Fredag


Fredag idag, vart tog den här veckan vägen?! Den har gått så fort. Imorrn ska jag på galej. Min syster fyller 25 år 7/12 och detta ska hon fira stort tydligen :) Hon ska ha en stor middag för en massa människor, hon har hyrt något ställe där det kommer serveras middag och sen blir det utgång till Cafe Opera där vi har bokat bort. Ska bli så roligt :)

Men snart gör jag helg och ska träffa min vän Rebeca som jag inte har sett sedan maj. Hon har varit och jobbat på Ibiza och kom hem till Sverige igår. Som jag har saknat henne, så idag ska vi träffas och bara vara :)


Klippa sig?

Jag var hos min frissa strax innan jag åkte till New York. Men då klippte jag inte håret så mycket utan färgade det. Men nu är jag så jäkla trött på mitt långa hår, kan inte göra något vettigt med det alls. Jag måste ha det uppsatt på jobbet och fan jag gillar inte så som det ser ut nu.

Så jag funderar starkt på att göra en radikal ändring med håret och bli korthårig. Den frisyr som jag är ute efter är något i stil med den som Victoria har på dessa bilder. Jag har haft kort hår förr, inte såhär kort dock och trivs i det väldigt bra, nästan bättre än kort.

Nu är inte alla mina medicinska grejer helt i sin ordning, men på bättringsvägen. Jag förknippar mitt långa hår lite med alla tråkigheter och känner att jag vill göra en drastisk ändring som en liten frigörelse helt enkelt.

Så jag tror nog att jag ska slå min frissa en pling och göra en radikal ändring på håret :)

Torsdag

Man blir ta mig fan deprimerad nu när det blir mörkt så fort. Klockan är 14.39 och snart är det kolsvart ute. Men mysigt dock när man kan sitta och mysa i soffan med en massa tända ljus.

Speaking om soffa och hem. På torsdag nästa vecka kan jag äntligen flytta hem till min lägenhet. Stambytet ska vara klart på torsdag om en vecka :))) ME is happy. Det har varit trevligt att bo hos mamma och pappa, men det är trevligt ett tag jag är trots allt van vid att bo själv.

Igår var en helt crazy dag på jobbet,man kände verkligen att  man levde. Igår efter jobbet hade vi en liten aktivitet med vår avdelning. Vi åt lite trevlig middag och så var vi på ett ställe och körde lite curlin. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle vara och mycket svårare än vad det ser ut att vara. man såg ganska så rolig ut när man gick där på isen och soppade. Men en mycket trevlig kväll var det.

Trött

Vilken dag jag har haft, det blir bums i säng nu. Sleep tight...


Oj oj

WOW, vilket kaos på jobbet. Knappt så att man hinner andas...

Vill ha

Den här snyggingen är jag så sugern på, iPhone 3GS, I am dying for one. Har hört av flera stycken att den är helt amazing. Rebes syster hade en liknande fast inte iPhone när jag var i New York och jag vart helt kär i hennes,men jag vill ha en iPhone. Jag var inne i Telia butiken i Farsta här om dagen, där hade de världens väntelista på telefonen, helt crazy. Men jag ser att man kan beställa den på deras hemsida. Dock har jag tusen frågor, så det blir nog till att besöka Telia igen.

Ny arbetskostym

Oooooppssss, sorry för ett långt inlägg...

På mitt jobb arbetar vi i uniform. Väldigt skönt if you ask me. Skönt att inte alltid behöva tänka på vilka kläder man väljer när man ska till jobbet. Man kan ju ha så kallade fuldagar då alla kläder man har i sin garderob bara känns så wrong. Då är det väldigt skönt att inte behöva tänka på det utan man byter om till sin unifom på jobbet.

Vi har alla fått nya uniformer för ett tag sedan. Mina kollegor fick sina för ett bra tag sedan, jag har fått vänta då de skulle sy upp min. Idag när jag började jobba hade jag fått min nya. Väldigt snygg är den if I may say so (inte den på bilden dock), dock gillar jag inte att  et är kjol. Känns lite 1800-talet över det hela, har haft byxor innan. Men det är bara att gilla läget.

Jag testade min nya uniform idag och till min stora överraskning är den för stor :) Jag kände på mig att den skulle vara för stor, för efter alla operationer som jag har gjort har jag till dagens datum gått ner 8,5 kg :))) Och då har jag inte ens ansträngt mig. Mina läkare talade om för mig att jag skulle förmodligen börja gå ner i vikt en hel del nu när de har börjat få allt som krånglar för mig på bana.

