Wieee

I Farsta Centurm håller man på att bygga om lite, vi ska få fler affärer som ska öppna 22 oktober.

På vägen till jobbet imorse såg jag att en av butikerna som ska öppna är Panduro, en av mina favoritaffärer. Tror ni att jag är glad eller. Kommer bli pank av att hänga i den butiken :)

P.S Jag är fortfarande internetlös hemma and it sucks big time.


Möbel köp

Igår var jag med mina föräldrar och handlade en hel del nya möbler. Hittade så mycket fint och jag är så inspirerad till att börja inreda mitt hem ordentligt.

Soffa har jag också köpt, den kommer 16/10. Så så länge behöver jag inte vänta på den, skönt :) den är så fin och så skön, kommer bosätta mig i den sen, I like.

Här kommer lite bilder på de möbler som jag köpte igår. Bilderna gör dem inte riktigt rättvisa men ni får ett hum ändå. Fotar när allt är på plats sen också.

Klicka för större.

En brödlåda, tyckte den var så söt.

 



Taklampa till sovrummet.



Soffbord, det jag har köpt är svart, hittade ingen bild i svart.



Bokhylla, väldigt enkel så som jag vill ha det. Köpte 3 st, där ska jag bara ha mina böcker, dvd filmer samt cd skivor.



Taklampa till vardagsrummet, mycket snygagre in real life.



Tv-bänk. Är större i verkligheten.


Måndag


Oj i vilken fart helgen har gått. Jag har börjat bo i min nya lägenhet, lovely. Men jag är för tillfället utan internet...it sucks. Man är ju helt beroende. Com Hem har strulat till det tillsammans med mig. När jag i lördags skulle koppla in mitt trådlösa modem så har jag ett gammalt uttag i lägenheten så det funkar inte. De ska skicka någon denna vecka som ska fixa det i lägenheten. Man blir ju helt handikappad utan internet hemma, tänk att man har blivit så beroende av att ha det. Tur nog så funkar TV:n, annars hade jag blivit galen kan ju inte missa Svenska Hollywood fruar ikväll ;)  

Helg

Nu mina vänner gör jag helg om ca 10 minuter, skönt. Ska hem till mina föräldrar och krama på min älskade pappa som jag inte har sett på 4 månader.

Trevlig fredag på er :)

 


Less than a month.

Gah, ni får ursäkta att jag tjatar. Men nu är det mindre än en månda kvar till New York, I am sooooo happy.
Ska under nästa vecka växla till mig lite mera dollar. Har sedan tidigare. Syster och jag var så smarta att vi växlade till oss en massa dollar förra hösten då dollarn var så låg.


Welcome home

Idag kommer min kära far hem från semestern :) Jag har inte sett honom på 4 månader just idag. Just nu sitter han på ett plan på väg hem och landar i Stockholm runt 10.30. Mamma är och möter honom på Arlanda och jag ska hem och krama på honom efter jobbet.

I morgon får han dock börja jobba lite hemma hos mig, nuhar han haft semester så det räcker och blir över ;) I morgon ska han hjälpa mig att få upp persinenner i min lägenhet samt gardinstångar. På söndag ska vi nog åka och handla nya möbler. Äntligen kan jag börja fixa och dona ordentligt i mitt nya hem. 

Till hallen och badrummet ska jag dock vänta med att köpa saker till eftersom stambyte av badrummet snart drar igång. Kommer bli så dammigt i hallen och så måste den vara tom så att de som jobbar med det kommer fram.  

New Madonna CD

Fick ett mail av CDON tidigare idag. De har idag skickat ut Madonnas senaste skiva till mig så jag bör dimpa ner i brevlådan redan imorgon :)

Flickan som lekte med elden...

...var väldigt bra, precis som jag trodde att den skulle vara. Väntar nu på spänning tills sista filmen kommer i november.

Bio time

Nu ikväll blir det bio med ett gäng härliga tjejer. Ikväll ska vi äntligen se Flickan som lekte med elden. Som jag har sett fram emot att se den filmen, ska verkligen bli roligt att träffa alla ikväll och se den :)

Besiktning=klart

Imorse hade jag besiktning av min gamla lägenhet. Det gick galant :) Inga kostnader för min del. Skönt. Det räcker med att jag betalar dubbla hyror i 3 månader. Denna månad är den sista jag behöver betala dubbla hyror. Thank God att man har pengar undansparande annars hade jag varit tvungen att ta lite av min resekassa. Men den behöver jag inte röra nu, perfekt.

