Fridays


Jag slutar om ca. 15 minuter. Då ska jag träffa Emma och Denise :) Vi ska till Fridays och deras underbara uteservering, äta gott och dricka goda drinkar :)

Not again

Ännu ett flygplan har kraschat!!! Det andra på vad är det nu en månad. Jo, men det känns ju tryggt att ge sig ut och flyga nu. Jag har två kommande flygresor och nu om inte tidigare något skraj. Ja, nu ska man inte vara sådan. Men man kan ju inte låta bli att tänka i de banor. Stackars människor.

Värme



(Bild från Kroatien förra året)

Värmen och sommaren fortsätter, det är hur varmt som helst ute. Trist att sitta instängd på ett kontor då. Men jag får trösta mig med att jag sitter vid fönstret och har en fin utsikt härifrån. Och tack för att vi har ac på kontoret, annars hade man smält bort på en gång.

OMG, tittar på räkne grejen jag har här på bloggen. Snart är det Britney, om några dagar och Madonna om ca en månad :))) Som jag längtar :)

Batman - The Dark Knight


Var hos syster här om kvällen. Vi hann se denna film, Batman - The Dark Knight. Har inte sett den och har velat se den ett bra tag. Men har stått emot eftersom detta är den sista film som Heath Ledger gjorde. Jag har gillar han sedan jag såg honom i A Knights Tale för en massa är sedan, älskar den filmen. Att se denna, The Dark Knight var som ett avslut för mig, nu kommer det liksom inga fler filmer med Heath.

Handling: Nu har den mörke riddaren bestämt sig: han ska en gång för alla få ett slut på den organiserade brottsligheten i Gotham City. Till sin hjälp har han polischef Jim Gordon och åklagare Harvey Dent - och de visar sig vara en sällsynt bra brottsbekämpartrio. Men snart stöter de på patrull, då den genialiske mästerskurken Jokern träder in på spelplanen. Han skapar snabbt total anarki i staden och tvingar Batman farligt nära fel sida av lagen.


My Thoughts: Jag älskar action filmer, men måste erkänna att jag faktiskt inte har sett de tidigare Batman filmerna, eller jo en den med Michelle Pfeiffer. Aldrig hade jag väntat mig att en Batman film kunde hålla en sådan hög kvalite, filmen är riktigt snygg gjord. Christian Bale är jättebra som Batman, men varför måste han låta som att han har halsfluss?!
Heat Ledger som Jokern, hans insats är magiskt. Han är helt otrolig. Hans insats är värd all den uppmärksamhet den fått, Han stjäl verkligen varje scen han är med i. Heath Ledger gör en rollprestation man aldrig kommer att glömma, man kommer att minnas den för alltid


How to be

Fick hem den här filmen i brevlådan här om dagen, How to be med Robert Pattinson. Har inte hunnit se den än, ska göra det i veckan. Den ska vara något udda men rolig har jag hört. Väntar även på att få hem Little Ashes med Robert om någon vecka då den släpps på DVD.

Bok 3

Bok nr 3 i Harry Potter serien läste jag ut förra veckan, Harry Potter and the prisoner of Azkaban. Har redan hunnit läsa halva bok nr 4.

Solat


Visst är det mysigt där jag bor :) Denna helg har det varit underbart väder. Jag har spenderat den solandes ute med en bok i handen. Jag har dock inte suttit ute för länge, man vill ju inte bli bränd och behöva se ut som en tomat. Nej, nej här kör vi på med start solkräm, 50. Kanke att överdriva, men jag har haft min fair share av brännskador.

God morgon


Told you att jag skulle ta en sovmorgon idag. Så sent blev det dock inte. Har hunnit äta frukost och varit uppe en stund.
Ska bara dricka upp mitt kaffe. Har packat en liten korg med saker, bok, solkräm, vatten osv. Ska gå ner här vid vattnet och sola en stund :) Hörs senare.

TGIF

Jösses vilken vecka jag har haft. Jag är helt slut som artist. Det har varit kaos på jobbet, denna helg är så efterlängtad så det finns inte.

Min 1 miljon kronors bokning. Gästerna är här och är supernöjda hittils, nu hoppas jag att det fortsätter så ända tills de åker hem. Helt stört vad vissa har pengar. Men jag är inponerad av mig själv och den bokningen.

I morgon ska det tydligen bli upp till ca 28 grader. Ska smörja in mig ordentligt med solkräm och gå ut och sätta mig i solen. Måste jobba på brännan :) Nu ser man ju inte klock ut, hur jäkla blek som helst. Måste göra något åt detta.

