Melodifestivalen

Nu börjar Melodifestivalen som jag ska se. På kroatiska kanalen börjar även deras uttagning till Eurovision Song Contest. Vad jobbigt det blev nu, vilken ska man se?!
Mina kroater väljer vem som ska representera dem ikväll, måste ju se om någon av mina artiser är med. Jag får väl sitta och zappa lite mellan både SVT1 och HRT1.

Mamma har bestämmt att hon och pappa ska se den kroatiska såklart, här får inte pappa välja ;)

Jag har idag köpt lite vindruvor som jag ska smaska på framför TV:n. Efter Melodifestivalen blir det till att se någon film.

Äntligen är min huvudvärk över också, har legat i sängen nästan hela dagen...usch. Men tack så är det över och jag kan se på TV igen. När jag har migrän går det verkligen inte att se på TV eller sitta länge vid datorn.


Lördag


När jag gick upp i morse hade jag världens huvudvärk, har det fortfarande. Är nog min migrän som spökar i vanlig ordning. Mamma ringde och frågade om jag inte ville komma över hos dem. Hon och pappa är själva i kväll, syster jobbar. Men jag har så ont i huvet så jag orkar verkligen inte åka ut till Farsta nu fast jag borde. Min kära syster har lyckats fucka upp sin laptop igen. Jag fattar inte hur hon gör det varje gång, så jag måste formatera om den och installera om allt, igen. Men hon får vänta till nästa helg.

En shopaholic i New York.

Läste ut, En shopaholic i New York igår och har nu börjat på bok nr 3 som är den sista i denna serie

Handling: Rebeca Bloomwoods liv är perfekt. Hon har ett bra jobb som ekonomirådgivare på morgonteve, hennes bankkamrer är snäll mot henne och nu kanske hon till och med kan få fortsätta sin karriär i New York! När hon åker dit tänker hon verkligen besöka alla viktiga platser såsom Frihetsgudinnan och Guggenheimmuseet. Men först måste hon så klart till Saks och sen Bloomingdales...


De här böckerna är verkligen lättlästa, man läser ut dem på bara några dagar. Mycket underhållande och jag kommer på mig själv med att sitta och småfnittra till allt som Rebeca råkar ut för och hur hon tacklar allt :) Kan verkligen rekommendera er att läsa dem.

Nej, just det film skulle jag titta på :) Trevlig fortsatt kväll på er.


Jag lever


Jag är hemma efter bion och jag lever ;) Som jag visste, jag var livrädd. Rebe satt och skrattade åt mig och syrran satt fast klistrad framför bio duken. Jag höll på att få ett par hjärtattacker med jämna mellan rum. Filmen var ju som vilken läskig film som helst, man visste ju vad som skulle hända hela tiden, men Jared (min systers älskling) var fin att titta på.
Nästa film som ska ses är Män som hatar kvinnor, som jag har längtat efter denna film.

Nu tänkte jag se någon film, känner inte för att sova än. Får se vilken film jag vääljer, har ett par på datorn :)

I must be nuts


I must be out of my mind! I kväll efter jobbet ska jag på bio med syster och Rebe för att se Fredag den 13:e. Jag kan passa på att tala om att jag ser en läskig film typ varje skottår eller nåt. Klarar verkligen inte av att titta på sånna här filmer, jag blir alltid så rädd och de ger mig inte mycket. MEN de har lyckats övertala mig att gå på denna film eller rättare sagt tvingar dit mig, jag kommer att få hjärtattack under filmen, garanterat. De får se till att ha 112 beredda i luren. Jag har krävt att få sitta i mitten och jag kommer klämma ihjäl deras händer, så det så. Jag kommer fan inte kunna sova inatt och kommer att vara hur rädd som helst när jag ska hem. Så nu vet ni, har jag inte lagt upp något inlägg senast imorgon så har jag fått en hjärtattack.

It´s a girl


I går kväll blev en av mina kollegor på min avdelning pappa för första gången. Ett  STORT GRATTIS till både honom och hans fru :)

Thank dear lord


Thank dear lord att det äntligen är fredag idag. Den här veckan har varit grymt slitsam kan jag tala om. Vi är något kort om folk idag med och det är en hel del att göra. Men jag slutar om 3 timmar och försöker jobab undan så mcyket jag bara kan innan det är helg för min del. Det är så trist när det ligger över helgen och man har en hel del att ta tag i när man är tillbaka på måndag.

