

Gud sa: - 'Du kallas papegoja. Du kommer att sitta i ett hörn och upprepa allt som sägs, till stor irritation för alla. Du blir 75 år gammal.'
Papegojan undrade: - 'Det låter väldigt enformigt... Kan vi inte säga bara 50 år?'
Gud accepterade papegojans förslag.


Till slut skapade Gud mannen.

Gud sa: - 'Du är en människa, en man! Du skall ha ett bra liv. Du är klok och intelligent, så du kommer att bestämma här i världen. Du skall bli 20 år.'
Mannen svarade: - 'Det låter som ett riktigt bra liv, men kan det inte vara lite längre?' (Nu visar mannen för första gången ett prov på sin intelligens...) - 'Kan jag inte få de där 15 åren som åsnan inte ville ha, de 20 som hunden tackade nej till, samt de 25 som blev över från papegojan också?'
Gud accepterade mannens förslag.


Därför, lever mannen ett härligt liv tills han blir 20 år. Sen gifter han sig, för att slita och släpa i 15 år och bli kallad dum i huvudet. Sedan får han helt underkasta sig den övriga familjens behov, leva på rester från bordet och vakta huset i 20 år. De sista 25 åren av sitt liv sitter han i ett hörn och upprepar allt som folk säger, till stor irritation

Fick den av en kollega och tyckte den var lite rolig.


Meh

Vad fan är det för fel på youtube nu då?! Vill titta på en video och så kommer detta upp..."This video is not available in your country". Vad fan är det för något? Jag har den inte ens inställd på svenska...blir arg.

Måndag snart över


Måndag gick i vanlig ordning förbi fort. Arbetsdagen gick fort. Min dag började med att jag fick rusa iväg till min nagelteknolog, klantig som man är. Jag var och fixade naglarna i lördags och de blev jättefina, som alltid. Men igår kväll när jag hade jobbat extra fastnade jag i brevlådan och ena nageln gick sönder. Hahaha, fastnade i brevlådan, ja ni hör ju hur det låter. Jag skulle lämna in en nyckel till vakten, men han satt inte där. Så vi har en liten brevlåda där man kan slänga ner den i. Jag råkade fastna på något skumt sätt, så halva nageln gick sönder och sådär kan jag ju inte gå omkring och se ut. Tur för mig att hon hade tid att ta emot mig för att laga den innan jobbet.

Nu på kvällen har jag haft tvättstuga, alltid lika tråkigt men den måste göras. Sitter här nu framför TV:n med Project Runway, love that show :)

Utmanad

Blev utmanad av söta Alisa :)