Hela helgen ska jag bara ta det lugnt, vila upp mig inför nästa vecka. Vara ute i solen och som sagt jobba på att bli brun. Sätta mig vid vattnet här nere hos mig med en bok. Och som vanligt glöm nu inte att drick en massa vatten när det är så varmt :)

Nu ska jag kolla på en film tänkte jag innan läggdags. Planerar en sovmorgon imorrn.

R.I.P Michael


Idag har väl ingen missat att Michael Jackson tragiskt gick bort igår. Jag har fortfarande inte fattat det, känns så overkligt. När jag hörde det på nyheterna i morse fick jag gåshud över hela kroppen. Vem har liksom inte vuxit upp med hans musik. Jag ska inte sitta här och säga att jag var ett jättestor fan till honom som person, för det var jag inte. Jag har dock alltid varit ett fan av hans musik, älskar hans musik. Ingen kan ta ifrån honom titeln som The King of Pop. Han var ett geni inom dans/musik och allt han har åstadkommit inom nöjesbranschen.

Jag hoppas nu att han har fått sin inrne frid. Hittar inga bra svenska ord, så vi tar detta från min facebook. R.I.P Michael Jackson. The world has lost a true entertainer, you will always be The King of Pop, no one has ever come close to what you do. The world has lost one of the greats, but your music will live on forever! My heart goes out to his three children and other members of his family

Finns så många underbara låtar och videos att posta men jag nöjer mig med denna, en av mina favoriter, Beat It.


Och det här grymma uppträdandet 1995 på MTV Music Video Awards.


Jag är helt...

...färdig, så jag säger god natt istället.

Stress stress


Jag kom hem för ca 20 minuter sedan från jobbet. Jobbade över ca 2 timmar. Egentligen hade jag ingen lust att stanna över, men sen kom jag på att jag får ju övertid utbetalt i pengar och inte timmar, då blev det genast mycket lättare. Och det mina vänner är perfekt, alla extra timmar sparas till New York. Vad smart jag är ibland ;) Så jag kommer att jobba över flera gånger, måste bara passa mig så att jag inte jobbar för mycket och bränner ut mig.

I dag har det varit hysteriskt på jobbet. Vi har långt ifrån hunnit i kapp, men vi gör så gott vi kan. Jag hade ca 50 mail i min inkorg imorse när jag kom, på två dagar!!! Man vet inte med vilket man ska börja med först. Hann få iväg en förskottsfaktura på över 1 miljon kronor! Var tvungen att räkna flera gånger för att vara säker på att det var rätt summa, till slut bad jag en kollega dubbelräkna åt mig. Ja, vissa vet inte vad de ska göra av pengarna helt enkelt. Jag är helt nervös för den bokningen, men jag känner på mig att det kommer gå bra, reseagenten är så nöjd med mitt jobb och jag tror att gästerna kommer bli blown away är de väl ser sviterna och allt runt omkring som är bokat. Hoppas fan på att man får lite provision på denna bokning, annars ska jag klaga hos chefen ;) Är så nöjd med den bokningen.

Sweeney Todd



Såg denna film tidigare, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street med Johnny Depp.

Handling: Johhny Depp spelar huvudrollen som Benjamin Barker, som på falska anklagelser döms till att tjäna ett livstids fängelsestraff på andra sidan jordklotet. Han rymmer och återvänder till London för att hämnas med hjälp av sin lojala medbrottsling, Mrs. Nellie Lovett, som spelas av Helena Bonham Carter.

Under täcknamnet Sweeney Todd återvänder Barker till sin frisersalong ovanför Mrs. Lovetts pajbutik och har siktet inställt på Judge Turpin (Alan Rickman) som, med hjälp av sin ondskefulle hantlangare Beadle Bamford (Timothy Spall), skickade iväg honom för ett brott han inte begått, för att sedan kunna lägga vantarna på hans fru och hans lilla dotter.

Mrs. Lovett berättar för Todd att hans fru förgiftade sig själv efter att Judge Turpin hade våldfört sig på henne. När en konkurrerande barberare, den flärdfulle italienaren Pirelli (Sacha Baron Cohen), hotar att avslöja Sweeneys verkliga identitet, skär Todd halsen av honom. När han sedan inte kommer på vad han ska göra av kroppen, ser Mrs. Lovett en lösning på sin dåliga försäljning och föreslår att hon fyller sina köttpajer med människokött.

My Thoughts: En mycket originell musikal av Tim Burton. Kan Tim Burton göra dåliga filmer? I dont think so! Något jag älskar med Johnny Depp är att han i stort set varje film han gör spelar så udda och annorlunda karaktärer.
Johnny spelar väldigt bra (som vanligt) i rollen som Sweeney Todd och jag blev väldigt förvånad då jag inte visste att han kunde sjunga så bra. Helena Bonham Carter som Sweeneys medhjälpare Mrs.Lovett är klock ren och gör bara filmen ännu bättre. Älskar sångerna, skådisarna och miljön. Jag blev förbluffad över hur bra alla skådisarna sjunger. Gillar den gotiska miljön väldigt mycket. 


