Wunderbart

Hej vänner. Just nu ligger jag på hotellsängen i Nigra Falls. Det är något av det häftigaste jag har sett på länge, det går inte i ord beskriva hur häftiga dessa fall är.

Än så länge är New York lovely, vad annars liksom ;) Detta blir en kort uppdatering då vi har varit igång hela dagen och ska upp även tidigt imorrn. Återkommer med lite bilder och en full uppdatering när vi är tillbaka på vårt hotell i New York imorrn.

Kram på er alla ♥

23/10 till 2/11

Mina vänner nu ska jag försöka sova lite. Syster och jag ska upp ca 06.00 för att åka ut till Arlanda och äntligen, äntligen ta oss till New York :) Jag är inte alls trött, men måste försöka sova. Sure, vi kan sova på planet, vad ska vi annars göra i en massa timmar.

Vi landar i N.Y 15.50 amerikansk tid, vilket är ca 21.50 här i Sverige, vårt plan åker 10.30 från Arlanda med en liten mellanlanding.

Imorrn sover vi hos Rebes syster Raquel. Vi sover även lördag hos henne, på söndag bär det av till Niagra Falls och när vi kommer därifrån är det hotell som gäller. Denna resa kommer bli galet kul :) Vi landar hemma i Sverige igen den 3 november. Vi har med oss en mini lap top som vi kommer att uppdatera så mycket vi kan :) Och ni som har mig på Facebook kommer även kunna se en massa bilder där med.

Natti natti mina vänner, hörs från New York :)

The Vampire Diaries

 

De som läser min blogg vet att jag är en sucker för olika TV-serier. Måste få tipsa om underbara The Vampire Diaries, underbar show. Showen är baserad på böcker skrivna av LJ Smith, men man har valt att inte följa boken så mycket (vad jag har läst). Syster och jag har köpt böckerna som ska läsas på planet till USA. Anyways, så bra serie. Denna veckas avsnitt var lätt det bästa. Folk kan komma att tycka att den påminner om Twilight och True Blood. Men dessa böcker skrevs ca 15 år innan Twilight böckerna skrevs. Jag personligen tycker inte att Vampire Diaries liknar varken True Blood eller Twilight. Sen gör det absolut ingenting att snyggot Ian Somerhalder har en av huvudrollerna, killen är så vacker och klockren som onda Damon. Måste nog börja kolla på Lost också, han var med i första säsongen.

Trailern:


Planerat

Idag har syster varit hos mig. Vi har suttit och kollat på en massa sidor och planerat vad vi ska göra i New York, ställen vi vill se, saker vi vill göra. Vi har planerat så mycket att vi kommer behöva gå upp tidigt varje dag för att hinna med :) Kul :)

Imorrn ska vi iväg och ta spruta mot svininfluensan på vårdcentralen, lika bra att ta den nu när man ska resa så långt. Ska även förbi Rebes föräldrar och hämta upp lite saker som vi ska ha med till hennes syster.

Lördag kväll

Det har varit en något regnig lördag. Jag har spenderat den hemma, pappa har varit över och hjälpt mig få upp alla taklampor. Det är så snyggt i alla rum nu med fina lampor. Vardagrumms lampan sitter nog något för lågt tycker jag men det går inte att få den högre upp. Den är nog gjord för lägenheter som har högt i tak. Men oh well den sitter där den sitter nu och även fast den sitter något lågt så är den så jäkla snygg :)

Har äntligen fått upp gardiner i vardagsrummet, köpte så fina på IKEA. De passar så jäkla bra in till soffan och övriga möbler här. Äntligen börjar man få något i iordning här hemma.

Ska fota lite imorrn, nu har det hunnit bli så mörkt så jag tvivlar på att korten blir så bra.

Nu sitter jag här i soffan och ska fortsätta se veckans TV-serier som jag inte har hunnit se på under veckan.

Hahah, söt


On vacation

Nu har inte jag en rosa kontorsstol men satan att jag inte satte upp en lapp på den där det stog on vacation eller gone fishing ;)

Men nu är det semester mina vänner :)

Grattis...

...till Erika i Idol som just slaktade en av Michael Jacksons bästa låt ever, Beat it. Den låten är en av mina absoluta favoriter och hon totalt slaktade den, låter förjävlig.

