Grattis pappa

ETT STORT GRATTIS till min kära och underbara pappa som fyller år idag. Volim te ♥


Tack Alisa

Jag skulle vilja ge en STOR KRAM till söta Alisa för att hon har varit så snäll och hjälpt mig med en massa frågor. Tack underbara du för all hjälp med alla de frågor som jag har haft. Du har varit till sådan stor hjälp och jag uppskattar allt så mycket som du har hjälpt mig att få svar på.

Till er som inte läser hennes blogg, klicka in er på en gång och följ henne.

Snart kommer det lite förändringar på min blogg, I am so exited :)

17 Again


Har just sett klart 17 Again med Zac Efron och Matthew Perry.

Handling: Mike, 35, är inte nöjd med livet. Han har jobbat 18 år på samma arbetsplats utan att befordras, han är nyskild och han har knappt någon kontakt med sina barn. Livet har inte riktigt blivit som han tänkt sig. Annat var det i high school då Mike var stjärnan i basketlaget och killen som fick dejta skolans snyggaste tjejer.

En sen kväll när Mike är på väg hem iregnet ser han vaktmästaren från high school stå vid räcket på en bro. När han stannar bilen försvinner mannen och i sin iver att finna honom trillar Mike överräcket. Han vaknar upp nästa dag hos sin kompis Ed, och upptäcker han att han inte längre är sig själv. Han har förvandlats till en gänglig 17-åring igen.

My Thoughts: En roligt och helt klar sevärd film om man vill skratta lite. Känns som mam har sett det förr och man vet va som ska hända, men absolut en film som jag kan rekommendera att se.

New Moon Spoof

Hahaha här omdagen var det The People's Choice Awards i L.A och Queen Latifa var host. Här är en rolig New Moon spoof, tycker hon är så rolig.



Hahaha, it´s called botox


Beautiful


Älskar Natalie Portmman, tycker hon är så vacker och framförallt en jättebra skådis. Älskar framsidan av Elle som hon pryder samt hela photoshooten. Ska se till att köpa tidningen när den sen kommer ut.

(Klicka för större)

    

 

   





Lördag

Dags för en kopp kaffe och sen ska jag ta tag i mig själv och börja dona här hemma. Julgrannen ska ner idag och så ska jag fortsätta att fixa här hemma så att man snart kan njuta av sitt nya hen till fullo.

Riktigt kallt är det ute, är väl ca -18 idag...brrr.


F*n

Fan, jag håller på att bli tokig. Försöker installera Wordpress men ta mig fan det är helt omöjligt att få det att fungera. Måste fan vara dum i huvet som inte fattar...gah.

Fredag


Fredag idag då :) Jag har inga direkta planer för kvällen. Ska hem och bädda ner mig i soffan, för jag håller på att frysa ihjäl. Let´s dance bpörjar ikväll så det kanske jag ska se. Fortsätta packa upp lite hemma också kanske jag gör. Nästa vecka ska jag ha över alla som hjälpte mig att flytta på middag. Ska även ha en inflyttningsfest för mina vänner men jag kände att jag först ville njuda dem som hjälpte mig att flytta då de verkligen slet som djur.

Jobbar till 18.00 idag, känns lite drygt att sitta till 18.00 en fredag, men aja det funkar.

Snart har jag en liten nyhet som gäller bloggen, men det tar vi när allt är klart :)

Fin present

Igår var jag ledig och fick besök av Rebe som fortfarande inte har sett min nya lägenhet, så igår var det dags :) Fick även en present av henne. Nu ska jag bara be mamma och pappa fixa lite rakija när de åker ner. Inte för att jag dricker det, både luktar och smakar fan men det känns som att det är det jag ska ha i denna fina present :) Passar utmärkt för det.

Och man måste ju bara älska inslagningspappret som hon har använt, jag skrattade väldigt mycket när jag såg det. Backstreet Boys papper, I love it hahahaha. Tack Rebe darling :)

Who rocks the party?

Hahaha, den här reklamen är ju för rolig. Love Iphone :)


Ny dörrmatta

Här är min nya dörrmatta, I love it...haha. Har länge letat efter en sån här men inte hittat den i någon butik. Så jag kollade runt lite på internet och hittade den, jag tvekade inte en sekund med att beställa hem den :)

Brrr

Man skulle kunna säga att det är kallt. Minus 22 grader har vi det i Stockholm, minus 22 fucking grader det är helt insane. Jag skulle behöva gå och handla, men jag vågar knappt sätta huvet utanför dörren. Jag kommer väl frysa ihjäl på vägen eller något. Just nu ligger jag i min säng och skakar, jag fryser så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen...kallt.