Söndag


Söndag igen då och i morgon startar en ny arbetsvecka.

Har lite bloggtorka, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Sitter och tittar på reprisen av Desperate Housewives, missade den i tisdags. Ska sen ta ett långt bad innan Privileged som har börjat gå på Kanal 5.

Muppigt

                                                                                        <------Sitter jag och smaskar på nu.

Det blir nog ingen bio ikväll. Ingen vettig film går fan inte i stan idag. Vad är detta? De filmer jag vill se går i Heron city, Täby och andra skumma ställen. Så det blir nog bara middag, I am feeling for Chinese today.
Var nere i personalmatsalen en sväng för att hämta kaffe och frukt, tacka gudarna för att det även serveras kyckling idag. Jag gillar inte sill...bläää.


Min mamma är rolig. Hon ringde till jobbet tidigare, "Men är du på jobbet idag?" Eh, kvinna antagligen eftersom det är hit du har ringt. "Men, jag trodde att du var ledig eftersom det är midsommar, du svarar ju inte hemma så jag testade, ska inte du vara ledig?". Kära mamma, om du tror att jag är ledig varför ringer du hem till mig 09.00 på en ledig dag?! Hon är för söt den där kvinnan. Pappa är iväg och fiskar med sin systers man...hahaha som jag skrattade. min kära far har aldrig i sitt liv varit och fiskat vad jag kan minnas. Men antar att han hittar nya grejer att göra nu när de är på långsemester.  


Glad Midsommar



Trevlig Midsommar på er :)

Hoppas ni får en trevlig dag vad ni än ska göra. Själv sitter jag på jobbet och arbetar administrativt idag. Fan, vad folk det var på bussen imorse med hur mycket packning som helst, de skulle alla med båtarna som går här utanför vårt hotell.  Efter jobbet ska jag träffa syster, vi ska ut och äta och kanske en bio på detta.

Beviljat


Syster och jag ansökte om det där visum man måste ansöka online för att få åka till USA. Inga problem, ansökan är beviljad, så det är bara för oss att åka :)) Nu har vi bara hotell kvar att boka. Vi ska bo några nätter hos Rebes syster som är så snäll och tar emot oss ett par dagar och sen en massa nätter på hotell, älskar att bo på fina hotell ;). Väntar bara lite svar från ett par hotell, sen bestämmer vi oss för vilket det blir, lovely att jobba inom hotell när det ska ut och resas och vi får bra priser :) I like.

F**k

Innan den här dagen är slut kommer jag ha mördat någon!

Strul som vanligt

Nu håller blogg.se på och muppar sig igen. Någon uppdatering har gjorts/ska göras och saker vill inte funka som de ska, som vanligt med andra ord.

Defeated

Jag har varit ett fan av Anastacia så länge jag kan minnas, älskar henne och hennes musik. Hon är en sådan bra förebild och en otroligt stark kvinna som för några år sedan fick veta att hon har cancer.
Jag älskar den här sången, "Defeated" från hennes nya album, "Heavy Rotation". Den är så fin, jag får tårar i ögonen bara av att höra den och lyssna till texten.



Selling stories that were overrated in this world so complicated
Felt so right, you tried to make it wrong
Why can't we all just get along
From the start something wasn't right
I used to cry myself to sleep at night
Told myself stand up be strong
This kind of phase doesn't last for long

Every time you try to knock me down, gonna pick my back up off the ground
The battle never ends

You can tear me apart
You can rip me to pieces
Try breaking me down
But I'll never be beated
You can say that you won but I'll never believe it
Cos I can't be defeated

Made a mistake swore I´ll never repeat it
Lost my heart for a second but it never stopped beating
I smile through the tears so the way that I see it
I can't be defeated

There are times that I couldn't take it
Never felt so violated
At the risk of sounding so cliché
I just gotta call a spade a spade
Hurts me right to the core
I can't take this anymore
Getting tired of the same old song
Final chorus, now I'm moving on

Things ain´t fair in love in war
Never been the kind to be ignored
Tried to push me to the edge

You can tear me apart
You can rip me to pieces
Try breaking me down
But I'll never be beated
You can say that you won but I'll never believe it
Cos I can't be defeated

Made a mistake swore I´ll never repeat it
Lost my heart for a second but it never stopped beating
I smile through the tears so the way that I see it
I can't be defeated

Yeah
Nothing is impossible
Nothing is unreachable
If you only believe then you get what you need
So keep on holdin on

