Welcome home

Idag kommer min mamma hem från Kroatien. Hon har varit där med pappa sedan i maj månad. De skulle båda komma hem den 25 september. Men nu kommer mamma hem idag pga. att hon vill finnas här för mig nästa vecka då jag ska genomgå en grej där jag säkerligen behöver lite hjälp med.

Först tyckte jag att kvinnan överreagerade, men nu tycker jag faktiskt att det ska bli skönt att hon kommer hem. Pappa kommer hem 25 september, han har lite jobb där nere kring huset som han inte rikigt kan lämna nu, annars hade han också kommit hem tidigare.

Mamma landar runt 16.30 så jag ska åka till Arlanda för att möta upp henne.

 


Harry Potter och halvblodsprinsen.

Jag och min vän D var och såg Harry Potter och halvblodsprinsen tidigare. I loved it. Tycker att dessa filmer är så väljorda och de följer böckerna väldigt bra. Verkligen både filmer och böcker jag varmt kan rekommendera.

Vi fick även se trailern för New Moon. Underbart att äntligen få se den på bioduken, fast det bara var trailern. Jag behöver väl inte ens nämna hur mycket jag längtar.

Aaawww

I ♥ Christina Auguilera. Denna intervju fick mig att fälla ett par tårar.

Edit: Nu är det något fel på blogg.se igen. Videon vägrar komma upp. Men klicka här för att komma till videon.

Bio ikväll


Ikväll ska jag på bio med min vän D. Vi ska äntligen se Harry Potter och halvblodsprinsen. jag har velat se den ett bra tag, så ikväll är det dags. Vi ska först ta och sätta oss på något trevligt ställe och äta eftersom filmeninte börjar förrens 20.30. Efter filmen ska jag vänta in att syster ska sluta jobbet och vi kan åka hem tillsammans.

Trevlig kväll på er ♥

The Volturi!

Nu har Summit släppt bilder på The Volturi. De ser helt amazing ut. det enda jag inte gillar är att Caius hår ser lite väl för gult ut. Men det ser säkert bättre ut i filmen än vad det gör på bilderna.

Marcus


Alec


Caius


Jane


Aro


Bilder lånade från: The Twilight Saga

Min nya lägenhet

Här kommer lite bilder på min nya lägenhet. Jag tog dessa innan jag hade hunnit flytta in. Nu ligger där hemma en massa kartonger överallt, men sakta men säkert börjar vissa saker komma iordning. Jag ska köpa en del nya möbler, en ny soffa, en tv-bänk, en ny bokhylla och så är det en hel del annat. Så roligt att få inreda hur man vill ha det och i min egen smak. Ni kommer att få se fler bilder när saker och ting börjar komma på plats :)

(Klicka på bilderna för större)

Mitt kök.
Den nedersta lådan ska de fixa till, väntar fortfarande på att det ska bli gjort. Nya kökslykor, nya tapeter, ny spis, nytt kylskåp och ny frys samt nytt golv.

  

Mitt sovrum
Nya tapeter samt golv.



Mitt vardagsrum
Jag älskar de stora fönster som finns där. Efter att denna bild hade tagits har jag målat om väggarna och taket i vitt. Även här nytt golv och tapeter. Men jag gillade inte tapeten så därför målade jag om. På balkong skyddet har ungarna till dem som bodde där målat med färg, så det väntar jag på att hyresvärden ska ta bort.



Mitt väldigt skabbiga och vidriga badrum.
Man vill inte ens använda det. Men detta ska stambytas nu under 2009, snart hoppas jag. Jag har dock fått en ny toalettstol då den förra inte gick att spola på. Usch, så jäkla vidrigt, jag längtar tills de gör om badrummet.



Hallen, sedd från vardagsrummet. Man ser in i köket och sovrummet. Jag väntar på dörrar till dem båda, hyresvärden har beställt nya.



Hallen sedd från köket. Dörren till höger på bilden är till garderoben. Glömde ta en bild på den, men den är huge.


Så klockren

Hahaha, jag älskar att lyssna på Katrin Zytomierska när hon är med på The Voice varje torsdag ca. 08.30. Jag håler inte alltid med om vad hon skriver på sin blogg, men jag älskar att läsa den. Den tjejen har humor.

Detta inslag som hon tog upp imorse på The Voice är så jäkla roligt och bra. Håller med henne.


J*vla idot

Imorse höll jag på att bli överkörd och det på ett övergångsställe. Jävla bilist! Jävla idiot!