1 vecka kvar



1 vecka kvar till New York :)


Fredag :)


Fredag :) Och min sista arbetsdag på ett par veckor :) Har en hel del att stå i på jobbet idag så jag kommer nog vara kvar här ett tag under kvällen. Mycket som ska tas hand om innan jag försvinner på ledighet. Vill att allt ska vara så smidigt som möjligt för mina kollegor och även för mig när jag kommer tillbaka från min frånvaro.

~~~

"In three words I can sum up everything I’ve learned about life...It goes on"


Stressad me, noooo

Jag har bara idag och imorgon, sen är det semester i tre veckor :) New York nästa fredag med syster :)

När jag kommer hem ska jag en vecka senare på en operation och kommer vara sjukskriven igen någon vecka.

Jag är något stressad nu kan man säga, jobbmässigt. Har så mycket som jag måste fixa innan jag går för dagen imorrn. Lär sitta över både idag och imorrn.

Jag är ansvarig här för lite stuff som sker i november samt december, så man kan säga att jag är något sressad över att få allt på bana innan jag försvinner på ledighet.

Sen i vanlig ordning är jag ute i sista sekund med vissa saker som måste fixas innan vi reser nästa fredag. Men jag ska nog hinna med, men blir lite trött på mig själv som alltid är ute i sista sekund. Fast det är då jag prestrerar som bäst konstigt nog.

Ny design

Jag har suttit och pillat med en ny design till bloggen. Jag gillade min förra men har haft den så länge så det var dags att skaffa en ny, tröttnade lite på den. Men man vet aldrig jag kanske byter tillbaka till den sen. Jag håller på att försöka lära mig att göra egna designer, men det är verkligen inte det lättaste.

Denna design tycker jag är väldigt stilren och snygg. Hittade den hos Elin, som snällt nog har några designer som hon låter folk använda som inte är lika duktiga på detta med design. Tack snälla Elin :)

Under construction

Håller på att installera en ny design här på bloggen, så det kan se en anningen rörigt ut här under kvällen.


Hahaha

Hittade denna på min vän Emmas blogg. En parodi på fruarna i Svenska Hollywood fruar. Hahaha, den är så bra har suttit och skrattat här hur länge som helst.


I vanlig...

...ordning har blogg.se strulat, så det har varit omöjligt att logga in.

The Script - We Cry

Jag måste ha legat under en sten eller flera den senaste tiden, eller det senaste året helt enkelt. Hur fan har jag kunnat missa det underbara bandet The Script?! Har suttit här halva kvällen och lyssnat på deras skiva, underbar. Sångaren har en helt underbar röst.

Hur underbar är inte denna låt, We cry.


Sweet

Yes, har nog fått min biljett till Pink såld. Är såklart ledsen för att jag missar henne, men nu är det så. Har lagt ut en annons på Blocket och har suttit och mejlat med en tjej som vill köpa den. Vi ska ses imorrn så hon får köpa den.

Jag säljer min till ordinarie pris. Har sett att en del har satt ut annonser och säljer dem för mycket mer, orka. jag vill bara få min såld, vill såklart inte förlora några pengar. Så då säljer jag den till ordinarie pris.

Senaste lästa

Här är de senaste tre böckerna jag läst ut.

*Life with my sister Madonna.

Handling: Hon är världens mest kända sångerska. Hon skapar myter om sitt eget liv. Hon ändrar skepnad lika lätt som en kameleont. Men vem är kvinnan bakom myten? Och vem kan berätta bättre om detta än hennes egen bror?


Christopher Ciccones har levt nära sin världsberömda syster i 47 år. De växte upp tillsammans, och när Madonna lämnar hemmet för att bli dansare i New York åker Christopher efter. Och så fortsätter det: hon söker ständigt nya utmaningar och han finns ständigt i hennes närhet. Han uppträder med henne på klubbar, är påklädare och regissör under de stora showerna som följer, inreder hennes hem och investerar hennes pengar i konst. Han har upplevt alla hennes olika skepnader: bortskämd pappas flicka, Boy Toy, Material Girl, hustru till Sean Penn och senare Guy Ritchie, kärleksfull mamma, mystisk sökare, engelsk lady... 


My Thoughts: Jag är ju ett stort Madonna fan så det var verkligen en spännande bok att läsa, det går inte att lägga ifrån sig den. Har läst flera böcker som är skrivna om Madonna, man kan ju undra varför ens bror väljer att skriva en så utlämnande bok om sin berömda syster. Men en mycket bra bok


*Hårdaste mannen i showbiz.

Handling: Den största porrstjärnan genom tiderna är utan tvekan Ron Jeremy. Han är inte bara en porrskådespelare, han är en institution för hela den pornografiska världen. Han är en världskändis lika berömd för sin livsstil som för sin "skådespelartalang".


Ron Jeremy slog igenom som porraktör under 70-talet och blev snabbt ett etablerat namn inom branschen. I Hårdaste mannen i showbiz berättar han ärligt och öppet om skådespelardrömmarna som fick ge vika för ett liv inom porrindustrin. Men också om hur han hamnade i Guinness rekordbok och om hans längtan att bli erkänd som skådespelare. Det här är den oförglömliga berättelsen om Ron Jeremys väg till framgång i Hollywood och hur han blev en kultfigur och en legend inom sitt yrke.