Den 12/10 drar även stambytet av mitt badrum igång. Jag har valt kakel och det kommer att bli sååååå jäkla snyggt när det är klart. På golvet har jag valt en ljusgrå färg och så ska jag få en fondvägg i svart. Det kommer att bli så sjukt snyggt att jag kommer att vilja sova i badrummet istället...haha. Jag kommer att få betala hyra hela tiden, men får tillbaka all hyra när det är klart, perfekt. Och en bonus får jag om jag bor kvar under stambytet på ca 4500 kr, ännu mera perfekt. Jag har ju mina föräldrar boende i Farsta så jag kommer lite då och då bo hos dem. Orka gå ut och duscha i en sån där barak eller vad de nu kallar det.


Trevligt



Åh vad trevligt Fick ett sms av syster nyss. "Ikväll är det myspys som gäller, vin, kex, ost och vindruvor som gäller. Skynda hem från jobbet :)"


Back at work


I dag började jag jobba efter min sjukskrivning. Har varit borta i 2,5 veckor. Det märktes på min mail kan jag tala om. Dear Lord hade ca 176 mail att gå igenom...haha är inte ens färdig än. Hur mycket papper som helst låg på mitt skrivbord. Men jag tänker inte stressa utan jag får ta det pö om pö som de säger.

Jag måste säga att det är otroligt skönt att komma tillbaka till jobbet. Jag älskar mitt jobb även om det mellanåt är stressigt och mycket att göra. Skönt att träffa alla kollegor och skönt att komma tillbaka till vardagen. Slutar strax, 18.00 bär det hem.

Målat

I dag har jag varit i min lägenhet och målat om på balkongen. Jag är helt slut i armarna och händerna, kommer inte lyfta en målarborste på ett tag nu kan jag tala om...haha. Men fasiken vad snyggt det blev. Färgen där hade flagnat så mycket så jag ville göra lite snyggt även på den. Ska förmodligen få den inglasad och då vill jag även göra snyggt på balkongen. Har redan i huvet hur jag vill inreda även den. Ringde till Familjebostäder här om dagen för att höra mig för om det fanns möjlighet att få balkongen inglasad. De skulle återkomma till mig för de hade tydligen fått en hel del förfrågningar om inglasning. Mitt hus har precis blivit Familjebostäder, innan var det Svenska Bostäder som var värd.

Så det har jag pysslat med idag, målat om balkongen. Donat lite hemma har jag också gjort. Nästa vecka ska jag iväg och handla lite nya möbler, hoppas jag. Fick ju en vädligt generös summa av mina föräldrar till att köpa möbler för, så det ska bli trevligt att få handla nytt.

Blog Awards 2009

Vecko Revyn håller i en Blog Awards i år igen eftersom det gick så bra förra året. Den 17 oktober presenteras alla vinnare. Jag har varit inne och röstat och så här har jag röstat.

Årets nykomling: Foki
Kaxigast i bloggvärlden: Katrin
Årets kändisblogg: Gynning
Årets blogginspiratör: Frida
Årets manliga bloggare: Calle Schulman
Årets fashionista: Elin Kling
Årets mest orginella blogg: Foki
Årets foto/design blogg: Nevnarien
Årets veteran: Stina-Lee
Guldpennan: Fotbollsfrun

In och rösta ni med, man kan vinna biljetter till själva galan.

Dirty Dancing ikväll

Ikväll kl. 22.00 på SVT1 kommer underbara Dirty Dancing med bortgångna Patrick Swayze. Detta är en av mina absoluta favoritfilmer, den är ju så ljuvlig. Jag har den på DVD, men kommer ändå att ha på den ikväll.

New nails

Var och fixade mina naglar hos världens bästa My tidigare idag. Testade en ny variant av fransmanikyr idag med grå/svart lack och två stenar på ringfingret. Älskar färgen och tycker att de blev sjukt snygga som alltid.

Back on track

Blogglusten har inte legat på topp den senaste tiden. Men det beror mest på att jag har varit sjukskriven ett par veckor nu och har varit hemma då jag har haft svårt att röra mig. Har inte kunnat vara ute på stan och göra en massa roligheter. Därför har bloggen blviit lidande, dåligt och något tråkigt med uppdatering.