Så trött


Jag är helt slut efter denna arbetsdag så det finns inte. Vi var verkligen kort om folk kan jag tala om. Ska nu strax ta ett bad och ska sen faktiskt sova. Sov som en kratta inatt efter att min kollega hade ringt mig. Så jag känner verkligen att denna vecka har gjort sitt, därför blir det sängen mycket tidigt ikväll.

Is it friday yet?



Is it friday yet? Jag är så sliten denna vecka. Även fast det är sportlov denna vecka i Stockholm har vi haft att göra på jobbet. Vi är ett par personer kort och det är inte roligt.
Jag skulle ha börjat 09.30 idag men fick ett samtal av en kollega 22.45 att han inte kommer och jag får börja 08.00 istället. Det var bara att gå upp 06.00 idag. Måste förmodligen också jobba över minst en timme.

Jag vill ha helg, behöver verligen vila och ta hand om mig själv denna helg. Jag hade en dålig vecka förra veckan och denna är bara väldigt slitsam.

Just Married


Just married, eller jag nästan är min favorit modell Adriana Lima. Hon och hennes basketspelande pojkvän Mario Jaric gifte sig på alla hjärtans dag. Hon är så sjukt vacker, love her.

Från Adriana´s blogg:

Monday, February 23, 2009

An IMPORTANT blog, MARRIAGE
Hello!
By this point, some people know about my big news! Yes, I like to keep my life personal but I did become married on Valentine Day to the love of my life. I am SO happy inside and I want to spread my love!
The marriage was very small and not most friends and family could attend because it was a quick decision. Luckily, we will be having another wedding this summer that will be a bigger event!
We have not decided where it will be because my family is in Brasil and Marko is from Serbia. It will be great no matter where!
And finally, there are rumors of me pregnant. I just cannot say.. YET! .
beijos!!!
adri


Victoria & Daniel


Så får Victoria äntligen sin Daniel. Vilket stohej det kommer att bli näsat år när de gifter sig. Jag vet att det är vissa regler och skit när det händer sånt här i ett kungahus. Men att en vuxen kvinna måste fråga pappa om lov år 2009 är ju helt galet.

(Bild från Expressen.se)

Fettisdagen


I dag är det Fettisdagen och tydligen äter vi svenskar ca 5 miljoner semlor idag. Helt crazy! Pappa ringde mig igår och vill att jag kommer över på en semla eller två idag. Så jag ska över till dem idag, stannar över natten då jag inte orkar hålla på att åka fram och tillbaka hem. En liten semla blir det och sen är det dags för förändring i mitt liv kan jag tala om.

Gah

Åh, jag blir tokig på denna sida, blogg.se krånglar hela tiden. Kan de inte bara se till att fixa problemet en gång för alla. Går knappt att logga in, få upp

Blir inget


Det blir inget TV-tittande på Oscars galan för min del. Kom ju på att jag inte har kanalen som den sänds på. Något irriterande, men men. Får se alla vackra kläningar på internet imorgon. Ska se någon film jag har på datorn innan jag går och lägger mig. Hoppas jag lyckas somna, har alltid lite svårt att sova på söndagskvällar. Något irriterande att ligga och vrida och vända sig natten igenom.

(Bild på Victoria Beckham från Ryska Vogue)

Oscars Galan 2009

Ikväll/natt är det dags för Oscars Galan. Jag vill så gärna stanna uppe och titta men man ska ju jobba i morgon. Har lite funderingar på om man ska gå och lägga sig typ runt 18 idag och sova om det går till midnatt för att orka sitta uppe och titta på hela galan. Men frågan är om jag lyckas somna och verkligen sova en 6 timmar innan allt börjar. Fan borde ha tänkt på detta lite tidigare och inte nu för ett tag sedan.

För er som vill titta på galan sänds den på Kanal 9 med start från klockan 23.55.