You can tear me apart
You can rip me to pieces
Try breaking me down
But I'll never be beated
You can say that you won but I'll never believe it
Cos I can't be defeated

Made a mistake swore I´ll never repeat it
Lost my heart for a second but it never stopped beating
I smile through the tears so the way that I see it
I can't be defeated


Älskar även denna låt som heter just "Heavy Rotation" från hennes nya album


Bok nr.2


Då har jag även idag läst ut bok nr 2 med Harry Potter, Harry Potter and the chamber of secrets. Ska se till att se film nr 2 till helgen också. Måste säga att böckerna är väldigt bra, mycket välskrivna och intressanta. Filmerna är även jättebra de med, så välgjorda.

Ska strax hoppa i säng och börja läsa bok nr 3. Har en hel lista med böcker jag vill läsa, tur att jag har lyckats hitta det sedan jag läste ut hela Twiligh sagan. Ligga och läsa en stund för att sen sova. Ska vara på Karolinska i morgon 07.30. It never ends my friends...

Fin scarf


Fick denna fina scarf från DKNY av en kompis i födelsedagspresent för ett tag sen, tycker den är så söt :) Man tackar :)

Crazy

Det här är helt galet!! Tycker synd om killen. Det är inte bara Robert som blir så här jagad av fans/människor/fotografer utan detta är något som i stort sett alla kända personer varje dag får hanteras med. Personligen hade jag blivit galen om detta hände mig varje dag. Att Robert ändå är "någorlunda okej" med detta och inte flippar ut fattar jag inte heller. I wouldn´t blame him if he did.


Sol idag

I dag skiner solen fast det blåser lite ute. Men det gör ingenting. Efter att vi har haft regn i ca en vecka är det helt underbart att se att solen skiner lite.

I går kväll somnade jag strax efter 22.00 och det var så skönt kan jag tala om. Gick upp imorse strac innan 06.00 och kände mig ganska utvilad. Men börjar dock segna ihop här nu efter lunch.

Skulle behöva gå en sväng på stan och handla lite, men vete fan om jag orkar det idag.

Måndag

Måndag igen då och början på en ny arbetsvecka. Jag är redanhelt färdig. Jag vet inte hur jag ska orka denna sommar. Jag har mer än en månad kvar till min första semester, två veckor har jag då. Ska bara vara här hemma i Stockholm. och sen tre veckor i höst då det är New York, så roligt att ha det att se fram emot. Jag har lite andra saker att se fram emot med.

Men jag vet inte hur jag ska klara av att jobba innan semestern. Jag är slut både psykiskt och fysiskt. Vet inte om det är en kombination av mycket arbete och den medicin som jag måste äta varje dag och om det är min så kallade "sjukdom" som gör att jag är helt färdig.

Det är hur mycket som helst på jobbet att göra. Och nu börjar mina kollegor gå på semester, så för oss som är kvar kommer det vara hur jäkla mycket som helst även fast vi får sommarvikare som har jobbat hos oss förr. Jag älskar mitt jobb, det har jag sagt flera gånger förr. Men jag orkar verkligen inte i denna takt länge till.

Jag är ledig på fredag eftersom det är midsommar, men jag frågade min chef idag om det är ok att jag kommer in och jobbar ändå. 50% av min arbetstid sitter jag avstängd och gör en massa administrativa saker, men jag ligger så efter med allt så det finns inte. Mina högar bara växer och växer, jag drunknar i arbete. Det var ok för henne såklart, jag har världens bästa chef.

Med detta sitter jag även i ett jävla skitsystem som inte vill funka som det vill, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det jävla systemet. Det tar så myckert tid och energi från mig så jag halkar efter med allt annat. Min chef och försäljningschef vet om vilket jävla skitsystem jag sitter med, men de kan inte göra något för att den där jävla hotellkedjan vi gick med i har bestämt att detta system ska användas, idioter. Do I even need to say att de är nummer ett på min hit list.

Så jag ska jobba på fredag ändå för att försöka komma ikapp något. Skönt dock att det bara kommer vara jag p kontoret då de andra är lediga. Jaja, vi får se hur jag löser detta.

Flyg = klart

OMG!!! Nu är det på riktigt och jag kan knappt fatta det :) Jag och syster ska till New York i oktober!!!! Vi har idag bokat och betalat för våra flygbiljetter, jag är i världens lyckorus :))

Vi åker 23 oktober och flyger hem 2 november. Min syster ville så gärna stanna kvar över Halloween, nu gäller det bara att vi hittar någon cool fest att gå på :) Ska  ringa min vän M som bor i L.A och se om hon kanske kan komma över ett par dagar så att vi kan umgås lite.