Men nu mår jag mycket bättre och är back on track. På måndag börjar jag jobba igen. Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen, mailen lär ju vara sprängfylld i vanlig ordning.

Pappa kommer hem på fredag nästa vecka och jag ska äntligen få upp persinner och gardiner som pappa ska hjälpa mig med :) Nu ska han få jobba lite, han har haft semester så det räcker nu :)

Jag är ...

...helt slut efter en väldigt jobbig dag idag. Så det får bli sängen nu med en gång...

~~~

"Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget about the ones who don't and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it would be easy, they just promised that it would be worth it!"


I ♥ my shoes

Var nere i centrum idag och gick in i Lagerhouse, hittade detta söta skohorn. Var tvungen att köpa det. Visst är det söt :)  Hänger så fint i hallen.

Hatar...

...fortfarande blogg.se. För i helvete när ska de ta och fixa sin jävla sida så att ens inlägg blir normala. Jag vill inte ha min jävla text centrerad, bildjäveln ja men inte texthelvetet!!!!!!

Ursäkta de grova orden, men jag är såååååå less på denna sida och att den inte funkar som den ska. Jag blir galen varje gång man ska skriva ett inlägg och texten muppar upp sig hela tiden.

Hotell = bokat

Nu har äntligen syster och jag även bokat vårt hotell i New York. Känns superbra att allt äntligen är bokat inför resan. Vi fick ett superpris via jobbet på ett rum i 7 nätter. De första två nätterna sover vi hos Rebes syster, den tredje natten sover vi på hotell i Niagra Falls och så är det så hotell i 7 nätter i New York som gäller. Det hotell som vi ska bo på i N.Y är ett rätt så nytt hotell så det kommer vara hur fräscht (rätt stavat?) som helst, I like :)


R.I.P Patrick


18 augisti 1952 - 14 september 2009

Ännu en stjärna har lämnat oss. Patrick Swayze förlorade till slut kampen till cancern. Dirty Dancing har varit och kommer alltid att förbli en av mina absoluta favoritfilmer. Jag och min kusin i Kroatien brukade spela om och om och om slut scenen på filmen flera gånger för att lära oss dansen, har det t.o.m filmat.




Vila i frid Patrick


Tisdag

Vilket fint väder det är ute idag. Nu ska jag ta och åka till Tallkrogen. Där ska jag träffa en projektledare som har hand om stambytet i min lägenhet. Så idag ska jag välja vilket kakel och hur jag vill att det ser ut i mitt nya badrum :)

Mums

Även fast jag gick och la mig väldigt sent, imorse typ strax innan 06.00 efter VMA tittandet kan jag inte sova. Har varit uppe sedan strax innan 10.00 lär ju decka sen på eftermiddagen. När jag gick upp kände jag doften av nybakat bröd. Min kära mor har varit uppe ett bra tag och lagat hembakat bröd, såååååå gott.

LOL

Meningen var ju att jag skulle uppdatera om VMA´s här live som den nu har gått. Men det blev visst inget eftersom jag har haft sällskap här. Bor för tillfället hemma hos mina parents, bara någon vecka kvar nu :) Syster kom hem från jobbet och ville så klart se galan när hon ändå är vaken. Så vi började titta. Rätt som det var klev mamma upp för att gå på toa och kom in här till oss och satte sig och tittade ett tag hon med. Hon gillade galan så mycket så hon stannade ett tag.

Får se om jag orkar skiriva en sammanfattning imorrn istället.

VMA´s

OBS, detta är ett låååååångt inlägg :)

Inatt är det dags för årets VMA´s som sänds live från New York. Jag älskar VMA´s, har tittat på det hur många gånger som helst, lätt en av mina favoritgalor. De senaste åren har jag alltid missat att ta ledigt från jobbet för att kunna stanna uppe och titta på galan live. Har inte orkat hålla mig vaken och för att sedan på morgonen gå och jobba eftersom galan alltid sänds på söndag natt/måndag morgon.


Men i natt mina vänner ska jag stanna uppe och titta på galan :) Eftersom jag är sjukskriven nästa vecka med, kan jag sitta uppe och kolla på den :) YAY :) Ska faktiskt gå och lägga mig om ca en timme för att kliva upp 01.45, strax innan red carpet börjar. Det kommer inte bli några besvär med att somna om nån timme eftersom jag fortfarande äter smärtstillande och en massa andra piller efter min operation blir jag lätt sömning av dem.