Mina byxor på min nuvarande uniform sitter något löst, jag måste hela tiden gå och dra upp dem för att inte tappa dem...haha. Flera kollegor har även idag påpekat att jag har gått ner i vikt :) Man märker det även på mitt ansikte.

Lyckan är enorm just nu, äntligen något positivt bland allt elände som jag har blivit drabbad av. Nu blir det här inlägget lite personligt :) Jag som en gång i tiden har varit väldigt smal har haft sådan ångest över all viktökning som har drabbat mig. Det har drabbat mig på grund av medicinska (stavat rätt?) skäl, så att jag förmodligen kommer att förlora en hel del av dessa kilon är en enorm lycka för mig. Jag ska inte ta ut något i förskott såklart, men det verkar positivt än så länge :)


Back at work

   

                            Detta är utsikten från mitt jobb :) Fint va. Kungliga slottet på andra sidan.

Jag började jobba idag, vad underbart det känns...haha. Som jag har sagt jag är verkligen ingen person som fixar sjukskrivning, klarar inte av att vara hemma sjuk. Så det känns jättebra att vara tillbaka på jobbet, träffa alla härliga kollegor. Visst har jag mycket att ta tag i, men jag stressar inte ska ta det lugnt. Det är skönt att vara tillbaka i vardagen igen :)


New Moon = LOVE

Har väntat i ca ett år på att denna film ska ha premiär och nu har jag äntligen sett den. Vart ska jag börja? För att inte detta ska bli en hel bok nöjer jag mig med att säga UNDERBARA FILM, I ♥ YOU. Den är helt ljuvlig och levde verkligen upp till mina förväntningar. Visst kan jag komma på något som jag stör mig på *host host* sminkningen av skådisarna *host host*.

Kristen Stewart är i min mening mycket bättre i New Moon än vad hon är i Twilight. Jag gillade inte hennes skådespeleri i Twilight alls, men i New Moon är hon som sagt mycket bättre. As much as I love Robert Pattinson så ska Taylor Lautner ha en stor eloge, han är suverän i rollen som Jacob. Och tänk att de nästan bytte ut honom till en annan skådis. Är det fel av mig att säga att lillkillen är snygg? Det är ju nästan lite perverst med tanke på att han bara är barnet...haha.

Anyways, UNDERBARA film som SKA ses IGEN och det SNART :)

Så nu längtar jag ihjäl mig till 30 juni då Eclipse har premiär.


Söndag

Söndag är snart förbi, har regnat bort den med. De senaste tre dagarna har jag träffat en hel del vänner. I fredags umgicks jag med syster innan hon skulle jobba. I går spenderade jag dagen med min vän Daniel. Vi var på stan, åt en trevlig middag och bara umgicks han och jag. Idag träffade jag Denise, så trevligt. Vi var på bio och såg UNDERBARA New Moon. Mer om filmen i nästa inlägg. Jättetrevligt hade vi det också.

Imorgon börjar jag jobba igen. My God vad jag har längtat, haha. Vi får se hur länge det håller i sig. Det är verkligen inte min grej att sitta hemma. Men är man sjukskriven så har man inget val. Jag är glad att jag mår bättre och börjar jobba igen. Ska bli kul att träffa kollegorna, dock vill jag inte ens tänka på hur min mailbox ser ut. Jag har inte varit på jobbet på 5 veckor, så jag lär ju ha en hel del att ta igen om man säger. Men jag tänker inte stressa över det, det får ta den tid det tar helt enkelt.

Onsdag

My god vad seg jag är idag. Har ingen ork för något. Ska klä p mig och gå ner till centrum. Ska träffa en kollega och vän som vill se hur det är med mig, så rart. Skönt att få komma ut ur huset, vi tänkte fika här hemma men så bestämmde vi oss att fika i centrum istället så att jag kommer ut lite också :) Ska bli så trevligt att träffa henne.

Phonedate

Har regnat hela dagen idag med. Gah, kan det aldrig ta slut. Men jäklar vad kvavt det är, jag sitter i sängen med öppet fönster och håller på att svettas ihjäl. Är det något fel på mig?!