Tider:
23.55 - Röda mattan Direkt från Hollywood. Vi följer filmstjärnorna och Hollywoodkändisarnas ankomst till Oscarsgalan och deras entré längs den röda mattan

02.05 - Nedräkning till Oscarsgalan Direktsänt införprogram från Hollywood. Med bara en halvtimma kvar till årets största galafest räknar vi ner till Oscarsgalan 2009.
02.40 - Oscarsgalan Direktsänd gala från Hollywood. Det har blivit dags att dela ut det finaste priset man kan få i filmens värld, Oscarstatyetten. Skådespelareliten och filmstjärnorna samlas inför världens ögon för att få veta vem som stod för 2008 års starkaste prestationer på vita duken.


Senast sedda

Senast sedda film är Panic Room. Har alltid velat se den men inte kommit till skott. Har nu äntligen sett den. Och den andra filmen är Coach Carter.
 


Handling: Historien kretsar kring en 30-årig frånskild kvinna (Jodie Foster) och hennes dotter, vilka är mitt uppe i en katt och råtta-lek i sitt hem i New York, då tre kriminella bryter sig in för att leta efter en gömd väska med pengar. Mamman och dottern gömmer sig i "Panikrummet", skapat just för tillfällen som detta, men finner sig snart vara fångar i sitt eget hem...


My Thoughts: Vet inte om jag skulle kalla detta en thriller, så "läskig" var den inte. Väldigt snyggt filmad. denna film är rikigt bra. Skådespelarna är väldigt bra, speciellt Jodie Foster. Jared Leto är väldigt bra och rolig som en av de tre inbrottsmännen.

Handling: "Coach Carter" är baserad på en fantastisk, sann berättelse. Filmen är är en inspirerande skildring av den kontroversielle baskettränaren Ken Carter, som fick både beröm och kritik när han förbjöd sitt obesgrade lag att träna på grund av dåliga studieresultat.

My Thoughts: En bra film som jag kan rekommendera. Samuel L. Jackson är perfekt som baskettränaren.  Övriga skådespelare sköter sig bra dom med. 

En shopaholics bekännelser

Igår läste jag ut, En shopaholics bekännelser. Har velat läsa den ett bra tag. Det finns tre böcker i denna serie av Sophie Kinsella. Jag ska börja på bok nr 2 idag tänkte jag.

En shopaholics bekännelser.
Handling:
Rebecca Bloomwood har en fantastisk våning i ett av Londons trendigaste områden, en hel hop glamorösa vänner, och en garderob som är fullproppas med moderiktiga plagg. Det enda problemet är väl att Rebecca egentligen inte har råd med något av detta. Hennes arbete som reporter på en finanstidning tråkar inte bara ut henne, det är också väldigt dåligt betalt. Och på sista tiden har Rebecca gång på gång fått påminnelser på räkningar som hon inte kan betala. Hon försöker skära ner på sina utgifter, skaffar sig till och med extrajobb. Men alla försök misslyckas. Rebeccas enda tröst är då att shoppa...bara köpa något litet...ngot som hon känner att hon måste ha...Kan Rebecca någonsin fly från sin drömvärld, hitta äkta kärlek och återfå kontrollen över sina kreditkort?

My Thoughts: Rolig, charmerande och lättläst bok. Helt klart värd att läsa. Bra chic-lit, och underhållande läsning Jag vet att såna här böcker inte står högt i kurs hos folk, och det är heller ingen djup läsning man ägnar sig åt. De flesta chic lit-böcker har ungefär samma innehåll, men det gör inget. Jag läser inte såna här böcker för att lösa världens problem, utan för att de gör mig glad.


Rolig fakta: Denna bok har även blivit film med Isla Fisher i huvudrollen som Rebecca, den 20 Mars har den premiär. Så klart en film jag kommer att se :)

Söndag


Sitter här i soffan med en kopp kaffe, jättemysigt. Ska strax börja dona lite här hemma, skönt att få gå upp i morgon till ett rent hem när en ny arbetsvecka börjar. Hoppas jag får en bättre vecka än denna som jag har haft.
Har inga andra planer idag, sen ikväll är det den obligatoriska spa kvällen innan sängdags :)

Måste bara säga, damn vad det snöar i huvudstaden idag och blåser gör det också en hel del.

Dags igen

Snart dags för delfinal tre i Melodifestivalen. Är inget större fan av någon som uppträder ikväll. Eller, jo Velvet brukar ha ganska så bra och svängiga låtar. Älskade hennes Mi Amore tror jag den hette för nåt år sedan.