Så inatt kommer det att vara flitig uppdateringa här i bloggen mina vänner om VMA :)


About the show:
Precis som förra året kommer Russel Brand att vara värd för galan. Jag tycker att han är rolig och gjorde ett bra jobb förra året. VMA´s är tillbaka på Radio City Hall i New York.

Janet Jackson kommer att öppna showen med en tribute eller hyllning heter det på svenska till sin bror underbara Michael Jackson

Nya kategorier för i år är: Best Breakthrough Video and Best Video (That Should Have Won A Moonman).

Ashley Greene har fått äran att jobba för MTV och på röda mattan. Nu vet man ju inte vilken vi i Sverige kommer att få se den med henne eller den med Blondinbella. Själv föredrar jag så klart Ashely, inget ont om Bella dock.

Stjärnorna från Twilight kommer att vara där, får EJ missas. Ska visa ett nytt klipp av kommande New Moon.

Performers: * 3OH!3 * Alicia Keys * The All-American Rejects * Beyoncé * Green Day * Jay-Z * Lady Gaga
* Muse * P!nk * Pitbull * Taylor Swift * Wale

Presenters: * 50 Cent * Adam Brody * Alexa Chung * Andy Samberg * Chace Crawford * Gabe Saporta * Gerard Butler * Jack Black * Jamie-Lynn Sigler * Jennifer Lopez * Justin Bieber * Katy Perry * Kristin Cavallari 
* Leighton Meester * Megan Fox * Miranda Cosgrove * Ne-Yo * Nelly Furtado * Pete Wentz * Shakira * Tracy Morgan

Red carpet 02.00
Showen börjar 03.00



Nominated:

Video Of The Year
* Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)
* Britney Spears - Womanizer
* Eminem - We Made You
* Kanye West - Love Lockdown
* Lady Gaga - Poker Face"

Jag hoppas Britney tar hem denna faktiskt.


Best Female Video
* Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)
* Katy Perry - Hot n Cold
* Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You
* Lady Gaga - Poker Face
* P!nk - So What
* Taylor Swift - You Belong With Me

Min röst går till Lady Gaga


Best Hip-Hop Video
* Asher Roth - I Love College
* Eminem - We Made You
* Flo Rida - Right Round
* Jay-Z - D.O.A. (Death of Auto-Tune)
* Kanye West - Love Lockdown

Jag hoppas på Kanye


Best Male Video
* Eminem - We Made You
* Jay-Z - D.O.A. (Death of Auto-Tune)
* Kanye West - Love Lockdown
* Ne-Yo - Miss Independent
* T.I. f/ Rihanna - Live Your Life

Här hoppas jag verkligen att T.I vinner  

Best New Artist
* 3OH!3 - Don't Trust Me
* Asher Roth - I Love College
* Drake - Best I Ever Had
* Kid Cudi - Day N' Nite
* Lady Gaga - Poker Face

Lär ju gå till Lady Gaga


Best Pop Video
* Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)
* Britney Spears - Womanizer
* Cobra Starship - Good Girls Go Bad (Featuring Leighton Meester)
* Lady Gaga - Poker Face
* Wisin y Yandel - Abusadora

Hoppas såklart på Britney men tror att den kommer att gå till Lady Gaga


Best Rock Video
* Coldplay - Viva La Vida
* Fall Out Boy - I Don't Care
* Green Day - 21 Guns
* Kings of Leon - Use Somebody
* Paramore - Decode

Hoppas på Kings of Leon eller Paramore


Breakthrough Video

* Anjulie - Boom
* Bat For Lashes - Daniel
* Chairlift - Evident Utensil
* Cold War Kids - I've Seen Enough
* Death Cab for Cutie - Grapevine Fires
* Gnarls Barkley - Who's Gonna Save My Soul
* Major Lazer - Hold The Line
* Matt And Kim - Lessons Learned
* Passion Pit - The Reeling
* Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll

No idea.


Best Video (That Should Have Won A Moonman)

* Beastie Boys - Sabotage
* Björk - Human Behaviour
* David Lee Roth - California Girls
* Dr. Dre - Nuthin' But A 'G' Thang
* Foo Fighters - Everlong
* George Michael - Freedom
* OK Go - Here It Goes Again
* Radiohead - Karma Police
* Tom Petty And The Heartbreakers - Into the Great Wide Open
* U2 - Where The Streets Have No Name

Utan tvekan George Michael med Freedom. 


Söndag

Sorry för kass uppdatering. Systers internet har inte riktigt velat fungera som det ska. Men nu är det up and running igen, she has gone wireless I love it.

I går var jag, mamma och syster på Ikea, lovely. Jag fick inte bära något så det fick syster och mamma göra även fast allt som köptes var till mig...haha men så är det när man är sjukskriven ;)