Jag kan inte fatta det, att jag äntligen ska få åka tillbaka till New York. Åh, det är så mycket som vi ska göra där så det finns inte. Jag är så lycklig just nu :)

Man måste dock på nätet ansöka om något visum, typiskt amerikaner. Men jag måste höra mig för om det är för tidigt att göra det nu eller om man kan vänta ett tag. Får kolla med någon eller ringa Amerikanska ambassaden.



Bara slappa nu


Mina naglar blev i vanlig ordning jättefina efter att jag hade varit hos My.

Min lägenhet är färdigstädad för ett par timmar sedan. Så skönt att ha det gjort, det doftar ljuvligt överallt. I morgon har jag dock tvättsuga, fanns ingen ledig tid idag. Syster kommer över i morgon också, det blir en trevlig dag helt enkelt.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och se någon film. Såg att Babel med bla Brad Pitt går på TV4 ikväll. Men jag pallar inte sitta och titta på TV:n eftersom det är tusen jävla reklamer under filmen. Mitt i allt är det även nyheter, man hinner liksom glömma att man sitter och tittar på en film.

God morgon


Har gått upp till ännu ett regnigt Stockholm. Sånna här dagar kan man lätt vara hemma utan att ha dåligt samvete för det.

Jag ska strax åka in till stan dock och få mina naglar fixade. Det är alltid så trevligt hos My,  min tid att verkligen få koppla av och bli ompysslad. När man kommer till henne får man sig en kopp kaffe och senaste Se&Hör medans hon gör mina naglar fina :)

Första Harry Potter


Läste här om dagen ut den första Harry Potter boken, på engelska såklart. Och ska nu även passa på att se den första filmen tänkte jag.

Trevlig fredag kväll med er.

Fredag

Tack jesus för att denna arbetsvecka är över. Jag är helt slut som artist. Det ska tydligen vara dåligt väder hela helgen, då kan man vara hemma och bara vara med gott samvete. I morgon ska jag dock fixa mina naglar och sen måste jag städa min lägenhet. De två senaste veckorna har det varit hysteriskt på jobbet, så hemmet har verkligen blivit lidande.
På söndag kommer syster över för lunch :) Och då ska vi även bekräfta våra flygbiljetter till New York :)

Anastacia


Var ju och såg Anastacia på Annexet i tisdags. Och hon var så bra som jag trodde att hon skulle vara :) Hon höll på i ca 2 timmar, hon har en sådan speciel röst, love it. Hon pratade en hel del mellan varje låt och drog en hel del skämt.
Alla platser var sittplatser och jösses vilken trist publik det var mellanåt, de bara satt och diggade. Jag och min vän stog och dansade loss till vissa låtar. Kommer hon tillbaka till Sverige kan ni räkna med att jag ska se henne igen :)

I have to tell...hahaha. Bakom oss stog en vädligt jobbig man. När hon konserten började filmade jag lite och tog lite kort. När han såg att jag fotade samt filmade knackade mig på axeln. När jag vänder mig om langar han fram ett visitkort och säger, "Jag vill jättegärna att du mailar mig dina bilder på denna email adress". Jag fattade ingenting. "Huh" var mitt svar. "Ja, jag vill ha dina bilder". Ursäkta men vem fan är du?! Bara slänga fram ett visitkort och säga något sådant. Kan man inte vänligt fråga om jag har möjlighet att maila honom mina bilder och om jag vill dela med mig. Utan han mer eller mindre krävde det. Jag struntade så klart i honom. Men han höll på halva showen, "Jag vill verkligen ha dessa bilder och dina videos med". Jävla idiot! Jag bad han lämna mig i fred och låta mig njuta av showen. Och de som känner mig vet att jag inte håller tyst utan säger ifrån och det gjorde jag verkligen. Pucko!

Här kommer lite bilder. De blev inte så jättebra då vi inte satt sådär jättenära, men jag är nöjd ändå, huvudsaken var att se henne. Klicka för större :)

  

 

Och så några videos :)

"You´ll never be alone"


"Left outside alone"


För dem som vill se mera kan klicka in sig på min youtube kanal, Fabulositysecret1

Färdig


Jag är helt slut. Håller på att somna, är så trött så hela kroppen värker. Har varit så mycket denna vecka på jobbet, jag är helt slut i huvet. I kväll blir det till att lägga sig tidigt, ska ta en snabb dusch, äta lite eftersom jag måste ta medicin i samband med lite mat. Fredag i morgon är mer än välkomen, längtar tills arbetsdagen är slut i morgon. Jag behöver verkligen vila och nästa vecka är vi även lediga fredag, läääängtar.

Återkommer efter dusch och middag.