De nya reglena för i år är ju hur jäkla snurriga som helst. Fattar verkligen ingenting, så fult av SVT att man ska rösta tre gånger under kvällen. Girigt much anyone?

Längtar


Behöver jag ens säga hur mycket jag längtar till 20 November! Nej, trodde inte det heller ;) Den 20 November kommer jag sitta som bänkad i en biosalong med fortsättningen av underbara Twilight och Robert Pattinson :)

Lördag kväll


På grund av diverse anledningar har jag bestämt mig för att inte gå på festen ikväll, men jag är säker på att syster får en trevlig kväll där. Hon känner en hel del folk som ska dit så själv behöver hon inte vara.

Det har verkligen varit en jobbig och känslosam vecka för mig, rent ut sakt har jag haft en rikigt skitvecka. Känslorna har vält fram och tillbaka. När pappa ringde  mig för ett par timmar sen och sa, "Ma duso, zasto si mi tako tuzna" ("Hjärtar, varför är du så ledsen") höll det på att brista igen. Jag kände hur ögonen fylldes med tårar igen och jag höll på att bryta ihop igen. Pappa är så fin, inget ont om mor min men denna vecka har hon verkligen pushed my buttons. Jag vet att hon vill mitt bästa och jag älskar henne lika mycket som pappa den kvinnan har gått igenom ett och annat, men låt oss säga att hon inte fattar vissa saker. Det som är så bra med min pappa är att he doesn´t push, han låter en veta att han är där om man vill öppna sig och prata, han lyssnar och kommer med råd. Han försöker på sitt sätt prata med en och uppmuntra, men framför allt he gives me space.

Det kändes dock väldigt skönt att få prata av sig med Rebe idag, då hon är en person som förstår vad jag går igenom och känner mig så pass bra. Thanks friend :)

Ja du...

Så var det fredag igen då och helh. Slutar 16.30 idag och ska på stan och leta kläder till den där festen igen. Hoppas att jag hittar något. Syster är på mig för att jag i vanlig ordning är ute i sista stund med allt. Ja, sure jag visste att hon skulle ha fest i februari men har faktiskt haft annat att tänka på om man säger. Oroar mig för andra saker än en fest liksom.

Den här veckan har jag av någon anledning funderat en massa, en hel del saker som har kommit upp och olika tankar jag har. Jag måste nog erkänna att jag länner en viss oro och känner mig ledsen. Min familj fattar inte, de förstår liksom inte vad jag menar när jag pratar med dem och de är på mig om diverse saker. Så helt att jag har tappat lusten att ens höra av mig till dem eller ens träffa dem. Det gäller väl framför allt mamma och pappa. Så jäkla jobbigt att känna såhär, min familj är underbar egentligen, jag har världens bästa syster och världens bästa föräldrar. Men jag kan inte hjälpa att känna en viss, hmm jag hittar inte ens ordet jag söker.

Att fly från allt är verkligen ingen lösning, det vet jag själv utan saker måste tas hand om. Men just nu känner jag en viss tomhet och är bara ledsen i allmänt, känner bara för att fly till en öde ö och bara vara. Men det går ju inte.

Ggrrrr

Åh, jag blir fan tokig på blogg.se. Denna sida krånglar mer än den funkar. Det tar en evighet att göra något. Tar hur lång tid som helst att logga in, krånglar med inlägg, går inte att kommentera folks inlägg. Hela tiden håller den på att fucka upp sig. Har ni samma problem?


Onsdagar är verkligen ingen rolig TV-dag, finns typ inget som är sevärt. Och alla min tv-serier har uppehåll i USA nu så dem får jag också klara mig utan.

Det blir till att lägga sig och läsa lite och sen sova. Har lite sovmorgon imorrn, skönt. Köpte på mig tre bra böcker igår på Pocket Shop. Vilka det är får ni veta när jag har läst ut dem, måste ju ha något att tipsa om :)

Aaaww


Aaaww, det här är ett sånt gulligt foto på Tiger Woods och hans familj. Ett rikigt fint familje porträtt.

Dead And Gone (Official Music Video)

Vid det här lagret vet ni att jag älskar Justin Timberlake. Här kommer T.I´s nya video till låten "Dead and gone" som han såklart gör tillsammans med Justin.


Inte mycket

Jaha, inte mycket kom jag hem med från stan. Lyckades verkligen inte hitta någonting alls, får göra ett nytt försök på fredag. Jag fick dock med mig tre böcker från Pocket Shop.