På Ikea köpte jag persinenner och gardinstänger som pappa ska hjälpa mig att få upp, han kommer hem nästa fredag, can´t wait. Jag har såklart saknat honom massor, han har varit på semester sedan i maj månad och så vill jag börja göra fint i lägenheten. Köpte lite andra småsaker på Ikea, matta till sovrummet, gardiner till vardagsrummet.

Har även sett en hel del nya möbler jag ska köpa på Ikea, bokhylla, tv-bänk, soffbord och eventuellt en soffa. Mina föräldrar känner sig något generösa och har talat om en ganska hög summa som de skänker mig som jag får köpa vad jag behöver till i min nya lägenhet. Väldigt snällt av dem :)

I love my TV-shows

Jag har ju en hel drös med TV-serier som jag följer, skulle nästan kunna bli TV-tittare på heltid...hahah. De flesta serier som jag tittar på följer jag i USA takt. Det är sällan nägra serier som jag har tålamodet till att vänta tills de börjar sändas i Sverige, vi är för slow. Nu under september börjar de flesta serier sändas I USA and I could not be happier.



90210- Säsong 2 börjar i USA 8 september, hade premiär igår. Detta avsnitt ska jag se ikväll :) Som jag har längtat.



Melrose Place - Säsongs premiär 8 september, ska jag se ikväll med. Melrose Place var en av mina favoritserier när den gick på 90-talet, denna kommer inte vara lika bra men jag kommer följa den ändå.
90-talet är tillbaka och det är återigen dags att uppleva dramatiken på Melrose Place. Den nya spinoff-serien utspelar sig i samma eleganta lägenhetskomplex i Hollywood, men här bor nu ett nytt gäng i åldern 20-någonting, alla med sina hemligheter. Ett par karaktärer känns också igen från originalserien. Laura Leighton är tillbaka i rollen som intrigmakerskan Sydney Andrews och är Melrose Place nya hyresvärd. Thomas Calabro dyker också upp i sin roll som den sluge doktor Michael Mancini.
Har premiär i TV400 senare i höst.



Supernatural - Säsong 5 har premiär den 10 september. Underbaraste serien ever. Älskar allt som har med denna serie att göra. Har nu följt den i flera år och den blir bara bättre och bättre. Min favoritserie ever.



The Vampire Diaries - Säsongspremiär 10 september. Har sett trailern för denna och tror säker att jag kommer att följa den.

Handlar om Elena, en sorgtyngd high schoolflicka som finner viss tröst hos den nya killen i skolan, Stephan, utan att veta att han är vampyr. För att komplicera saken har killen en ond brorsa som gillar att ta livet av teens.



Gossip Girl - Säsong 3 har premiär 14 september. Har längtat ihjäl mig tills GG ska börja igen. Slutade så fint med Blair och Chuck, lovely.



One Tree Hill - Säsong 7 har premiär 14 september. Också en av mina absoluta favoritserier ever. Även fast jag älskar denna serier så mycket tycker jag någonstans att det börjar bli lite too much nu, men samtidigt är jag glad att den blev förnyad igen. Trist dock att Lucas som spelades av Chad Michael Murray och Peyton som spelades av Hilary Burton inte kommer tillbaka i sina roller. Peyton hade jag klarat mig utan, men Lucas hade en sån viktig roll.

Sen så följer jag även Entourage och True Blood i USA tid, de serierna har gått hela sommaren, underbart. Alexander Skarsgård är ju hur grym som helst i rollen som Erik. Han har en större roll i säsong 2 och han är ta mig fan bäst i hela serien.


090909

Nu sitter mamma och jag och tittar på fotbollen. Ja, den är på, jag sitter med lap topen och mamma sitter och syr. Men vi tittar och kommenterar. Sverige borde ju vinna denna match. Eller vad säger ni? Blir riktigt besviken om de inte gör det.

Mina kroater spelar mot England ikväll, vill så gärna se den macthen. Får se om jag hittar den online någonstans.

Idag åkte jag och mamma en sväng till Länna. Jag skulle köpa mera målarfärg, mitt nästa projekt när jag mår bättre såklart är att måla om min walk in closet samt några hyllor i köket. Men det tar jag när ja mår bättre. Vi var inte i Länna så länge eftersom jag inte orkar gå så jättemycket än. Men skönt var det att komma ut en sväng.

Idag ringde de även från det företag som ska stambyta mitt badrum. På tisdag nästa vecka ska jag bege mig till deras kontor för att välja kakel osv i mitt nya badrum. Så skönt när man får välja själv hur man vill ha det. När badrummet är klart kommer lägenheten vara helt ljuvligt, då är verkligen allt nytt i den :)