1. Hur gammal är du om fem år? 32...oh my god!
2.Vem var den sista du träffade? Syster
3. Hur lång är du? 175
4. Vilken var den senaste film du sett? Body of lies, med Leo DiCaprio do I need to say more
5. Vem ringde du senast? Rebe
6. Ditt senaste sms och till vem? Till min syster
7. Vad är helgens planer? På lördag ska jag se underbara Lepa Brena, och på söndag ska mamma firas som fyller år
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS for sure
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta.
10. När såg du senast din mamma? I lördags
11. Vilken ögonfärg har du? Brun-gröna
12. När vaknade du idag? 08.30
13. Har du någon gång hittat en katt? Vadå hittat?
14. Vilken är din favoritplats? Underbara Dubrovnik
15. Vilken plats föredrar du minst? Trånga och mörka rum
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hoppas att jag har hittat mannen i mitt liv, att vi lever lyckliga och har barn
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker.
18. Vem fick dig att skratta senast? Rebe
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Vet inte om jag är för ung, men jag har ett par med Madonna, de ser jättefint ut i min bokhylla
20. Har du stationär eller bärbar dator? Laptop.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? T-shirt
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4 st har jag
23. Hur många landskap har du bott i? Endast Stockholm, vilket landskap tillhör det nu igen?
24. Har du någon gång spytt på någon? Bläääää, nope
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor men barfota hemma
26. Är du social? Väldigt skulle jag säga
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Ja tack, resa, spara en del.
29. Tycker du om kinamat? Gillar endast friterad kyckling.
30. Tycker du om kaffe? LOVE!!!
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe och juice
32. Sover du på någon särskild sida? Varier hela tiden
33. Kan du spela poker? Nej, har inte fattat hur man gör
34. Tycker du om att mysa? Självklart
35. Är du en beroendemänniska? På vilket sätt? Jag är tyvärr beroende av cigaretter om det räknas?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Yes, det gör jag. Och så fyller Marilyn Monroe år samma dag som jag, det räknas även fast jag inte kände henne och hon inte lever idag, men det räknas tycker jag :)
37. Vill du ha barn? Absolut
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, tyska och jugoslaviska språken.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Hmmm, nej, inte vad jag vet, så nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Hållå, havet så klart, jag kommer från Kroatien med underbara stränder och hav :)
41. Vad spenderar du helst pengar på? På allt möjligt, men mest blir det nog cigaretter, tyärr
42. Äger du dyra smycken? Nej, men vissa av dem är av stort värde för mig
43. Har du någon gång testat narkotika? ALDRIG! Och kommer inte göra det heller
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Fil och flingor
45. Vem är den roligaste människan du känner? Haha, det finns en del
46. Välj ett ärr på din kropp? Tittar fortfarande
47. Vad har du för ringsignal? What goes around, comes around med Justin
48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Jepp, ett par "tofflor" som min mormor stickade åt mig
49. Flirtar du mycket? Nej.
50. Vart togs din profilbild? Bloggens? Ja, det är ju inte jag på bilden, det är Christina Aguilera från en photoshoot hon gjorde för sin skiva "Stripped"
51. Kan du byta olja på bilen? Har lärt mig det, ja
52. Har du fått fortkörningsböter? Har inte körkort än, men håller på att ta, det går segt men framåt
53. Vilken var den senaste bok du läste? Shopaholic & Sister
54. Läser du dagstidningen? Yes
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Vecko Revyn
56. Dansar du i bilen? Nej, varför det?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Alltid på The Voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En busstid
59. När var du i kyrkan senast? Förra sommaren (2008) när min kusin gifte sig
60. Vilka utmanar du? Sandra, och alla som vill :)

Undra om jag ska...

Att skaffa en kategori om lite roliga hotellhistorier verkar några av er gilla :) Får klura lite på den idén ett tag. Får se vad jag ska döpa den till. Förslag någon? Gudarna ska veta att jag har hur mycket roligt som helst att skriva om.

Men jag måste vara lite smart också. Inte för att jag direkt har en välbesökt blogg, men vill såklart inte att någon kollega lyckas hitta det, för det är ju inte direkt meningen att vi ska skriva om saken. Men några historier kan jag säkert skriva om, behöver inte vara så jättedetaljerad kanske. Hmm, detta tål att tänkas på.

Har två timmar kvar på jobbet nu, men kommer nog få gå lite tidigare då det är lite lugnare idag.

Söndag


Hej på er. Här har det inte varit några uppdateringar på ett par dagar. Igår jobbade jag extra här på min gamla avdelning och vad jag fick jobba. Hade knappt någon lugnt stund alls. Jobbar även extra idag, till 23.00 ikväll. Och sen imorgon på min vanliga avdelning.

Idag är det dock mycket lugnare än vad det var igår. Var helt färdig när jag hade kommit hem, lite roligt var det trots allt satt här och skratte åt en hel del gäster. Hahaha, det ska man nog inte göra men jag kunde verkligen inte hålla mig. Ni skulle ha sett och hört. Min vän Rebe tycker att jag kan skapa en egen liten kategori för alla mina hotellhistorier som händer här, tål att tänkas på.