Efter att ha traskat omkring ett tag och inte hittade något mötte vi upp en vän och gick och åt middag på Fridays istället.

Så jäkla typsikt att bara för att man letar efter något att ha på sig till ett speciellt tillfälle så hittar man ingenting. Och när man väl bara är ute för att titta och inte ska ha något speciellt så hittar man hur mycket kläder som helst. Är inte det typsikt?!

Shoppa


I dag slutar jag 16.30, ska bli skönt. Ska möta syster efter jobbet för en liten shopping tur. Vi är båda bjudna på 30-års fest till helgen. Det är dresscode så jag måste hitta något snyggt. Ska bli super trevligt att få gå på middag och lite fest med en hel del roliga människor :)

Grattis :)


Grattis till min fina bloggvän Sandra som har namnsdag idag :)

Myskväll

Jag har haft min obligatoriska spa kväll. Tagit ett långt bad och bara funderat där i vanlig ordning som jag brukar. Rakat benen, noppat ögonbrynen, smörjt in mig i härlig body butter som doftar ljuvligt. Bäddt rent i sängen harjag också gjort. Ska faktiskt krypa ner i den snart och fortsätta lyssna på min ljudbok. Här skas upp ganska tidigt, det är ju en ny jobbarvecka. Trodde att det gick någon bra film på tv ikväll, men det gjorde det inte såklart bara för det, Kingdom of heaven har jag sett förr. Nej, sängen och ipoden till hans blir det.

Thanks



Fick den här fina rosen av min pappa igår. Han och mamma var över på lite middag, jättetrevligt. Och kul när man får bjuda över dem på lite middag eftersom jag i vanliga fall mest är hos dem.
Mamma hade även med sig en bukett med tulpaner, jättefina och en ask med supergod choklad. Och en iten present från syster min som inte följde med dem. Tack för allt familjen :)

Darin-Och jag nästan skäms

Det är nästan så att jag skäms och lägga upp detta. Men jag måste erkänna att Darins senaste album är helt ok, han har en hel del låtar som jag gillar starkt. Trodde aldrig att jag skulle säga detta om Darin.

See you at the club - Love this one



Dance



Roadtrip


Lepa Brena



Mellan kl.14-15 idag är jag grymt upptagen med att titta på ett program om min stora balkan idol Lepa Brena på kroatiska kanalen. Jag vägrar helt enkelt att svara i telefon under programet. Har älskat henne sedan jag var liten, det gör typ varenda människa i ex. Jugoslavien. Jag och min kusin brukade stå framför TV:n för att försöka lära oss alla hennes steg och sjöng för full hals (även fast vi båda suger hårt på att sjunga, men försöka kan man :). Hon har kommit upp sig i åren men fortfarande är hon lika bra. Tur att mamma ringde och talade om att de har ett en timmes program med henne :)

14 Februari


Hahahaha, var bara tvungen. Behöver jag ens säga att det var crazy på jobbet igår. Varenda kotte ringde och skulle beställa rum samt bord på våra restauranger. Ni ska bara höra vad folk säger när vi sa att restaurangerna var fullbokade. Kan ju inte komma som en överraskning att alla hjärtans dag är den 14 februari varje år.

Anyways will passa på att önska er alla en härlig Alla Hjärtans Dag.


Massa med kärlek till mina vänner och familj.

Fredag den 13:e


Idag ska man nog passa sig lite eftersom det är Fredag den 13:e. Tror ni på sånt? Jag är nog lite skrockfull skulle jag säga, trror lite på allt möjligt.

Lite info från Wikipedia ang. Fredag den 13:e:

Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.


En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.


Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog.


Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------


Ikväll skulle syster, jag och Rebe gå på bio och se, hör och häpna Fredag den 13 som har premiär idag. Men vi får skjuta på det till nästa vecka. Jag kan passa på att tala om att jag är en riktig fegis som inte kollar på skräck filmer alls, tycker tom att Scream är läskig, men de typ tvingar dit mig. Thanks guys ;) Men det får bli nästa vecka istället.