Anyways, senaste två och en halv timme har jag pratat med Rebe i telefon :) Det är normalt för oss att prata så länge. Ja, detta var ett snabbt samtal för att vara oss...haha. Åh, vad jag saknar henne. Men snart är hon hemma i Sverige från Ibiza. Som jag ska krama ihjäl henne. Har inte sett henne sedan maj månad. Nästa vecka då är det hon och jag igen :)


Shopping New York, del 4

Sista nu, jag lovar :)

Linne från Calvin Klein. Man kan säga att jag gick loss i den butiken av någon anledning



Linne från Calvin Klein



Calvin Klein igen ;)



Haha, Calvin Klein igen



Linne från Calvin Klein, detta var det sista där..lol



Jeans från Baby Phat



Skärp från Michael Kors


Shopping New York, del 3

Vad jag tjatar om min shopping ;)

Varm och skönt tröja till vintern



Ännu en topp, bilden gör den inte riktigt rättvisa



Bas topp från Gap



Enkla linnen från Gap






Shopping New York, del 2

Mera shopping från New York :)

Smink från ID Bare Minerals. Okej mina vänner detta var sjukt billigt. Jag köpte med mig en hel del så att jag har för en lång tid framöver. Ett startkit här i Sverige går på ca 2000 kr, jag gav 60 dollar vilket är ca 500 kr!!! Stört billigt.



Haha, är man fan så är man. BSB skivan till mig och Rebe som också ville ha en ;)



Underkläder från Victoria´s Secret



Presenter från Guess till mamma. Pappa fick en massa kläder från Tommy Hilfiger & Ralph Lauren



Söta tofflor från Jessica Simpsons märke. Jag är inget fan till henne, men de var både sköna och billiga.



Blev en hel del snygga strumpor från Calvin Klein. Behövs alltid strumpor ;)



Party topp


Shopping New York, del 1

Tänkte att ni skulle få se lite av det jag shoppade i New York :)

I ♥ NY t-shirts is a must ;)



Man kan säga att jag shoppade produkter på Victoria Secret, mina och systers produkter



Ännu mera produkter från Victoria Secret. Vi kan nu öppna äffar ;)



Jeans från Calvin Klein och Old Navy



Jag älskar gympaskor och Skechers är mina absoluta favoriter. Här är par nummer ett.



Sketchers gympaskor nummer två



Söta stövlar även de från Skechers


Snart klara

Åh, jag var hemma hos mig tidigare idag för att kolla posten. När jag kommer in ser jag att de har börjat lägga kakel på väggarna i mitt bardum :) De var nästan färdiga med väggarna :) Snart är de klara. Och jävlar vad snyggt det är, är så nöjd med valet av färg. De ska vara klara den 4 december, vilket betyder 2 1/2 vecka till :) Vad jag längtar tills de är färdiga så att jag äntligen kan få börja inreda mitt nya hem och få det snyggt. Har fortfarande en hel del kartonger som ligger.

Jag tänkte ta en bild så att ni skulle få se hur det ser ut nu i badrummet, men killarna som håller på med stambytet var där och höll på. Kändes något pinsamt att be dem gå ut ur badrummet för att jag ska ta en bild till bloggen...haha.

Big no no

Frågar man Robert Pattinson om han är tillsammans med Kristen Stewart så är risken stor att han blir bortsläppad från intervjun som Robert blev när han blev intervjuad av Ryan Seacrest...lol.


Bilder från New York, del 5

(Klicka för större)

   
  

   

   


Bilder från New York, del 4

(Klicka för större)

Brooklyn Bridge

   

 

  

Times Square

 

     

Flat Iron Building

 




Paradise Hotel



Jag är ju en sucker för både dåliga och bra så kallade reality shows. Ikväll börjar en ny omgång av Paradise Hotel och jag känner mig själv så pass väl att jag vet att jag kommer att sitta bänkad framför TV:n när detta sänds. Sen om det är ett bra program eller inte, förnedrings TV när den är som bäst.

Last seen

The Hangover - Baksällan.

Handling: Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen.
Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.