Snart hem

Jag är sjuk :( bläää. Men jag ska se till att stå ut två dagar till innan helg. Kan inte stanna hemma, har för mycket att göra.

Bilder och upptaering om Anastacia kommer när jag är hemma från jobbet, jobbar 30 minuter till och sen ska jag hem och ta ett varmt bad. Titta på Sverige-Malta matchen, laga syster dator, ja den har pajat igen. Men inte hennes fel, hårddisken har pajat igen, vad är detta om mer om detta senare. Pust, jag blev helt stressad av allt jag ska göra innan jag går och lägger mig ikväll.

Nästan allt klart


Speaking of New York. Nu är nästan allt färdig bokat :)) Jag har bokat flygbiljetter tillfälligt, måste bara kolla av med syster att det är ok. Hon måste ju vara med och godkänna såklart.  Så snällt av resebyrån att hålla dem ett par dagar åt oss. Vi åker i oktober.

Hotell är också nästan färdigbokat, kollar bara på ett par allternativ eftersom vi får bra priser genom jobbet på olika hotell runt om i världen. Vill såklart bo bra och nära till saker och ting. Har även mail terrat Rebes syster som bor  New York. Hon ska underhålla oss ett par dagar :) Det finns en outlet som I am dying to visit. Fick tips av Rebes syster att kolla olika shower som David Letterman, Tyra Banks show osv, man kan få biljetter till att sitta i publiken, det skulle vara roligt. Har varit på Jay Leno show två gånger då jag och Rebe var i L.A för ett par år sedan. Det var verkligen jättehäftigt och speciellt nu när han inte spelar in den längre.

Det är nu när man sitter med all planering som jag har börjat fatta att jag äntligen ska tillbaka till New York :)

Anastacia idag

Jisses, vad trött jag är idag. Orkar knappt hålla ögonen uppe. Kom i säng på tok för sent igår, men har bara mig själv att skylla och ingen annan.

Ikväll kommer det att bli sent med och imorgon ska jag vara på SÖS 08.10 för att göra en synundersökning. Jag tror att det är den sista undersökningen innan jag ska få en tid för operation här fram över.

Ikäll är det äntligen dags för Anastacia på Annexet :) Som jag har sett fram emot det. Ska gå med en vän. Vi ska väl först äta någonstans och sen gå och se henne. Har alltid velat se henne live och idag är det änltigen dags. Har lånat systers digitalkamera som är tusen gånger bättre än min på att ta kort på under konserter, min suger verkligen på det. Funderar nästan på att köpa en ny innan New York eller om man kanske hittar någon där borta till ett bra pris.

Stop Loss


Såg denna film nyss, Stop-Loss.

Handling: Baserad på en sann historia, om en ung militär, Sgt Brandon King (Ryan Phillippe), som återvänder från Irak till sin lilla hemstad i Texas. Efter att ha börjat slagit sig till ro, blir han kallad tillbaka till Irak igen.


My Thoughts: Intressant handling även jag inte finner det så väldigt underhållande. Ingen riktig fart i filmen och det händer egentligen inget. Men en helt okej film att se om man som jag gillar krigsfilmer.

(Bild: Discshop.se)

Röstat


Nu har jag varit en god medborgare. Var nyss iväg och röstade till Europaparlamentet och gjorde min plikt som Svensk medborgare. Jag tycker att alla som har den rätten att få rösta ska göra det. Även fast det man röstar för kanske inte vinner, men det är det minsta man kan göra som medborgare, att komma iväg och rösta.

Häftig bild

WOW, vilken cool bild på Christina Aguilera. Jag har inte lyckats klura ut om det är en nytagen bild eller om det är från en gammal photoshoot. Men cool bild är det. Hon släpper en ny skiva i höst, jag längtar. Det ryktas att den ska heta Light & Darkness

Kaos

Kan inte låta bli att skratta. Place I work at ;) Detta får mig att tänka tillbaka på mig och mina vänner när vi var runt 14-15 år. Älskade Backstreet Boys, hey they still rock bara så att ni vet det ;) Men vi var ju helt tokiga i dem och folk retades så mycket de gånger när vi stog och väntade på dem eller när vi stog och köade från morgon till kväll när de skulle uppträda på Globen. Dessa människor skrattade åt oss. Men people vi var 14-15 år och inte behövdes polisen på plats. Dessa människor som står här utanför och väntar på Bruce är gamla nog att vara mina föräldrar eller morföräldrar.