En sak som är säker dock. Jag vill inte mera behöva uppleva en japan till it-nörd sjunga karaoke (rätt stavat?) till låten "I will survive". Jag skrattade nästan så att jag höll på att kissa ner mig. Innan ni undrar vad det är för hotel så nej, vi har inte karaoke på detta bygge. Men dessa gäster har hyrt en av våra festvåningar för middag i ett par dagar i samband med en massa rum och de hade tydligen beställt en karaoke maskin. Och nej, det lät inte vackert alls. Men skratta fick jag ;)

(Bild: Adriana Lima)

~~~

"I don´t know much about being a millionaire, but I´ll bet I´d be darling it".

Tack chefen


Jag har verkligen världens bästa chef, hon är så go :) Eftersom min arbets situation är lite annorlunda nu ett par månader fram över, så jobbar extra en hel del på min gamla avdelnig för att komma upp i de timmar jag behöver. Eftersom det var ledningen som bestämde att det skulle göras om lite och inte min chef, hon vill såklart att jag ska ha 100% på min avdelning, men jag har varit tvungen att gå ner där till 75%.

Nu jobbar jag igen 12 dagar i rad, eftersom jag jobbar extra till helgen igen. Jag pratade med min chef idag om lite andra saker och hon frågade hur jag tycker att det funkar att jobba 75%. Ja, vad ska man svara, det går bra men jag vill ju ha heltid på min avdelning såklart. Hon har hört att jag jobbar extra och ska jobba ett par dagar i rad nu igen, så hon föreslog att jag skulle ta ledigt en dag nästa vecka som passade mig, så att jag får vila ut en dag iallafall. Men jag förlorar inte mina timmar, utan hon sa att jag ska se till nästa vecka att jobbar in dessa timmar, så istället för att jobba 6,5 timmar, jobbar jag 8 timmar nästa vecka så att jag inte förlorar något och får vara ledig på tisdag.

Så underbar hon är, hon förstår hur jag har det nu och gör allt i sin makt för att jag ska få så många timmar så att jag kommer upp i heltid på min avdelning. Till sommaren har jag heltid igen, det är skönt och hösten får vi se.

Jag sitter 50% på bokningen och 25% med lite administrativa saker, fast jag sitter hela tiden på vårt vanliga kontor. Jag får vara avstäng från telefonen två timmar varje dag för att pyssla med det administrativa. Hon har lagt upp dessa timmar på schema, men sa idag att jag får styra den biten som jag vill. Vill jag jobba någon dag längre för att sluta tidigare någon dag så får jag det, jag får avgöra själv hur jag vill lägga de 10 timmarna i veckan som jag ska sitta administrativt, så länge jag rättar mig lite efter de övriga 20 timmar på bokningen, så att inte någon av de övriga kollegorna inte sitter ensama på ett pass. Något positivt under dessa något dystra tider :) Och som vanligt är hon så glad att jag bestämde mig för att stanna och inte säga upp mig.

Oj, vilket inlägg och något snurrigt kanske ;)

Sneak peak

Åh, jag längtar mer än någonsing :)


Knäppis del 2


Den där knäppisen jag skrev om igår har fortsatt att terra mig idag med, tills jag fick i nerverna som en vän till mig brukar säga. Helt seriöst, människan måste ha en skruv lös eller två. Om man inte svarar på mailet på 5 minuter kommer ett nytt..."2nd sending...bla bla bla". Take a fucking chill pill människa.

Och han mail terrar mig om saker jag inte kan hjälpa han med. Till slut skrev jag ett ganska bestämt mail till honom där jag skrev vad jag kan hjälpa han med och vad jag inte kan göra och att han måste förstå att jag inte jobbar 24 timmar om dygnet. Hahaha, efter det kom det inte några fler mail från honom...hahah problem solved :)

(Bild: Victoria Beckham för ryska VOGUE)

Tävling hos Jennie