My Thoughts:
 En hur rolig film som helst. Rekommenderas starkt för de som gillar komedier. Jag såg denna på planet till N.Y och satt nästan och skrattade högt för mig själv. What happens in Vegas, stays in Vegas ;)

Änglar & Demoner

Handling: I Ron Howards spännande uppföljare till Da Vinci-koden letar symbolexperten Robert Langdon (Tom Hanks) efter uråldriga ledtrådar under en actionpackad färd genom Rom i jakten på fyra kardinaler som kidnappats av det hemliga brödraskapet Illuminati. Kardinalernas liv står på spel och camerlengon (Ewan McGregor) ber desperat om hjälp, så Langdon ger sig ut på en hektisk kamp mot klockan genom tillslutna kryptor, farliga katakomber och jordens hemligaste valv!

My Thoughts: Jag har läst boken och den älskade jag. Boken slår filmen med hästlängder. Jag trodde att filmen skulle vara bättre än vad den var. Jag upplevde den som väldigt seg och den kändes för lång.


Broken Hearted Girl

Underbar låt med Beyonce, "Broken Hearted Girl". Gillar videon, väldigt enkel, jag gillar svart-vitt.


Regnig söndag

I vanlig ordnig så regnar det idag. Då kan man med gott samvete ligga på soffan idag. Ja, inte för att jag gör något annat nu under min sjukskrivning. Det är verkligen trist att vara sjukskriven, jag är inte van vid att sitta hemma. Jag skulle bi tokig om jag inte hade ett jobb att gå till.

Just nu hjälper jag pappa med att skriva rent alla hans recept. Min pappa är bagare och konditor. Hans recept är så slitna, så jag sitter här och skriver rent dem. Ska sätta in allt i fina pärmar sedan. Kommer bli snyggt eftersom jag skriver rent allt på datorn. Mycket recept är det, han har hunnit sampla på sig några under sina 30 år som bagare och konditor om man säger.

Bilder från New York, del 3

Bjuder på lite fler bilder från New York.

(Klicka för större)

Ground Zero

   

Central Park

   

 

Utsikt på kvällen från Empire State Buildning

   


Britney outfit

Hittade även en outfit som Britney hade på turne för ett ex antal år sedan på Planet Hollywood.


Twilight mania

Vi passade på att äta på Planet Hollywood när vi var i New York. Det är egentligen inget speciellt med det stället utan det är ju mer sjävla inredningen som är rolig att titta på.

Kläderna som Robert och Kristen bär i slutscenen på Twilight hade de på Planet Hollywood, antar att Summit har donerat dem.



(Klicka för större)

 

Roberts handavtryck.



Det var verkligen New Moon mania i USA kan man säga. I vilken butik man än gick in i såldes något som var New Moon relaterat. Vi var inne i Dylans Candy Bar (Ralph Laurens dotter har en egen godisbutik) där de sålde New Moon godis. Vi köpte denna bara för att fula oss lite. Snacka om att filmbolaget tjänar en massa pengar på krims krams som har med filmen att göra.

 


Lördag

Lördag kväll och jag är sjukt uttråkad. Jag har nu varit sjukskriven nästan en vecka och jag håller på att klättra på väggen. Jag har ont och så efter min operation, men kan inte låta bli att vara uttråkad. Idag var jag nere i centrum en sväng, men klarade inte av att vara ute länge eftersom jag blev så dålig.


Syster min ska ut med sina vänner ikväll. Jag vill också ut och dansa :( Men det går inte med dessa smärtor. Får slå ihop ett gäng när jag mår bättre och gå ut och dansa då :)


Bilder från New York, del 2

Niagara Fallen. Detta var något av det häftigaste jag har sett i mitt liv, det går inte i ord att beskriva hur det var att se detta, det är något som man bara kan uppleva. Vi åkte tåg från New York City till Niagara Falls, det tog sin tid men det var otroligt roligt att åka tåg ändå eftersom man verkligen såg en hel del på vägen. Vårt hotell låg på den amerikanska sidan, men vi gick över till Kanadas sida också eftersom man ser fallen mycket bättre från Kanadas sida. På kvällen åt vi en urgod middag på en jättetrelig restaurang i Ontario, Kanada.

(Klicka för större)

   

   

   

   

 Två filmer som jag filmat


Bilder från New York, del 1

Tänkte lägga upp lite bilder från New York resan. Som jag tidigare har skrivit kommer jag inte att lägga upp några bilder på mig och min syster. De som har mig på facebook kan se alla bilder på oss där.

Vi hade en helt underbar resa. Vi har gjort och sett så mycket. Tänkte först skriva ner dag för dag här, men det orkar jag nog inte...haha, lat som man är. 

On our way.