Jag skulle gå över gatan för att ta bussen ut till Karolinska imorse. Det var grönt på övergångsstället, jag tittade ut för säkerhets skull i trafiken, det var fritt och jag började gå. När jag har kommit över halva övergångsstället kommer det en bil i världens jäkla fart. Han stannar bara några centimeter ifrån mig.

Jag höll ta mig fan på att få en hjärtattack. Först blev jag så jäkla arg, så jag sparkade till hans bil och pekade på den gröna gubben. Jävla idiot människa!


Ska man nu inte ens längre kunna gå över gatan när det faktiskt är grönt utan att nästan mista livet?! Antingen är det en cyklist eller en bilist. Vilka människor. Är det verkligen så att varenda jävel klarar det där jävla körkortet?!


Ursäkta språket, men fan vad irriterad och rädd jag blev.  


Huh?????



OBS! Läst inte om du inte har sett de sista avsnitten av Prison Break! Detta inlägg inehåller spoilers!



WTF?! Jag älskar Prison Break och har följt den i USA takt. serien tog slut i april någongång i USA, det sista avsnittet ever sändes. Nu sitter jag med TV3 och de visar ett avsnitt som jag inte har sett. What is going on?

Det absolut sista avsnitt slutade med att Michael dog, hans vänner, Lincon, Sarah och deras son var vid hans grav och lämnade blommor, de blev alla friade från alla anklagelser.

Men det avsnitt som nu visas på TV3 lever  Michael, Sarah är i fängelse ihop Gretchen. Jag fattar ingenting och är sorts of confused. Jag har verkligen inte missat ett enda avsnitt av denna underbara serie. Så vad är nu detta?

Oh my


Oh my, tittade just i min kalender. Det är endast 60 dagar kvar till syster och jag åker till New York. Vi åker den 23 oktober, så igår var det just två månader kvar. Detta kommer gå fort :)

Home Sweet Home


Hej mina vänner. Flytten gick super :) Äntligen är alla saker på plats i min nya lägenhet. Jag måste dock städa ur min gamla samt slänga de möbler som slängas ska. Men det hinner jag med. Min förra hyresvärd är en bitch, de har inte brådis med att hitta någon annan som kan flytta in där, så jag måste betala dubbla hyror i 3 jäkla månader. Men men, det är som det är. Det suger verkligen. Nycklarna till den måste vara inlämnade den 2 november, då är jag i New York. Så pappa får åka och lämna dem, jag kan säga såhär. Eftersom min förra hyresvärd inte tänker vara snäll så tänker jag inte lämna in nycklarna innan den 2 november, då tänker även jag hålla på dem, så det så.

Anyways, jag var ledig i fredags för fyttens skull. Vi var ett gäng, de som hjälpte till ska ha ett STORT tack. De var helt fantastiska, killarna tog alla de tunga grejerna.

Nu gäller det bara att komma iordning. För tillfället bor jag hos syster. Jag har nämligen inga pasienner än i min lägenhet och jag kan inte sova i ett ljust rum. Ska ta mig till IKEA nu någon dag för att köpa pasienner så att man kan börja sova där :)

Jag har tagit bilder på hur lägenheten ser ut, ska bara redigera dem lite så kommer de upp här :)

Stressad


Som jag sa tidigare. Det är väldigt dåligt med uppdateringar här i bloggen pga flytt som sker snart I morgon redan, då är det dags att flytta. Mitt hem är ett enda kaos, det är kartonger överallt. Men så är det när det ska flyttas. Jag har varit något stressad denna vecka, men nu börjar jag nog lugna ner mig lite eller inte. Det är så mycket på jobbet, kaos är vad det är. Men i morgon är jag ledig just för att jag ska flytta.

Måndag


Hejsan hej. Tre koppar kaffe senare och jag är inte alls piggare. Jag har varit uppe sedan 06.00. Var först ute på Karolinska och lämnade blodprov. Ska tillbaka imorgon igen, it never ends my friends.

Anyways, jag är helt slut i kroppen Eller rättare sagt jag har ont i hela kroppen. Hela helgen har jag målat om i mitt nya vardagsrum. Taket blev jag inte så jättenöjd med, det var fan inte det lättaste att måla. Men men det funkar :) Väggarna blev jag dock sjukt nöjd med, är stolt över allt mitt arbete kan jag tala om :) Men jag kan knappt röra mig idag...hahaha. Vete fan hur jag ska orka packa ner det sista och orka flytta på fredag. men det får helt enkelt gå, jag hittar nog viljan där inne någonstans :)

Målartime

Har sovit hos syster inatt eftersom det är närmre till min nya lägenhet från henne.