My Thoughts: Jag tycker att detta var en jätterolig bok att läsa. Ron Jeremy skriver på ett väldigt roligt sett och så är faktiskt boken väldigt intressant.


* Den långa vägen ut ur helvetet.

Handling: Marilyn Manson är en av världens mest kända musiker och performance-artister. Han har miljontals sålda album bakom sig och har fans över hela världen. Men vem är egentligen Marilyn Manson? Det här är boken för alla som undrat vad som är myt och vad som är verklighet om människan Manson och om det finns en tanke bakom hans uppförande? I Den långa vägen ut ur helvetet får vi ta del av hans mörkaste hemligheter och djupaste tankar. Här berättar han om sin vilsna barndom från det att han gick i frikyrklig skola, om mobbning, olycklig kärlek och upptäckten av rockmusiken som senare präglade hans val av livsstil.


My Thoughts: Jag har velat läsa denna lätt länge. Ok jag ska vara ärlig. Helskum bok, på riktigt. Jag har nog tänkt att Marilyn Manson kan vara något missförståd, till viss del ja. Boken är självklard läsvärd men var beredd på att boken är något skum.

Söndag

Det har varit en regnig söndag. Jag kom just hem från mina föräldrar där jag har ätit middag/lunch tillsammans med dem, synd att syster var tvungen att jobba. Det är faktiskt väldigt skönt och bekvämt att ha dem på gångavstånd. Det blir faktiskt inte någon press på att jag ska över dit hela tiden som förr. Nu kan jag när jag är ledig gå över på frukost eller lunch eller middag och sen bara gå hem igen. Här om dagen när jag slutatde lite tidigare gick jag över på en kopp kaffe och sen hem igen. Nu förväntar de sig liksom inte att jag ska komma över varje helg när vi bor så nära varandra. Visst på sista tiden har vi umgåts lite väl mycket men det är för att de har hjälpt mig att fixa med en massa grejer i min nya lägenhet.

Ska strax ta ett härligt bad, måste passa på och ta långa bad nu innan stammbytet av badrummet sparkar igång.

:(

Jätterolig match...NOT!!! Fy satan säger jag bara. Sverige lär inte komma med till VM nästa år. Kul...NOT! Fan vad trist att de skulle förlora idag då. Hur många jäkla målchanser hade de, de stog ta mig fan ca 3 meter från målet, men nej den ville inte gå in. Zlatan var duktig i dag, blir så jäkla irriterad på att alla förväntar sig att han ska utföra mirakel varje gång. De är väl för fan 10 spelare till på planen och hur ska han göra bra ifrån sig när han spelar med ett gäng amatörer.




Ja och ni mina kära Kroater har ingenting att glädjas för heller. (Bild från EM kvalet få vi slog ut England) De har kört över oss som en stridsmaskin i år. Vi lär inte heller komma vidare till VM. Fan vilket trist VM det kommer bli för min del.


Fredag kväll


Det är fredag och jag är fortfarande kvar på jobbet. Slutade 18.00, men jag har så jäkla mycket att göra. jag jobbar nästa vecka och sen är jag borta från jobbet 3 veckor på semester och sen ca 2 veckor väntas sjukskrivining igen, ska opereras.

Jag vill inte lämna allt för mycket till nästa vecka, kommer ha mycket då med. Och vill inte lämna allt för mycket jobb medans jag är borta. Får se hur länge jag blir kvar ikväll. Roligare fredags kväll hade man kunnat ha, men jag får se det positivt sen när lönen kommer :)

Säljes P!NK biljett


Jag måste tyvärr sälja min biljett till P!NK och jag är så ledsen över det. Har sett fram emot att se henne så mycket, en show jag har längtat att få se. Men jag måste tyvärr sälja min biljett. Ska även lägag upp en annons på Blocket men gör först ett försök på bloggen. 

Pink, tisdag 10 november 2009, kl 19.30 i Ericsson Globe, Stockholm.

Jag har en ståplats som jag betalade 445 kr för + ticnetavgift. Som jag då måste sälja. Vid intresse kan ni maila [email protected]

God morgon

 


God morgon världen. Dåligt med uppdatering, I know. Jag är fortfarande internetlös hemma. Com Hem var hemma hos mig igår och fixade det, men det funkar ändå inte. När jag väl skulle ringa Com Hem igår funkar inte hemtelefonen av någon jävla anledning, suck. Har fan inte tid med alla dessa problem. Har hur mycket som helst på jobbet att göra, men men.

Igår kom min nya soffa, åh vad den är fin. Pappa och jag ska se till att montera ihop den på lördag. På torsdag ska vi även till min gamla lägenhet, slänga det sista och städa undan det sista.

Jag jobbar denna vecka och nästa, sen är jag ledig och det bär av till New York. Kan inte fatta att det snart är dags. När vi bokade kändes det som en hel evighet tills datumet skulle komma och nu är det snart äntligen dags :)

I november kommer även min kära vän M och hälsar på från Los Angels. Hon stannar i Sverige ett par dagar. Ska hälsa på sina nära och kära och även hälsa på mig ett tag. Bokade in henne och hennes syster på vårt hotel en natt i december. Klart hon ska bo fint i huvudstaden och även hos mig någon dag :) Ska bli så roligt att träffa henne igen, nu var det så länge sedan vi sågs.


RSS 2.0