~~~

"Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections"


Besök och nytt badrum snart

Idag var min fina vän Emma över en sväng efter jobbet. Alltid lika mysigt och trevligt. Hon fick se min nya lägenhet som hon tyckte var väldigt fin, kommer bli så snyggt när allt kommer på plats :) Sen gick vi till min mamma som hade lagat lite mat åt oss. Jag bor fortfarande här för tillfället efter min operation och så.
Tack Emma för att du kom förbi :) Får se till att hitta på nåt trevligt när jag och kroppen mår något bättre.

Medans vi var i lägenheten passade jag på att kolla posten. Och till min lycka hade jag fått brev från min hyresvärd. I oktober är det dags för stambyte av mitt fula badrum :) Yes, så jag måste ringa dem imorrrn för att stämma av lite detaljer som det stog i brevet. Ska få lägre hyra medans de håller på att dona och fixa. Tur för min del är att de ska börja någon dag innan jag åker till New York, skönt att inte vara hemma medans de ska där och hålla på. Sen när jag kommer hem kan jag alltid bo hos mina föräldrar tills de är klara. Jag ska även få gå och titta på och välja hur jag vill ha mitt badrum :) Perfekt. Längtar tills badrummet är klart. Då är verkligen alllt helt nytt i min lägenhet, perfekt.

Idol 2009

Snart börjar årets Idol 2009. Kl. 20.00 är det dags på TV4. Det ska jag titta på, det roligaste att se är själva uttagningen, ikväll börjar de i Stockholm.

Tisdag

Hellow world. Sitter här framför Ellen show, hon är ju så rolig. Senare idag får jag besök av min vän Emma. Nu har vi inte setts på ett tag, så det ska bli trevligt att hon kommer över. Hon ska få se min nya lägenhet även fast det är långt ifrån klart.

Imorrn harjag varit sjukskriven en vecka och en vecka sedan min operation. Jag känner mig bättre och bättre för varje dag men inte helt ok än. Har fortfarande ont med jämna mellanrum, värst är när jag ska sova om kvällarna, jag kan bara ligga på rygg för tillfället och inget annat. Jag hatar att sova i den ställningen, men vad ska man göra. Det är tänkt att ja ska börja jobba igen 21 september. Tills dess är jag säker på att jag kommer att må mycket bättre.

Jag kom att tänka på en sak igår, jag är så tacksam att jag har ett jobb som jag älskar och trivs med. Att jag har jobb överhuvudtaget. Jag skulle bli galen om jag inte jobbade. Jag skulle bli så jäkla uttråkad av att bara sitta hemma. Nu är jag ju sjukskriven så jag har inget val. Men om det hade varit så att jag saknade ett jobb eller rätt av vägrade att jobba, I would shoot myself in the head. Jag förstår verkligen inte folk som sitter hemma hela dagarna och vägrar jobba. Hur orkar de med dagarna? Hur orkar de leva av andra människor? Blir de inte uttråkade? I don´t get it.

Kanske vår?

Nu är det inte långt kvar tills det är dags för New York för syster och mig :)) Nu håller vi på att prata om ifall vi ska köpa denna mini dator och ta med oss till N.Y. Båda har jättebra HP laptops, men vi känner att de är något för stora att ta med oss. Så vi har funderat lite på att köpa denna Acer som kostar 3290 kr och dela på den och kostnaden.

Eftersom vi ska vara borta så länge vill vi varje kväll skriva lite om våra dagar samt slänga in våra bilder på en gång. Sure, ska vi ha flera minneskort, men vi är så sugna på en mini dator. Först tänkte vi kolla på en där borta, men kom på att det inte är så kul att ha en dator utan å,ä,ö. Vet inte hur pass bra Acers datorer är, men vi ska ta oss ner till centrum en dag och kolla på den. Tål att tänkas på.