Kan Dee


(Bild lånad från kandee.blogg.se )

Jag måste få tipsa er om en blogg som heter Kan Dee. Jag fick en kommentar av henne här om dagen att ta en titt i hennes blogg och hennes konst. Jag blev helt blown away. Tjejen är hur duktig som helst. Jag tycker väldigt mycket om att rita och måla, men är inte ens i närheten av att teckna som hon gör.

Ta er en titt och ni kommer älska det hon gör.

Torsdag

Redan torsdag. Som vanligt går veckorna så fort, man hinner inte med.

Jag har varit jätteduktig denna vecka och lagt mig i tid varje kväll. Jag får sova minst 8 timmar per natt, och det mina vänner kan jag tala om är väldigt bra jobbat för att vara mig. I vanliga fall brukatr jag komma i säng runt midnatt eller senare och är hur trött som ehlst när jag ska upp till jobbet. Men denna vecka har jag redan legat i sängen 22.15, lyssnat lite på min ipod och sen somnar runt 23.00.

I natt låg jag och lyssnade en stund på en ljudbok, det har jag aldrig gjort förr kan jag tala om. Och inte vilken bok som helts, utan underbara Twilight (yes jag är besatt). Har laddat alla 4 böckerna i ipoden och tänkte ligga och lyssna med jämna mellanrum.

Pratade även med min vän Marie som bor i L.A lite igår, men vi hann inte prata så länge tyvärr, har lovat att höras i helgen istället. We have lots of catching up to do om man säger, mycket som har hänt over there ;)

~~~

"A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out."


Love it

Grammy galan hölls i USA i natt. Justin och T.I uppträde tillsammans låten Dead and gone. Jag älskar deras uppträdande, så jäkla bra. Justin måste fan se till att släppa ett nytt album snart och ge sig ut på turne, hans show i Globen rockade.

T.I.feat Justin Timberlake - Dead & Gone 2009 Grammy Awards Live Performances


Sjuk igen?

Jag är fortfarande helt hyper över Madonna biljetterna. Det är nästan så att jag studsar fram...hahaha. Just det, kom ju på att jag ska måste föra över pengar till snälla J som ordnade med biljetterna.

Tror fan att jag börjar bli sjuk igen :( Villlllll inte. Kände redan igår att jag hade ont i halsen och idag när jag gick upp började jag hosta. Håller på att hosta som en tok just nu, fan fan fan fan vill verkligen inte. Det var ju inte sålänge sedan jag var sjuk och låg helt utslagen i sängen.
Fryser gör jag också fast jag har en massa kläder på mig. Har även tagit fram en filt att ha i sängen i natt. Två duntäcke samt en filt över, men jag vet att jag kommer att frysa.
Gick även förbi Apoteket efter jobbet för att bunkra upp med alvedon, host medicin, halstabletter och en massa annat. Hoppas nu verkligen att det inte bryter ut.

YES! YES! YES!


OMG! I am crying happy tears. JAG SKA SE MADONNA i sommar. Min vän J ringde för ett par minuter sedan och sjöng lite i luren för mig och talade om att han har fått tag på biljetter. Vi ska se henne i Helsingfors och inte på Ullevi. Han har sin familj i Finland och är på semester när hon är i Skandinavien och hinner inte med att se henne i Göteborg eftersom han ska jobba då så därför blir det Helsingfors. Jag är världens lyckligaste människa just nu. Ni anar inte hur länge jag har drömt om att få se henne live. Äntligen går en av mina bardomsminnen i uppfyllelse :)