Jag är med och tävlar om den amerikanska utgåvan av underbara Twilight DVD:n hos Jennie :) Klicka in dig här om du vill vara med och tävla :)  

Väntar med spänning på att min förbeställda twilight DVD kommer hem i brevlådan, men den amerikanska versionen är säkert lite annorlunda från den vi får här, så den vill jag ha :)

P.S Har ni märkt att Twilight serien har fått en egen kategori här i bloggen ;)

Knäppis


I vanlig ordning gick dagen väldigt fort idag. Vi hade en del att ta igen eftersom vi har varit lediga ett par dagar. Vissa människor förstår jag mig inte på. Har haft en halv knäpp brud som har mailterrrat mig under ledigheten. Hon har skickat samma mail ca 10 gånger och varje gång har hon skrivit " 2nd sending, 3rd sending"...osv. Idiot! Varje gång hon har mailat mig har hon fått ett autosvar när jag är tillbaka och att vi firar påsk i Sverige.

2 x


Strax börjar dubbelavsnitt av Desperate Housewives, I like. Har ju varit uppehåll ett tag och Ugly Betty var tillbaka idag, me like a lot.

Läggdags

Nu är det snart läggdags, börjar dock 09.30 i morgon skönt med sovmorgon. Men känner mig redan nu väldigt sömning, har nog att göra med att jag i vanlig ordning sov som en kratta.

Efter jobbet tänker jag ta en liten sväng förbi Glitter eller någon affär där de säljer lite snygga hårband. Kul att ha i håret nu när man har varit hos frissan och fixat det och kan ha det snyggt utsläppt. Måste även gå förbi Stadium eller någon annan sportaffär för att titta på nya sneakers. Mina börjar gå sönder så nya behöver jag. Älskar att gå i sneakers :)

Playing cards


Kan ni gissa Divan?

Jag kan komma med ett litet skvaller ;) En ganska känd sångerska som ska ha konsert i Sverige i år önskar bo på vårt hotell. May I call her Diva?! Observera att hon tjänar enormt mycket pengar på att vara ute och turnera. För visso tjänar hon såklart en massa pengar på både skivförsäljning osv...

Hon önskar bo hos oss i en av våra största sviter och den dyraste I may add. Nu tycker jag att vi tar lite väl kraftigt betalt för den, 70 000 kr per natt. Men smakar det så kostar det som det så fint heter. Anyways, Divan här då vill inte betala dessa pengar för sviten men hon vill bo där. 7000 kr önskar de betala!! Är det inte underbart när ens gäster ska bestämma hur mycket de vill betala för att bo här. Den som har tagit emot förfrågan säger såklart "Are you people crazy?" , nej skojar bara det var vad hon tänkte men inte sa. Utan erbjöd henne den svit som kostar 7000 kr, men då är det inte en av våra "bättre" sviter. Människans bokare säger då..."Well,  but this is for (hennes namn, ni får ju gissa vem det är), it´s for her, don´t you know who she is? Hahahaha....I love it. De tycker att vi ska ge dem ca 91 % rabatt eller hur mycket det nu blir, 63 000 kr rabatt för att hon vill bo där. Pay up bitch säger jag ;) Vill man bo flott får man se till att betala för det också.


På jobbet

Sitter här på min gamla avdelning och jobbar extra. Jobbar 09-17.30 idag, helt ok. Men det händer inte mycket här idag inte, är hur lugnt som helst, en och annan har väl ringt men annars händer inte mycket. Ska snart få gå och äta lunch, har hunnit bli så hungrig.

Nu hör jag 12 dagars arbete i rad igen. Men det är bara att förbereda sig mentalt så ska det gå bra. Jobbar extra här igen i helgen, men har som tur är inte morgonpass utan jobbar kväll både lördag och söndag.

Music makes me alive