Grand Central Station.
(Klicka för större)

  

Bryant Park



  

Underbara butik



Best TV-show ever ;)


Lost season 1


Titta, titta vilken trevlig krya på dig present jag har fått av min kära familj, första säsongen av LOST. Hur gulliga får man gå och bli. Jag som hade pratat om att se den första säsongen. Tack underbara familj

Rihanna talar ut

Den 6 november satte sig Rihanna ner med Diane Sawyer och talar för första gången ut om misshandeln hon blev utsatt för av Chris Brown i februari 2009.




Håller...

...på att fixa med alla bilder från New York. My God vilken tid det tar. Men snart hoppas jag att ni får se dem :)

Krya på mig

Åh, vad glad jag blev tidigare idag. Idag plingade det på dörren och där står ett blombud till lilla mig. Jag visste nästan på en gång vem blommorna var ifrån, min underbara chef. Och så rätt jag hade, en jättefin bukett med ett kort där det stod: Krya på dig önskar dina kolleger på "namnet på min arbetsplats". Hon hade även skickat med en ask med jättegod choklad. Vad glad jag blev och känner mig verkligen uppskattad och saknad av kollegerna.

Tusen tack.

Sjukskriven

Det känns som att jag har blivit överkörd av en traktor ett par gånger. I måndags har jag genomfört en operation på/vid halsen. Allt har gått bra och jag fick åka hem idag. Skönt att få vara hemma. Eller jag är ju hos mina föräldrar eftersom det är kaos hemma hos mig pga stambyte.

Jag känner mig så stel, kan knappt röra mig. Men det är väl så att det gör ont de första dagarna.

Jag ska nu vara sjukskriven i två veckor, jag kommer ruttna av tråkighet. Även fast man har internet, tv, filmer osv blir det i längden tråkigt. De första dagarna lär jag inte röra mig någonstans eftersom jag har så ont och är så stel i huvet. Men senare kommer jag se till att passa på att träffa mina vänner.

Gossip Girl

Jag ligger efter med mina kära TV-serier. Har inte riktigt hunnit ikapp sen jag kom hem från N.Y. Ska se de två senaste avsnitten av Gossip Girl nu innan det är läggdags. Borde egentligen lägga mig och sova nu, ska upp 04.50 imorrn för att vara på Karolinska. Men i vanlig ordning kan jag inte sova.

18100



Haha, jag skickade ett sms till Eniros sms tjänst eller vad de nu kallar det, nummer 18100 och ställde en fråga.

"Vem är http://fabulositysecret.blogg.se?"

Här är svaret jag fick av dem: http://fabulositysecret.blogg. är en blogg som drivs av en tjej som gillar musik, mode och shopping. Hon bloggar om livet som det är och hon drömmer om att resa  till roatien igen

Wow, kunde inte låta bli att skratta.

Fars dag

                                                               ♥ dig pappa


Ni har väl inte missat att det är Fars dag idag. Vi överraskade pappa imorse med en god frukost, en liten present och senare idag med en god middag. 

                                                             Volim te tajo ♥

Trevlig lunch med Emma

Tidigare idag träffade jag min vän Emma. Vi tog oss in till stan, skulle fika men det slutade med att vi åt lunch istället. Så trevligt och gott, promendaen till Slussen gjorde oss bra..haha. Vi saknade dock Denise som var tvungen att stanna hemma då hon är sjuk. Krya på dig gumman. 

Vi pratade om det ena och det andra. Emma är en av mina äldsa vänner, en toppentjej och vän som jag uppskattar så mycket och är så glad över att ha i mitt liv.

Stambytet av mitt badrum går framåt. Ska vara klart 4 december, så vi får se om de håller det eller om det tar längre tid än väntat. Det är världens kaos hemma hos mig, så jag bor faktiskt hos mina föräldrar medans de håller på. Hur trevligt det än är här hemma hos dem, så längtar jag efter min egen lägenhet. Jag har trots allt bott själv i flera år nu.

Mord.net

Senaste boken jag har läst ut heter, Mord.net och är skriven av Dan Buthler och Dag Öhrlund.

Handling:
 
En ung flicka i Hässelby blir brutalt ihjälskjuten av en tysk ingenjör hon aldrig träffat.


En frånskild mamma i Australien och en av topparna i Stockholms finansvärld förvandlas plötsligt till kallblodiga mördare.