Ska ner och köpa lite frukost och ta en sväng till Clas Ohlsson. Måste köpa till en grej som jag missade sist jag var där. Sen bär det av till min nya lägenhet då jag äntligen ska få ordning på målningen i vardagsrummet.  Det ska jag sysselsätta mig med idag, måla, måla, måla och måla.

Sorry

Det är verkligen dåligt med uppdatering här i bloggen den senaste veckan.Men jag har så mycket att hinna med. Nästa vecka går flyttlaset till min nya lägenhet. Denna helg ska jag måla i vardagsrummet. En hel del att göra. Så ni som läser får ha lite överseende med att det är lite dåligt med uppdateringar.

Gah, ge mig nu!

Hata dubbade filmer. Mera klipp från kommande New Moon. Det är på franska och skit dålig kvalite men man kan fortfarande se. Jag vill ha november nuuuuuuuuuuuuuuu!


Ny soffa?


Denna soffa funderar jag på att köpa. Har hittat den på Jysk av alla ställen :) Min nuvarande är i väldigt bra skick, men jag vill ha en ny nu när jag väl flyttar. Färgerna ska ju smälta in :) Tycker färgen är så fin på denna och själva soffan är jättefin. Först tänkte jag vänta ett tag med att köpa en ny tills man kommer lite till rätta. Men sen såg jag denna till ett så bra pris. Ska fundera på detta, vill inte förhasta mig. Min nuvarande tänkte jag då försöka få sålt på Blocket.

Dagen över


Så var första arbetsdagen efter semestern över. Dagen har dock gått väldigt fort trots att jag har haft en hel del att ta tag i. Jag har nu bestämt mig för att jag får ta allt som det kommer helt enkelt. Jag har inte mer än två händer och 8 timmar till att jobba. Det var roligt att träffa alla kollegor igen dem har jag saknat, ja vissa mer än andra ;)