Jag älskar musik, lyssnar på en hel del olika stilar. Har ju en hel del favoriter men sen en hel del annat som jag även lyssnar på. Att gå på konserer (stavat rätt?) är en underbar känsla, att få stå inne på en arena och se en artist live går inte att beskriva i ord. Jag har varit på så mycket att det skulle bli en lång lista. Vissa jag har varit på har varit så grymt bra live.

Nu i sommar är det dags för Madonna, om ca två veckor är det Lepa Brena. Och här om dagen köpte jag två biljetter till Anastacia i sommar, henne har jag också alltid velat se live. Älskar hennes musik och tror att det kommer bli en jättebra show.


Blev även jätteglad när jag läste att Pink kommer till Stockholm i höst, har även alltid velat se henne live men av någon anledning har jag alltid missat henne då hon har varit här. När jag väl skulle köpa biljetter är det redan slutsålt. WTF?! Nu ska hon uppträda på Hovet, men jag hoppas verkligen att det blir hög efterfrågan på biljetter så att hon ändrar till Globen istället. Vill så gärna se henne och måste se till att få biljetter.

Den här videon hittade jag hos Mirre. My God vilken grym version av Ave Maria hon gör. Måste, måste, måste få tag på biljetter.


Dumskalle

Ursäkta, men hur jävla dum får man gå och bli om man själv hoppar ner till ett par isbjörnar.

Söndag


I morse åt vi en jättegod frukost här hos mamma och pappa. Efter frukost tog vi en långpromenad, så härligt väder ute, I am loving it.

Syster och jag var även en sväng i Farsta Centrum för att kika runt där, hon skulle köpa en lite längre sladd till sin laptop. Glass blev det även idag :)

Nu ska vi snart äta påsklunch/påskmiddag. Mamma lagar något gott i vanlig ordning.

The Pianist


Jag och pappa såg The Pianist som gick tidigare idag på Kanal 5. Har alltid velat se den, så det var en perfekt kväll att se denna.

Handling: Den gudabenådade pianisten Wladyslaw Szpilman (Adrien Brody)lever i Warsawa under tiden för nazisternas utbredning över Europa. Han är jude och tvingas att på nära håll uppleva de restriktioner som sätts upp för honom, hans släkt och hans folk. När hans familj skickas till arbetsläger lyckas Wladyslaw fly och gömmer sig i stadens ruiner. Lidande, förnedring och kamp för överlevnad blir hans vardag. En dag blir han upptäckt av en tysk officer...
 
My Thoughts: Jag förstår verkligen varför Adrien Brody fick en Oscar för denna film, han är helt fantastisk i denna film. Regissören Roman Polanski har lyckas skapa en spännande film som baserar sig på en verklig händelse.
En ruggigt gripande film, som fick mig att gråta flera gånger och att svära åt de där äckliga nazi svinen som förnedrade det stackars folket. Fler liknande filmer borde göras om andra världskriget för man lär sig av att kolla sådana filmer och jag tycker det är viktigt att inte glömma bort de förflutna.

(Bild från Discshop.se)

Cancer

Denna kvinna går världen runt, för bröstcancer! Var vänlig och sänd henne vidare så att hon kan nå sin destination, be en bön för alla som drabbats av denna förfärliga sjukdom och sänd henne vidare så att hon kan komma fram...


(Hittade denna hos Sandra)

Glad Påsk

Passar på och önska er som läser,


Och kom ihåg...;)


Skön dag

I dag var jag uppe ganska tidigt, hade tid hos min frissa 11.45. Har inte varit där på ett tag så det var mer än behövligt att besöka henne. Klippte lite och fick sjukt snygga slingor i håret. Jag är väldigt nöjd måste jag säga.

Efter det besöket träffade jag syrran inna hon skulle jobba. Vi ville ta en glass i Kungsträdgården, men det var sådan kö till alla glass stånd att vi bara satte oss ner och pratade. Det var stört mycket folk i Kungsan idag, folk sprang omkring med sommarkläder såg så härligt ut.

Rebe, nu har glassbaren på kajen vid mitt jobb öppnat, så du vet vad det betyder ;)