Lägg dags

Tog ett långt och skönt bad tidigare idag, låg där en lång stund och filosoferade om allt möjligt här i livet. I do my best thinking i badkaret. Har även bäddat rent i sängen så det ska bli så skönt att krypa ner nu när jag själv även luktar jordgubb :) En superhärlig Body buter från Body Shop som jag har fått av syster, doftat ljuvligt och rena sängkläder också som doftar blommor :) Nu sova, måndag i morgon och et betyder jobba.

The Break Up


I kväll ska jag se filmen The Break Up som går på TV3 kl.21.00. Har inte sett den förr och tror att den är bra, verkar rolig. Tycker att Vince Vaughn gör ganska roliga roller.

Handling: Konsthandlaren Brooke känner sig ouppskattad och försummad av sin omogne pojkvän Gary. Hon bestämmer sig efter två år tillsammans för att göra slut för att få honom att sakna henne. Men Gary missförstår hennes intentioner. Detta är början på ett krig som ingen kan vinna.

(Bild Discshop.se)

Blonde or Brunette?


Jag tycker att Scarlett Johansson är så vacker och för att inte tala om en underbar skådespelerska. Tycker ni att hon passar bättre som blondin eller brunett? Jag tycker att hon passar i blont mera men hon ser även vacker ut i brunt hår också.

Söndag


I dag blir det bara till att slappa. Ska passa på att se en massa bra film tänkte jag. Senare ikväll ska jag ha min obligatoriska spa kväll :) Har städat en hel del så hela miit hem är ljuvligt rent. Vad jag ska hitta på till lunch vet jag inte, känner mig inte hungrig alls eftrsom jag åt frukost rätt sent idag. Men en till kopp kaffe ska jag allt ta mig.

Låt börja


Jag är redo att följa kvällens Melodifestival som börjar 20.00 på SVT1. Köpte med mig lite goda vindruvor samt lite naturgodis, ska bli smaskens :)

God Morgon

God Morgon. Gick upp för en stund sen kom i säng sent i går, men det gör inget är ju ledig och förtjänade en sovmorgon.

Vaknade upp till ett väldigt mulet Stockholm, bara genom att titta ut genom fönstret får en att inte vilja sätta foten utanför dörren. Men jag måste ner till ICA en sväng.

Ska strax äta frukost och ta en kopp kaffe. Efter det ska jag till affären och sen sätta igång och städa här hemma. Måste komma igång lite innan jag ringer min bästis, vi fastnar ju alltid i telefon i flera timmar. Har alltid så mycket att prata om and I love it :)

Fredag kvällen


Roligare fredags kväll kunde man ju ha än vad jag har haft. Har spenderat hela kvällen i tvättstugan. Men det var väl ok, först tänkte jag tvätta i helgen, men kom på att nej här ska städas och bara tas det lugn. Vill inte hålla på att springa upp och ner i tvättstugan under helgen.

Känner mig jättepigg av någon anledning, sov jättebra i natt. Dock var det lite små jobbigt och vakna imorse, hade srällt klockan på 06.05 men vaknade till 06.03, så jävkla typiskt att man vaknar upp några minuter innan klockan ska ringa. Men dagen gick fort och pissigt väder har det varit hela dagen...oh well. Ska strax se senaste avsnitten av Gossip Girl, 90210 och Supernatural :)