Ska försöka komma i säng tidigt idag, sov som en kratta inatt. Jag gick och la mig i lagom tid, kunde såklart inte sova. Låg och vred och vände, lyssnade lite på min Ipod, satte på TV:n och tittade på Privledge som jag hade spelat in. Nope, nada hände. När klockan var 01.30 höll jag på att bli tokig och kunde inte tro det var sant när klockan ringde imorse då det var dags att bege sig till jobbet.

~~~

"I have feelings too. I am still human. All I want is to be loved, for myself and for my talent."

- Marilyn Monroe

Back to work

Japp, då sitter man här på jobbet igen. Jag har redan panik, men jag måste lugna ner mig får verkligen inte stressa upp mig. 

När jag kom upp till kontoret ligger det världens buntar med papper som jag måste gå igenom. Min mail rasslade till ordentligt när jag öppnade den, ca 165 mail som jag måste gå igenom...my god. Vet inte hur detta ska gå. 

Jag har inte tid till att stanna över denna vecka, måste fortsätta packa ner min lägenhet. För eventuellt blir det flytt nästa vecka. Ska idag luncha i personalmatsalen och komma överens om det blir nästa vecka eller veckan efter.

Men men det är bara att kämpa på och försöka att inte stressa en massa.

Slut på semester


Jaha, då var den här semestern slut då. I morgon börjar jag jobba igen. Två veckor har gått så snabbt, helt sjukt. Nästa semester är i oktober.

Jag vet inte hur jag ska lyckas somna ikväll och komma upp i tid till jobbet. Man har ju vant sig nu vid att gå och lägga sig sent och att sova lite längre.

Har i helgen varit i nya lägenhetn. Åh, den är så fin minus badrummet som ska stambytas helt och hållet. Men resten är så fint. Det enda som jag såklart stör mig på är tapeterna i vardagsrummet, det är nytapetserat men jag är inte alls nöjd med den tapeten. Varför kunde de inte låta hyresgästen bestämma vilken tapet man ville ha. Sen hänger det i taket en otroligt ful och gamal gardinstång. Den är liksom fast i taket och jag stör mig på den så det finns inte.
Försökte få loss den igår, men den jäveln sitter som berg. Jag måste få loss den, ska ringa hyresvärden och kolla imorgon. Får jag inte bort den kommer jag störa mig på den resten av min tid jag bor där. Samma sak med tapeten i vardagsrummet. Men jag har börjat måla om där själv. Jag hade lite problem i början, men hur svårt ska det vara att måla om tre väggar. Så jag ska dit igen till helgen och fortsätta. Målar jag inte om kommer jag störa mig på det med. När jag väl ny flyttar för en gång skull till en ny lägenhet vill jag att det ska vara så som jag vill ha det.

Ska även kolla med hyresvärden om de kan glasa in min balkong. Vore så skönt att få det och slippa bära upp och ner bordet och stolarna varje höst och vinter. Det vore mysigt att kunna ha det fint även där året om.

Madonna - Helsingfors


Mina vänner hur ska jag ens kunna sammanfatta en underbar kväll i ord. Jag vet inte ens vart jag ska börja. Ni som ska se Drottningen i Göteborg i kväll samt imorrn kommer att få se en underbar show.

Jag kan redan nu säga att jag tyvärr inte har några bilder att erbjuda er. Jag vågade inte ha med mig kameran in till arenan. Det var så mycket prat om att man inte fick ha med sig kamera, alla pratade verkligen om det och hur hög säkerheten var. Jag som hade lånat min systers kamera vågade då inte ta med den. Kul om de hade tagit den..."bye bye sisters camera". Så den fick stanna på hotellet. Jag kan säga såhär. Ja, det var hög säkerhet, ja kameror var förbjudna, ja folk hade med sig kameror ändå, och ja de fick behålla dem. Men som sagt jag ville inte ta den chansen. Ni gör som ni vill.

Madonna började sin show ca 21.45 och höll på i ca 2 timmar. Den arenan som hon spelade på tog 85 000 människor. Fatta vad folk det var. Arenan låg nere i en hamn som de hade fixat iordning just för hennes skull.

När showen började och hon stog där framför en visste jag för en stund inte vart jag skulle ta vägen. Jag har älskat henne sedan barnsben, min första cd skiva jag ever köpte var hennes "Like a prayer", som jag sjöng till varje dag. Jag kan inte beskriva känslan av att ha sett henne live, äntligen. Jag vet att vissa kan tycka att det är lite väl töntigt att känna såhär för en artist, but I don´t care. Jag mår som bäst när jag får lyssna på musik, drömma mig bort i musikens värld. Jag älskar musik och inget slår känslan när man får se någon live och speciellt ens idol sedan hur många år tillbaka.

Vi var ett gäng på 7 personer som gick. Jag kände ju inte de andra utan min vän J, men det var så roligt för de var alla så härliga. Jag och J poppade ju på, grät vid nåt tillfälle, skrattade, sjöng med...hahaha you name it.

Här är låtarna som hon körde:

* Candy shop - Hur häftigt som helst

* Beat goes on

* Human nature - Madonna på gittar

* Vogue - Här bröt det ut i dans som attan
* Into the groove - Här kom första tårkalaset för vår del

* Holiday (inklusive en hyllning till Michael Jackson)

* Dress you up

* She's not me

* Music

* Devil wouldn't recognize you

* Spanish lesson

* Miles away

* La isla bonita - En av mina favoriter med henne, här kom tår nummer 2 och satan vilken häftig remix av låten. 

* Doli doli (rumänsk folklåt)

* You must love me  - En eller två tårar fälldes även här