Vem är den amerikanske soldaten som bryter nacken av en dataprogrammerare på färjan mellan Helsingfors och Stockholm och varför mördar en ledande politiker i Italien ägaren till ett pappersföretag i Malmö?  


Världens poliskårer står maktlösa när en våg av ouppklarade mord sveper över en lång rad länder, samtidigt som internationella företag utsätts för utpressning på nätet i stor skala.


Den svenske polisen Jacob Colt arbetar med några av fallen som inträffat i Sverige och när han tar kontakt med utländska kollegor, bland dem Hector Venderaz på FBI, börjar de ana ett samband mellan de till synes godtyckliga morden.


Spåren pekar mot Ryssland där mörka krafter har byggt ett gigantiskt mordnätverk med hjälp av Internet…


My Thoughts:
 Jag tyckte väldigt mycket om den här boken. Den är spännande och intressant. Den är uppbyggd på ett annorlunda sätt med att vi får följa med gärningsmäning i större delen av boken.


This is it med MJ



Igår var syster och jag och såg Michael Jackson filmen This is it.

Handling: This is it är framtagen från hundratals timmar av repetitioner och inspelning bakom kulisserna när Michael Jackson förberedde sig för sina 50 konserter i London, allt i high definition och med digitalt ljud. Filmen kommer att visa Michaels karriär ur ett helt nytt perspektiv och innehåller intervjuer med några av hans närmaste vänner och samarbetspartners.

My thoughts: Gillar man Michael Jackson och hans musik som jag gör så är det en film jag starkt kan rekommendera. Jag älskade filmen, jag ville ställa mig upp och sjunga med och dansa med i varje låt. Michael var en sann artist, hans stjärna kommer att fortsätta att skina, hans musik kommer att leva för alltid.  

This is it

Idag ska jag och syster på bio och se Michael Jackson dokumentären, This is it. Vi tänkte se den i USA, men den var slutsåld i stort sett hele tiden, inte så konstigt. Har verkligen sett fram emot att se den då jag personligen tycker att Michael var ett geni och jag älskar hans musik.


Mupp MTV

Mupp MTV visar inte redcarpet. Fan vad sne jag blir, ville ju se redcarpet. Under VMA visade de inte heller redcarpet. Varför står det på deras hemsida att de ska visa den men så gör de inte det?!

EMA ikväll


                            

Ikväll är det äntligen dags för MTV Europe Music Awards som går av stapeln i Berlin i år. Jag personligen tycker att VMA är mycket bättre, EMA har blivit sämmre med åren tycker jag. Men det är klart att jag ska titta på den ikväll, det gör jag varje år.

Ikväll på MTV. Kl. 20.00 börjar red carpet och själva showen börjar 21.00.

Värd för årets gala är faktiskt förra årets värd, Katy Perry. Digital värd (vad det nu betyder) är Pete Wentz från Fall Out Boy.

Framträdanden av: Beyonce, Foo Fighter, Green Day, Jay Z, Leona Lewis, Shakira och Tokio Hotel.

Presentatörer: Asia Argento, Backstreet Boys ♥, Bar Refaeli, Batista, Brody Jenner, David Hasselhoff, Jean Reno, Jesse Metcalfe, Jonas Brothers, Joss Stone, Juliette Lewis, Lil Kim, Miranda Cosgrove, Wladimir Klitschko.


Back on track

                                                                   Photo: Me

Är fortfarande något seg, men jetlagen börjar nog lägga sig. Håller på att dona med alla bilder och filmer som vi har tagit. Det är inte lite om man säger. Det kommer komma upp här på bloggen samt på Facebook. Bilderna på mig och syster kommer jag bara att lägga upp på Facebook, så ni som har mig där kommer kunna se dessa bilder där. Jag har ju som vana att inte lägga upp några bilder på mig och min familj på bloggen och det kommer jag hålla mig till.

Ska strax sova eftersom jag är så trött. Skönt och vara ledig denna vecka också, hade inte klarat av att gå till jobbet med denna jetlag.

Home again

Jag och syster är hemma från New York. Landade idag svensk tid 11.45. Jag är så jetlaged eller hur drt nu stavas rätt så det finns inte. Men vi ville hålla oss vakna hela dagen för att strax gå och lägga oss, för att så snabbt som möjligt komma in i svensk tid. Uppdaterar mera imorrn för nu ska jag ta en dusch och sen sova.

RSS 2.0