Någon som har någon erfarentet av denna dator?

Texten = min

Skam den som ger sig säger jag bara. Idag var jag ute och gick en liten sväng, första dagen på ett par dagar. Så skönt att komma ut. Gick med mamma och syster till Farsta Centrum. Åh, vad jag älskar att bo här :) Anyways, i centrum finns en jättefin inredningsbutik, den är något liten men de har så mycket fint där. Jag såg för ett par dagar sedan att de har väggord, något jag skrev om häromdagen.

Jag frågade tjejen som jobbade där om det via dem går att beställa egen designade ord. Och jäklar det går det!! Vad glad jag blev, jag kommer få mitt väggord med James Dean just så som jag vill ha det :))) Hon tipsade mig om deras hemsida My First Room, som jag totalt har missat. Så nu ska här beställas väggord.

Loves it

Hahaha, jag skrattar lika mycket varje gång jag ser denna reklam. Lätt den bästa reklam som någonsin har gjorts.


More new books

Idag kom två av mina kollegor över på fika för att se hur jag mådde, ja för att helt hälsa på sjuka mig. Så snällt av dem och jag blev hur glad som helst att de kom över :). De hade med sig jättefina blommor och så fick jag 4 st böcker av dem också. Perfekt, jag som läser hur mycket böcker som helst. Just nu läser jag Barck Obamas bok som jag köpte för några dagar sedan. De jag fick av mina kollegor är skrivna av en svensk författare som heter Åsa Larsson. Den första boken kom som film här om året om jag inte har fel. Thanks girls.

Gift from sister

 

Har glömt att visa er denna. Denna söta Miranda nalle fick jag av min syster för någon dag sedan. Visst är den söt?! För nåt år sedan fick jag en där det står "Krya på dig" så denna gång fick det bli en där det står "Tänker på dig", så söt. Från världens bästa syster ♥


10 rules


Zlllaaaaaaatttaaaannn!!

Även fast jag missade själva matchen har jag inte missat vem det var som räddade hela grejen, IGEN!

♥ZLATAN ♥ ZLATAN ♥ ZLATAN ♥ ZLATAN ♥ ZLATAN ♥ ZLATAN ♥ ZLATAN ♥ ZLATAN ♥ ZLATAN ♥



Run This Town

Älskar denna låt med Jay-Z, Rihanna & Kanye West, "Run This Town". Så jäkla bra låt, videon är hur cool som helst och Rihanna ser så jäkla häftig ut. Den här låten går varmt i min Ipod nu kan jag tala om.


Lördagkväll

Hade velat se fotbollen ikväll, men så har inte mamma och pappa den kanalen. Så den fick jag slippa. Jag bor här ett tag tills jag mår bättre nu med min sjukskrivining och allt vad det är.

Syster sitter här i vardagsrummet ock ska se en skräckfilm. Något jag inte ska se, jag fixar verkligen inte sånna filmer. Så jag sitter här med hörlurar och pillar på laptopen. Har lite grejer på datorn som jag ska se istället.

Vill ha texten

Ett av mina favoritcitat ever är detta som är sagt av underbara James Dean:


Jag älskar det och använder det jämt på olika sidor. Jag har tittat runt en hel del på både Vimsadekors och Unik Dekors hemsidor. De har så mycket fina väggtexter som jag vill ha. Har redan bestämmt mig för ett par som jag ska köpa och lägga upp i mitt nya hem.


Detta citat vill jag ha mer än något annat uppe på väggen i vardagsrummet. Men det finns verkligen inte att få. Man kan designa sitt eget väggord, men när jag väl tittar på förandsvisning ser den inte lika fin ut. Den ser inte ut så som jag vill ha den. På förhandsvisningen verkar själva väggtexten gå i en rad, men jag skulle vilja ha denna ungefär så som jag har gjort på bilden. Denna är väl det närmaste de har om det inte skulle gå att få till den själv, men det är fortfarande inte rätt citat som det James Dean sa och jag vill ha det just så som han sa det  och inget annat.