~~~

"The question is not whether we will die, but how we will live"


Torsdag

I kväll blir det att lägga sig tidigt igen, börjar 08.00 i morgon. Ska upp 06.00, fatta tidigt. Jag väljer själv att ta ett tidigre tåg till jobbet för att äta den goda frukosten i lugn och ro på jobbet, ta en kopp kaffe innan jag börjar. En sådan skön start på arbetsdagen och vi får ju världens godaste frukost på jobbet.  

Jag fattar inte somnade i skaplig tid igår, men ändå hade jag så svårt att komma upp imorse, satt och gäspade hela dagen.
Hade tänkt se det senaste avsnittet av Gossip Girl och 90210, men är redan så sömnig så det får bli imorgon istället.

Storstädning på gång här hemma till helgen. Ska verkligen bara ta det lugnt och dona här hemma. Det behövs verkligen kan jag tala om. Passa på att se en massa bra film och på lördag börjar ju Melodifestivalen :)

Mums

Lite nya bilder på David Beckham där han står som modell för Armani underkläder. I like what I see ;)

 

(Klicka för större)

~~~

"They may forget what you said, but they will never forget how you made them feel"


Strax sängen


I kväll ska jag verkligen se till att gå och lägga mig i tid, tänker faktiskt redan snart gå och lägga mig. Sov så jäkla dåligt i natt. Grannen som bor ovanför mig höll på att hamra och flytta möbler till sent. Tills jag fick i nerverna och ringde till störningsjouren som fick tyst på han. Jävla idot, vem fan håller på att hamra efter 23.00?! När klockan var strax eftr tolv fick jag nog. Just när jag höll på att somna börjar nästa granne att bråka med sin fru/flickvän, trodde nästan att han skulle smälla till henne så mycket som de skrek på varandra. Efter ett tag lugnade de sig dock och jag kunde äntligen somna. Så jäkla jobbigt med störriag grannar, de är ta mig fan ett feneomen i sig.

Ska upp tidigt börjar relativt tidigt i morgon, men snart är det helg igen. Ska bara ta det lugt och städa och dona här hemma hela helgen, inga planer alls.

Ticket


Tack syster :)


I dag fick jag mig en surprise. Syster var ledig idag så vi sågs inte på jobbet. Men hon var inne i stan och gjorde lite ärenden. Rätt var det var så ringde hon mig från personalentren och ville att jag skulle komma ner en stund.

Hon ville ge mig en liten present, vad söt hon är :) Hon hade hittat en Marilyn Monroe bok som hon tyckte att hon skulle köpa till mig. Boken heter "Icons of our time" och innehåller hur mycket bilder som helst på Marilyn, min stora idol och en hel del rolig fakta. Jag blev så glad att jag blev helt tårögd. Blev lite känslosam eftersom jag tycker att det är en sån fin gest. Jag fyller inte år, har inte namnsdag eller liknande utan jag fick en present bara för att min fina syster tyckte att jag förtjänade det och det är de saker som betyder så mycket :)

TACK underbara syster ♥

~~~

"Forgive your enemies, but never forget their names."


Måndag


I dag har jag haft en bra dag på jobbet. Har inte skrattat så mycket på länge med tanke på hur stämmningen har varit på sista tiden, jätteskönt var det. Har sagt det förr och säger det igen, visst är måndagar sega men jag tycker att det går fort ändå fast det har varit ganska lugnt idag.

Har väl inga vidare planer för denna vecka. Får se vad man hittar på till helgen, borde verkligen storstäda här hemma. En rikigt ordentlig storstädning, ni vet där man verkligen flyttar på saker och ting för att komma åt nära, dammsuga ordentligt under sängen, bakom soffan osv. Får se om jag orkar dra igång det projektet till helegen.

Just det

Mina kära kroater förlorade VM finalen i handboll :( Med 3 fucking poäng. De har vunnit alla matcher i denna turnering, men förlorade mot Frankrike 23-19 :(
Jag trodde verkligen att de skulle ro hem det. Lär vara helt galet i Kroatien ikväll, med de hulliganer till fans vi har, så trist att de ska förstöra. Men men, ödet ville annat helt enkelt.

The Holiday


Nu ska jag se The Holiday som börjar på TV3. Har sett den förr, men den är så bra :)

Handling: Möt Iris (Kate Winslet) och Amanda (Cameron Diaz), två kvinnor som inte kunde vara mer olika - den ena bor i en mysig, engelsk stuga och den andra i en vräkig villa i Hollywood. Deras enda gemensamma nämnare är dåliga erfarenheter av män. I ett desperat behov av att komma bort möts de på nätet och bestämmer sig plötsligt för att byta bostad. Detta leder dem båda till något som de varken önskat eller förväntat sig - en ny romans - och de upptäcker att en ny adress verkligen kan förändra ens liv.

(Bild Discshop.se)

Februari

Redan första Februari. Som vanligt går tiden hur fort som helst och man hinner inte med. Skönt att januari är förbi, det måste ändå vara årets jobbigaste och tråkigaste månad.

Januari månad för mig var litr jobbig, men nu ser jag bara framåt.

Efter handbollen ska jag ta ett lååååååångt och härligt bad. Älskar att ligga i ett varmt bad och bara fundera. I do my best thinking in there :)
Ska också byta säng kläder, så skönt att lägga sig i en nybäddad säng efter ett härligt bad.

Denna helg har också gått otroligt fort, redan tillbaka till jobbet i morgon. Men måndagar brukar gå fort förbi. Får inte glömma att jag har en läkartid på vårdcentralen här hemma på onsdag.

Har en massa projekt här hemma också som jag måste komma till skott med någon gång, sakerna bara samlas på hög. Måste börja korta av min "to do list".


Om 30 minuter kan Kroatien vara världsmästare i handboll, just nu leder de över Frankrike :)


Poof


Naprijed Hrvatsko


Jag är inte ett handbollsfan, tycker inte om den sporten så värst mycket och har inte alls följt VM som spelas i mitt Kroatien. Men nu när mitt kära Kroatien spelar final mot Frankrike så tittar jag och hejar på killarna :) Vore coolt om vi vann Handbolls VM :)

RSS 2.0