Bored


Jag mår inte bra, börjar verkligen bli sjuk igen...suck. Igår slocknade jag när jag kom hem från jobbet. Gick inte till Konserthuset med min vän, jag mådde för dåligt. Tur att det inte var något jag verkligen ville se och tur att vi hade fått biljetterna. Har idag legat i sängen hela dagen och mått blä. Har så ont i halsen, ena stunden svettas jag och den ena fryser jag. Så där håller det på. Jag skulle egentligen jobba extra i morgon, men fick ringa min kollega och säga att det inte går, måste ligga hemma och bli bättre så att jag kan gå till jobbet på måndag.

Så, det blir inte mycket gjort idag. Skulle behöva städa hemma, men det har jag ingen ork till. I kväll blir det till att se fotbollen här i soffan ikväll. Sverige spelar mot Danmark.

By the way , trevlig National dag med er.

Trevlig

Då har man just pratat med Zlatans fru, Helena. Vilken trevlig prick, jag tar tillbaka allt ont jag har sagt om henne ;) Så tacksam var hon för all hjälp och helt enkelt supertrevlig och rar. I like her.

Krasslig

Den här bilden har ni inte sett förr va?!  Jag tror att jag börjar bli sjuk och det mina vänner är allt annat än harmoniskt. Jag sitter här på jobbet och känner mig febrig, har något ont i huvet, ont i halsen samt lite snuvig. Vill verkligen inte bli sjuk, jag har inte tid eller ork för det. Ska jobba extra på söndag och vill inte behöva ställa in det. Ska till Konserthuset ikväll med en arbetskollega, vill inte behöva ställa in det. Och nästa vecka är det Anastacia, det missar jag inte om jag så ligger hemma sjuk.

Speaking of jobb, fick hem min lönespec. igår och jäklar vad underbart det såg ut :) Det lönar sig att jobba extra några dagar i månaden när lönen sen kommer se ut som den gör. Jag får ca 4500 kr mer denna månad för att jag har jobbat några dagar extra i maj månad på min gamla avdelning. Det är inte fy skam det. Har satt upp min på en hel del pass under sommaren på helger och kvällar, så det kommer klirra fint på bankkontot, New York I am so ready for you :)

I don´t get it


Jag fattar inte. Jag har bloglovin och vill lägga till det här på bloggen. Men detta har stått i fan flera dagar nu, "verifikation av bloggen pågår". Vad är det om? Någon som vet? Jag har gjort allt rätt, men detta har stårr i flera dagar. Betyder det att jag inte kan lägga upp en icon här och att folk inte kan premunera på bloggen?

I am lost for words


Hur vacker är inte människan.

The Perfect Man

Hahaha, fick denna på mail idag av en kollega, riktigt rolig.


The Perfect Man


The perfect man is gentle
Never cruel or mean
He has a beautiful smile
And he keeps his face clean


The perfect man likes children
And will raise them by your side
He will be a good father
As well as a good husband to his bride


The perfect man loves cooking
Cleaning and vacuuming too
He'll do anything in his power
To convey his feelings of love on you


The perfect man is sweet
Writing poetry from your name
He's a best friend to your mother
And kisses away your pain


He never has made you cry
Or hurt you in any way
Oh fuck this stupid poem
The perfect man is gay


Helt slut


Älskar den här bilden på Christina Aguilera.


Jisses, vilken dag det har varit. Vi har så mycket att göra så det finns inte, jag är helt slut i huvet. Idag blir det till att lägga sig och sova tidigt, ska vara på jobbet 07.00 i morgon, 50% av min arbetstid stry jag numera själv. Jag måste gå tidigare i morgon från jobbet då jag har en läkartid, igen. It never ends, men jag är så glad över att jag har blivit tagen så seriöst och att de gör allt för att få allt på bana och för att de är så måna om att jag ska bli "bättre". Jag känner mig så väl omhändertagen.

Speaking of läkare...hahaha. I dag var jag uppe som värsta pernsionärs tanten. Skulle lämna blodprov igen på SÖS imorse innan jobbet. Jag ville inte behöva spendera halva morgonen med att vänta i väntrummert då det alltid brukar vara så jäkla mycket folk som ska ta prover. Jag ringde till SÖS igår och frågade när deras mottagning öppnade, 08.00 fick jag som svar. Bra tänkte jag, jag ska vara där i tid så att jag får en nummerlapp så tidigt som möjligt. Sen att jag överdrev en anning är en annan sak. När klockan var 07.30 stog jag i väntrummet med en lapp i handen, jag var den första människan där...hahaha. Men rätt som jag hade när jag väl kom ut från min provtagning 08.15 så var väntrummet fullt med folk. Lönar sig ibland att bete sig som en pensionär, de är ju alltid ute i extrem lång tid förre alla andra, ska vara först in och först ut ;)

Idag skulle vi gå och se Änglar & Demoner på bio, men vi ska nog ta det imorgon istället. Jag slutade 18.00 idag och då började filmen. Sen gick den även 21.00, men det tyckte vi var något sent, så förhoppningsvis blir det imorrn ístället.