Är nu hos mamma och pappa och firar påsk. Vi firar egentligen i morgon, men vi tre har ätit gott och glass på balkongen blev det. Stannar här över natten, pappa och jag har lite film vi ska se. Får se om jag lyckas övertala honom att se Twilight, var ett tag sen jag såg den...hahah ;) Men så lättövertalad är han nog inte.

Doftar ljuvligt

Jag är i vanlig ordning nybadad, har smörjt in mig med underbar bodylotion, har bäddat rent i sängen med lakan som doftar underbart och en ren pyjamas har jag satt på mig. Ska bli så mysigt att krypa ner i sängen om ett tag. Ska läsa lite och sen sova.

Tisdagar bruka annars vara en bra TV-kväll på Kanal 5. Men inte idag, nej för då ska de ha ishockey istället...grrr. Det betyder att det inte var någon Desperate Housewives idag, I don´t like.

Presenter från syster


Under fikat med syster idag fick jag min påskpresent, hon kunde inte vänta till påsk. I stället för påskägg fick jag en söt låda med produkter från hennes favoritaffär, The Body Shop. En jättefin present som doftar ljuvligt. Min syster är nog Body Shops bästa kund, utan tvekan. Hon handlar hur mycket produkter som helst där, snart har hon väl VIP kort där.


Hahaha, åt denna. Både syster och jag är ju helt galna i Twilight. Hon var i någon tidningsaffär och köpte denna tidning. Men de som känner min syster vet att hon är en virrig person. Hon skämdes lite när hon skulle köpa denna tidning till mig och henne och insåg inte att den var på tyska förens hon gav den till mig. Hahaha...hur snurrig får man gå och bli?! Tur att jag har pluggat tyska i tre år och kan läsa tidningen och förstå vad det står, annat är det för henne som kan tre ord...haha. Min snurriga syster.

Tack Dea för allt fint ♥

Fika med syster

Träffade upp syster efter jobbet för en fika. Jättemysigt i vanlig ordning. Vi hamnade på ett jättemysigt cafe i Gamla Stan, älskar verkligen den biten med Stockholm.

Nu har vi även sett till att boka bord nästa vecka på en jättemysig restaurang som jag ser fram emot att besöka, har hört så mycket bra om den. Syster är skyldig mig en middag från sist jag lagade hennes dator, hjälper henne alltid med den biten när hon lyckas fucka upp den. Men vad gör man inte för sina småsyskon ;)

Den här måndagen har bara flugit förbi, vet inte vart den tog vägen. När det var dags att sluta arbetspasset på jobbet idag trodde jag att klockan var ca 15 och inte 18. Men skönt att denna dag är förbi.

På fredag är vi lediga på min avdelning eftersom det är långfredag vi är även lediga nästa måndag, men jag ska jobba extra på min gamla avdelning igen, men det är ok. Man får ta det man får nu när man har varit tvungen att gå ner i tid på min avdelning. Är dock väldigt tacksam för att jag får pass på min gamla avdelning.

Kvällen


Jag hade en trevlig lunch hos mina föräldrar idag. Kom hem i lagom skaplig tid. Tog ett långt bad i vanlig ordning, jag älskar verkligen mitt badkar.

Har inte gjort mycket ikväll, tittade på Wipeout tidigare, så jäkla roligt program. Jag satt här i soffan och små skrattade lite för mig själv, måste ha sett ganska roligt ut.

I morgon är det dags för en ny arbetsvecka. Dock börjar jag så sent som kl.11.30, så sovmorgon blir det för min del.

Mitt skrivbord

Här har ni några bilder på mitt skrivbord som jag sitter vid hela dagarna på jobbet. Kan förklara lite vad det är som jag har uppsatt lite här och där.

Bild 1. En bild på min arbetsplats då :) Kom på såhär i efterhand att jag tog ingen större bild så att man kan se hyllorna jag har uppsatt, samt fönstret jag sitter vid. Next time.