Muppigt

Men på riktigt blogg.se vad är det frågan om. Efter denna senaste uppdatering eller vad fan de nu har gjort funkar saker och ting sämre än någonsin. När jag loggar in på bloggen ser det ut som på bilden ovan. Jag ser inte de senaste uppdateringar jag har gjort, jag ser inte kommentarerna. För att jag ska se dem och kunna godkänna dem måste jag klicka på kommentarer. Den förminskar mina bilder. Sidan ser helt enkelt skum ut. Vad fan är det frågan om?! Suck säger jag bara.

Myskväll

Sitter här i vardagsrummet med laptopen, TV:n står på den HRT (Kroatisk kanal) där de visar Gangs of New York. Jag har sett den så många gånger, men den tåls att se igen är så bra och så är det ju Leo ♥, då kan man ju inte direkt slå om TV:n. HRT har alltid bra filmer under helgen och det bästa är att de inte har några reklampauser under tiden de visar en film.

Efter alla smärtstillande jag har tagit lyckades jag somna i två omgångar tidigare idag, så jag vet inte alls när jag ska lyckas somna ikväll, får väl sysselsätta mig här en hel del.

Paris Hilton's British Best Friend

Vid det här laget vet ni att jag är en sucker för så kallade "reality" shows, så som The Hills, The City, Rachel Zoe project etc. Jag tål inte Paris Hilton, klarar inte av henne överhuvud taget. Men nu under dagen har jag tittat på Paris Hilton´s British Best Friend...lol. Men det får man när man är sjuk ;) Det är ju inget vidare intelligent program men jäkligt underhållande, har några avsnitt kvar.

Thanks

Idag kom en sån fin blommbukett med ett krya på dig kort och supergod choklad av min chef och kollegorna. Vad glatt överraskad jag blev och så glad att de tänker på lilla mig. Chefen har även ringt för att se hur allt är med mig, hur allt har gått osv. Min bästis från Ibiza har ringt, min kära vän i L.A har ringt. I feelt so loved igår och idag ♥ Syster har köpt världens sötaste Miranda nalle, love it.

New books

Idag efter jobbet gick jag förbi Pocket Shop och bunkrade upp med en hel del böcker. Från och med imorgon kommer jag vara sjukskriven några veckor framöver pga privata skäl. Kommer ha lite svårt att vara ute och röra mig så då passar det super att ligga hemma och läsa en massa böcker.

Jag läser ju en hel del böcker, jag gillar att läsa olika sorters böcker, biografier är en utav favoriterna. Jag har förr sagt att jag läser böcker på dess orginal språk. Idag blev det 3 av 5 böcker på engelska.

* The long hard road out of hell, Marilyn Manson with Neil Strauss - Har hört så mycket om denna bok, har velat läsa den så länge.

* Life with my sister Madonna, skriven av Christopher Ciccone - Madonna blev ju inte så glad över denna bok och jag kan inte låta bli att inte läsa den

* Dreams from my father, Barack Obama - På svenska heter den, Min far hade en dröm, men jag vill såklart läsa den på engelska.

* Hårdaste mannen i showbiz, Ron Jeremy - Jag kunde helt enkelt inte låta bli

* Mord.net,  Buthler & Öhrlund - Blev tipsad av två kollegor, Bok nr två i denna serie är tydligen den bästa bok de båda ever har läst.

Självklart kommer jag att skriva om varje bok när jag har läst ut den.









Madonna - Celebration

Nu har videon till Madonnas singel Celebration kommit. Jonas Åkerlund har regissterat videon. Madonna är alltid lika cool och tuff. Och jag tycker att denna video är supercool, det händer inte så mycket i den och det är ju inget vidare speciellt med denna video kan man tycka, men jag gillar den, ♥ Madonna.



1 September.

Jag gillar inte den nya uppdateringen som blogg.se har gjort. Först har det inte gått att logga in på flera dagar, i vanlig ordning med andra ord. När jag väl försöker att centrera min bild, blir hela texten centrerad och det vill inte jag. Inläggen blir helt muppiga hela tiden. I don´t like this at all.

Min mamma är nu hemma, kom hem i söndags och hade med sig en massa fint, får visa er sen.

1 september idag då. Helt sjukt, nu är sommaren över typ och vi kommer att gå mot mörkare tider. Jag gillar själva hösten, när öven på träden börjar falla och man kan gå ute med en kofta endast. Sen är det självklart mysigt när man kan tända ljus hemma och sitta i sofan och mysa med en film.

RSS 2.0