My New BFF

Hahahahaha, var det någon mer som såg Paris Hilton's My New BFF som gick på TV3 ikväll? Jag klarar ju inte av denna människa, tål henne inte. Men ändå så har jag sett hela denna serie, yes så sad är jag. Kunde inte sova en natt, så jag såg alla avsnitt på MTV´s hemsida.

Sure, jag kan säga att serien är jäkligt underhållande, men så patetisk. Hon låter ju som värsta bebisen när hon pratar, sitter bara och irriterar mig på hennes sätt att prata på och gå för den delen med, ser ut som hon går på en cat walk varje dag. Jag kan dock erkänna att hon med jämna mellan rum klär sig vädligt fint, men I can still not stand her.

Tisdag

Det här vädret kan få vem som helst att bli galen. De senaste tre dagarna har det varit hur soligt och varmt som helst, ca 26 grader. Men idag har det regnat hela dagen och mer regn utlovas, det ska tydligen regna hela veckan.

Och vilken dag på jobbet det har varit, igår med. Det är helt galet vad mycket vi har att göra. Det är roligt men samtidigt känner man sig väldigt stressad. Fast idag blev jag lite glad. Fick ett jättegulligt email av en gäst som var så nöjd med allt jag hade hjälpt henne med och tackade för utmärkt service. Sånt gör en så glad, när man får lite trevlig respons av gästerna.

Ska se till att inte komma i säng för sent idag, ska vara på SÖS i morgon och lämna blodprov...hahaha, ja ännu mera blodprov. Tur att man har fri kort så mycket som jag springer där fram och tillbaka.

Public Enemies

En annan film jag längtar att få se, Public Enemies med Johnny Depp.


Winners

Det är väl klart att ni visste att ett inlägg om Twilight skulle komma upp här förr eller senare :) Det är helt sjukt, jag är helt besatt av dessa filmer och böcker. Så här uppspelt har jag aldrig förr blivit över ett par böcker och filmer. Jag missade hela den där Harry Potter vågen, men Twilight sagan i mitt hjärta.

De vann 6 av 7 priser på MTV Movie Awards. Underbart! 

Alla priser som de vann :)

 

Cast backstage


Tack

Tack så mycket för alla grattis kommentarer som jag har fått under dagen, för alla mail och sms som jag också har fått.

Det blev inget speciellt firande idag, har varit på jobbet där det var mycket idag. Mina vänner jobbar idag, syster jobbar idag osv. Men på onsdag ska jag, syster och ett par vänner träffas för att äta en bit och gå på bio.

Fick denna fina blomma från chefen, så snällt. Jag hade med mig lite fikabröd som uppskattades av kollegorna :)



Min syster skämmer som bekant bort mig. Inte nog med att jag fick min Britney biljett av henne i födelsedaspresent så har hon handlat en massa annat med. Syster, tack jag finner inga ord för hur mycket jag älskar dig.


Hair straightner från Body Shop. Min syster är stammgäst där kan man säga..haha.


Jag är redo för New York i höst :)) Fick denna resväska från syster, den är gigantisk så nu kan jag shoppa ihjäl mig i New York. Den jag har är något mindre så jag får alltid ha två stycken så denna blir perfekt, hade faktiskt önskat mig en ny resväska.

Lite Marilyn

Jo, jag sa att Marilyn är min stora idol. Och eftersom hon också då skulle fylla år idag ska ni få se lite stuff jag har med henne här hemma :) Tavlorna sitter inte så snett som det ser ut på dessa bilder, utan det är jag som suger på att fota ;)



Tavlorna bakom soffan



Vid sängen



Brevid soffan



Vardagsrummet



Badrummet



Badrummet



Bokhyllan

Happy Birthday till mig och Marilyn :)



1 Juni 1926 - 8 Augusti 1962

"I used to say to myself: "What have you got to be proud about, Marilyn Monroe?" And I'd answer: "Everything, everything."


Idag passar jag på att hedra min stora idol Marilyn Monroe som är född 1 juni. Jag själv delar min födelsedag med min stora idol, Marilyn. I dag blir jag hela 28 år ugn :) Så grattis till mig själv också :) Hur coolt är det inte att jag fyller år samma dag som Marilyn :) Hade hon levt idag hade hon blivit 83 år och säkert en underbart vacker 83-åring.

Marilyn is a true legend who continue to live on

New Moon Official Trailer

I have no words för hur underbart detta är...


Robert är självklart min favorit, men wow vad Taylor Lautner har biffat till sig.

RSS 2.0