Bild 2. Som wallpaper på båda mina skärmar har jag en underbar vackerbild på mitt kära Dubrovnik. En av muggarna som jag förvarar mina pennor i är en mugg av Dubrovnik. Inte så svårt att gissa vilken stad som är min favorit i Kroatien :) Miranda nallen har jag fått av en kompis när jag fick denna tjänst för några år sedan, så söt. I det högra hörnet sitter en bild på en av mina många män, Jensen Ackles (måste nog lägga till fler bilder på några av mina män), under hans bild sitter min biljett från Justins show i Globen, take me back now please. Post it lappar med några viktiga nummer, inloggning till system osv.

Bild 3. Mina båda skärmar med mailen öppen.

Bild 4. Massa lappar med viktig information.

(Klicka för större)

   

Söndag

Gick upp imorse och insåg att det är mulet ute...meh. Vart tog det fina vädret vägen som de har lovat oss?! Hoppas att det blir bättre väder sen i veckan.

Nu ska jag bege mig till Farsta för att äta lunch med mamma och pappa. De hade en massa gäster igår, så mat i massor finns över. Min mor lagar alltid mat till en hel arme när hon ska ha folk på besök. Syster jobbar så det blir bara vi tre, men helt okej det med.


The City


Jag och mina TV-serier. Nu har jag helt och hållet fastnat för The City där vi får följa Whitney Port från The Hills. Hon har fått jobb hos Dine Von Furstenberg i New York. Jag följer ju The Hills, även fast den är lite halv fejk. Whitney har alltid varit min favorit, hon har en jättesnygg klädstil och så verkar hon vara en sån härlig tjej. Har suttit på MTV´s hemsida och kollat alla avsnitt eller jag har några kvar, The City verkar ändå vara en reality show och inte så fejk och påhittat som The Hills. Men den där bruden Olivia, vilken bitch.

30 minuter

Jag gör helg om 30 minuter. Åh vad det ska bli skönt, har nu jobbat 12 dagar i rad och det känner jag verkligen av nu kan jag säga. Ska bli så skönt att få sova ut imorgon.

Ska ta en promenad efter jobbet, upp till Slussen och kanske tom till Henriksdal, det är ju sånt underbart väder ute.

Städa hemma måste jag göra denna helg, mitt hem ser förjävligt ut kan jag säga. Funderar nästan på att fixa iordning balkongen med min fna matta och bordet med tillhörande stolar. Men måste först tvätta mina fönster, får se om jag orkar vara så ambitiös denna helg. Eftersom jag var hemma hos mamma och pappa här om dagen skippar jag det dena helg, behöver bara vara för mig själv nu när man har jobbat så mycket. Åker hem till dem nästa helg då det ändå är påsk.

Amazing

Jag älskar verkligen Kanye West´s musik. Nu har han kommit ut med ännu en bra singel. Amazing feat. Young Jeezy. Loves it.


Magnum


I dag blev vi så sugna på glass på kontoret så en av kollegorna sprang ner till Pressbyrån nere vid kajen utanför vår byggnad och köpte till alla. Själv tog jag en Magnum Mandel som är en favorit. När Pressbyårn och glassbaren vid kajen har öppnat då är det verkligen vår. Så nu är det bara dags för glassbaren att öppna så är våren kommen :)

Har för övrigt varit ett underbart väder idag, igår öppnade alla uteserverignar. Rebe du vet vad det betyder, fika i någon mysig park :)

Var förbi mina föräldrar för att se hur pappa mådde efter sin operation. Han mår bra och handen läker sakta men säkert.

Har nu jobbar 11 dagar av 12, längtar verkligen till imorgon när arbetsdagen är slut. Ska bara vila i helgen och städa lite, mitt hem ser för jävligt ut.

Tog lite kort på min arbetsplats så att ni ser hur det ser ut där jag jobbar varje dag, men dem lägger jag upp imorrn, är för trött nu, ska upp 06.00 imorrn så nu blir det sängen.

RSS 2.0