Inatt sov jag med hör på detta, två duntäcken, en filt och ett till täcke, 4 st med andra ord och jag svettades verkligen inte. Undra om jag håller på att bli förkyld igen eller något, för jag fryser något otroligt.

Nu måste jag vända på mig för att ta tag i telefonen då jag ska ringa Rebe...brrrr säger jag.

Sleepy

Kan någon stava till TRÖTT. Jag kan nog inte i ord beskriva hur trött jag är idag. Jag har huvudvärk och jag vet att det denna gång inte är migrän utan det är för att jag är så trött och knappt har sovit inatt.

Jag började jobba 08.00 idag. Jag la mig i sängen 22.00, låg och läste liten stund. När jag sen skulle sova gick det för livet i mig inte att somna, jag lyssnade en stund på min Ipod eftersom jag brukar somna till musik. Inte det funkade heller, jag låg och vred och vände på mig. Ena stunden tyckte jag att det var varmt sen blev det för kallt. Så där höll jag på...suck.

När klockan var 01.00 var jag sov jag fortfarande inte. Jag höll på att somna in men då hör jag hur en granne tittar på TV hur jävla högt som helst. Jag har verkligen inga klagomål i min nya lägenhet eller grannarna. Jag älskar lägenheten och trivs som fisken i vattnet. Grannarna hör man inte ens, men i natt vet jag inte vad det var som hände. Det slutade med att jag låg och irriterrade mig på ljudet av deras tv eller vad det nu var. Till slut gick jag ut och la mig på soffan i vardagsrummet. Jag har verkligen världens skönaste soffa, har sovit på den förr då syster har sovit över. men i natt gick det bara inte. Somnade till lite för att vakna och titta på klockan...suck.

Jag vill bara hem och lägga mig och sova kan jag tala om. Det här kommer att bli en kämpig dag med andra ord, vi jobbar inte halvdag men jag är ledig imorgon.