* 4 minutes - Hela arenan poppade loss 

* Like a prayer - Här kom gråtanfall nummer 3 och det längsta tåranfallet för mig & J

* Frozen/Open your heart

* Ray of light

* Give it 2 me - UNDERBAR 


Jag är fortfarande i ett lyckorus och kommer leva på detta länge. Madonna kanske inte har den bästa sångrösten men showa det kan hon. Vilken energi kvinnan har och utsrålade.

Som jag sa ni som ska se henne nu i helgen. Ha det så bra och jag hoppas att ni kommer att känna som jag efter showen, lycka.

Jag samlar ju på turneböcker, så självklart fick den bli en Madonna till min samling :)


Och en fin T-shirt blev det med :)


Ikväll baby


Nu åker jag till Arlanda. Ikväll kommer jag vara i ett lyckorus. Vi hörs imorrn kväll när jag är hemma.

Snart dags


Mina vänner jag ska snart gå och lägga mig, om man nu kan somna. Kommer bli svårt. Måste gå upp sjukt tidigt i morgon, flyger ju till Helsingfors över natten :) I morgon är det äntligen dags för Madonna :) Som jag har längtat. Jag kan inte i ord beskriva hur det känns att äntligen få se min barndomsidol live. Jag kommer inte att ha fattat att jag har sett henne.

Här är hotellet vi ska bo på. How I love att jobba på hotell och när det erbjuds så underbara priser världen över för oss som är anställda.

Mitt flyg går redan 08.35 från Arlanda. Så det gäller att gå upp tidigt, jag ska dock ta Arlanda Express ut till flygplatsen. Och så ses min vän och jag vid hotellet :) Detta kommer blir underbart :) 

She wolf

Shakiras nya singel heter "She Wolf". Jag kan inte direkt säga att jag älskar låten, men den kanske växer när man har hört den ett par gånger. Men i vanlig ordning fattar jag ingenting när hon sjunger även fast hon sjunger på engelska. Jag uppfattar inte orden. Är det bara jag eller är hennes engelska kass?


Hot

Vad varmt det är idag då. skönt. Jag har varit ute en sväng men har kommit hem och ska fortsätta packa. Såg en hel del folk som badade, såg så skönt ut, Men jag badar inte i Sverige, ja inte i Stockholm i allafall. Nej, nej, jag måste kunna se botten, man är ju något bortskämd med det klarblåa vattnet i Kroatien ;)

Ska fortsätta packa här hemma, har varit lite dålig på det de senaste dagarna eftersom jag har haft annat för mig.

Tävling - Blogg dator


Åh, tänk om man skulle gå och vinna denna söta dator :) Det vore underbart att ha en liten som man kan ha med sig och blogga när som helst :) Jag är med och tävlar så håll tummarna för mig :)

Vill du också vara med och tävla om denna söta dator. Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)

Lady GaGa


Har inte uppdaterat på ett par dagar. Har helt enkelt inte riktigt haft tid för att sitta vid datorn. I söndags var vi då ett gäng på Gröna Lund för att kolla in Lady GaGa. Mina bilder blev inte så bra som ni ser, var ju helt omöjligt att få några bra bilder. Det var sjukt mycket folk där, äver 20 000 som hade kommti för att titta på henne. Tydligen var det nytt rekord.

Lady GaGa var iallafall hur cool och bra som helst. Visste inte att hon sjöng live så bra. Det var dock på tok för mycket folk, efter ett tag fick man panikkänslor av alla människor och ville bara därifrån. Men skulle hon komma tillbaka och uppträda på en arena kommer jag absolut att gå.

 


Lady Gaga på Grönan


Ikväll blir det Lady GagaGröna Lund :) Ska bli kul att se henne, blir nog en bra och spektakulär show kan jag tänka mig. Vi ska mötas upp redan 16.30 i Slussen. Så att man hinner få några platser och även få kolla runt lite på Grönan har inte varit där i år än. Solen skiner, underbart. Hoppas att det håller i sig hela dagen, skulle vara så jäkla trist om det skulle börja regna, nej vi håller tummarna för att det är såhär fint hela dagen :)

Marley & Me


Denna film såg syster och jag igår, Marley & Me.

Handling: Marley och jag är en oförglömlig och varm komedi om livets bergochdalbana med Owen Wilson och Jennifer Aniston i huvudrollerna som Josh och Jennifer Grogan. En självklar del av familjen är den bångstyriga hunden Marley, alltid redo att sällskapa, trösta eller ställa till det för sina ägare. Marley & Jag är baserad på den bästsäljande boken med samma namn och för regin står David Frankel som regisserade Djävulen bär Prada.

My Thoughts: Jag trodde att den skulle vara mycket bättre och roligare än vad den var faktiskt. Men en sevärd film är det. Den är stundtals rolig fast jag undrar dock vart fanns humorn som Owen Wilson annars bjuder på?! Blev lite drama på slutet och ja jag grät en hel del, men jag väntade mig mer komedi än vad det var. Men en söt film helt enkelt.

(Bild från Discshop.se)

Pride 2009


I dag åkte syster och jag in till stan för att kolla på Prideparaden. Det var en sprakande och glittrande manifestation för alla människors rätt att vara sig själva. 

Jag är glad att få leva i ett land som Sverige som är så öppet och att folk får vara den de är. I Sverige är det okej och accepterat att vara gay. Så är det inte i alla länder. I Sverige upplevs Prideparaden som en folkfest medans i många länder upplves paraden som en provokation. I Moskva slogs årets parad ned av polisen, i Moldavien blev RFSL:s ordörande misshandlad när han var där för att delta i Pride.

RSS 2.0