Dreams

Jag var på Panduro och köpte ett par bokstäver som jag målade till sovrummet. Jag har lagt dem på en hylla som jag har ovanför sängen. Snyggt blev det med bokstäverna och en snygg färg tycker jag att jag valde. Tänkte först ha Sweet Dreams, men det fick inte plats då dessa bokstäver är ganska stora men jättesnygga så då blev det bara dreams.

~~~

"Happiness isn´t something you remember, it´s something you experience"


New books


Jag har många gånger skrivit att jag läser väldigt mycket böcker, jag läser hela tiden och älskar det.
Här om dagen köpte jag tre nya böcker.

En bok med Marilyn Monroe som jag älskar. Det finns inte något som jag inte vet om denna kvinna, denna bok innehåller jättemycket fina bilder och en massa rolig fakta om henne. den gör sig snygg i bokhyllan helt enkelt.

Bok nummer två är The Host som är skriven av Stephenie Meyer. Har velat läsa den rätt länge men inte kommit till skott att köpa den. På engelska of course.

Bok nummer tre är Greven av Monte Cristo eller Count of Monte Cristo som den heter på engelska vilket jag köpte den på. Jösses den är på över 1200 sidor, när jag ska läsa klart den vet jag inte hahaha. Har börjat läsa den så vi får se när jag är klar :) Det är ju verkligen en klassiker och jag har hört väldigt mycket gott om den.

Lost maraton


När jag var sjukskriven fick jag ett par säsonger av Tv-serien Lost av mina föräldrar. Jag och syster har under ett par dagar haft ett Lost maraton. Idag hann vi se klart säsong 1. Nästa gång hon är ledig helg tar vi oss ann säsong 2. Mycket bra och välgjord serier tycker jag. Så spännande och helt enkelt väldigt bra serie. Att syster och jag är efter ca 5 säsonger är en annan sak ;) Bättre sent än aldrig.

Awsome Note

Till er som har Iphone kan jag tipsa om denna applikation som heter Aswome Note. Jag har den på min Iphone och den är jättebra. Jag som alltid behöver skriva ner en massa saker för att inte glömma tycker att denna är underbar, block och penna behöver jag inte längre. Man kan själv ge namn åt de olika kategorierna. Jag har idéer, vad jag ska blogga om, to do list, kom ihåg och en del andra. En super applikation och dessutom väldigt snygg design, lättanvänd och smidig :)

Sams igen

                                         

Jepp, pappa och jag är sams igen och det känns faktiskt jätteskönt. Jag älskar ju såklart den där filuren hur wrong ute han än var här om dagen. Jag är dock förvånad över att vi blev sams så fort, glad så klart men förvånad. Förr i tiden när vi har bråkat och tjafsat så har det alltid tagit 1-2 månader att bli sams så att vi löste det här på två dagar var ett stort framsteg och väldigt bra jobbat av oss båda.

Båda har bett om ursäkt och pratat igenom och lovat att vi nästa gång inte ska bli så hetsiga som vi kan bli. När vi väl blir hetsiga det är då det eskalerar till världens bråk och det slutar med att vi båda säger saker som vi ångrar.

Älskar dig min kära pappsen


Resumé av året som gick, 2009

Mitt 2009 månad för månad.


Januari:
* Nedskärningar på jobbet 
* Får reda på att Madonna kommer till Sverige
* Heath Ledger dör 22 januari
* Pappa fyller år


Februari:

* Viktoria & Daniel förlovar sig
* Oscarsgalan, Heath Ledger vinner
* Hade en känslosam månad
* Biljetter till Madonna köps


Mars:

* 31 mars opererar pappa handen
* Earth Hour
* Får reda på att Lepa Brena kommer till Stockholm
* Britney inleder sin turne i New Orleans


April:

* Klart att Britney kommer till Sverige
* En sista fika med Rebe innan hon åker till Ibiza
* Köper biljett till Pink
* Lepa Brena konsert
* Mamma fyller år
* In lagd på Karolinska 4 dagar för kontroll
* Jobbar extra en hel del
* Köper biljett till Anasacia
* Firar påsk med familjen
 

Maj:

* Jobbar extra en hel del
* Chefen beviljar semester till New York
* Köper Britney biljett
 

Juni:

* Värmebölja i Sverige
* 25/6 Michael Jackson dör
* Ansöker om visum till USA och blir beviljade
* Syster och jag bokar flyg till New York, 23/10-2/11
* Ser Anastacia på Annexet
* Jag & Marilyn fyller år
 

Juli:

* Får reda på att jag har fått en ny lägenhet och är överlycklig 
* Börjar packa ner mitt hem
* Två veckors semester
* Britney i Globen
* Jobbar extra en hel del
 

Augusti:

* Flyttar till min nya lägenhet
* Målar om hemma
* Ser Madonna i Helsingfors
* Ser Lady Gaga på Gröna Lund
 

September

* Handlar nya möbler 
* Bokar hotell i New York
* 14 september dör Patrick Swayze
* Opereras
 

Oktober:

* New York
* Säljer min biljett till Pink
* Stambyte av badrum börjar
 

November:
* Hemma från New York
* Ny uniform på jobbet och upptäcker att jag gått ner i vikt en hel del.
* Back to work 22/11
* New Moon har äntligen premiär och jag har redan hunnit se den 4 gånger
* Opereras igen
* Systers fest
 

December:
* Flyttar hem efter stambytet
* BSB på Hovet
* Syster fyller år
* Bott i Sverige i 23 år
* Massa prover på Karolinska
* Skaffar äntligen en Iphone och lyckan är enorm
* Snön kommer
* 20/12 Brittany Murphy dör
* Firar jul med familjen
* 2009 slutar med katastrof då jag och pappa ryker ihop ordentligt.

Under året läser jag en massa böcker och ser en massa filmer. 


Besök från Götet

Idag kom min mammas kusin med familj och hälsade på i Stockholm. De bor i vanliga fall i Göteborg. Mammas kusin från Kroatien som är bror till mammas kusin i Götet är på besök i Sverige så de följde också med då de så gärna vill se Stockholm.

De har säkert en trevlig kväll hos mina föräldrar. Men med tanke på vad som hände mellan mig och pappa igår vägrar jag sätta min fot hos dem.
Jag sa till mamma att de får förklara bäst de vill vart jag är. Jag har sagt till mamma att hon jättegärna får komma över med dem till mig imorgon, men pappa sätter inte sin fot här. 

Det låter säkert tufft, men jag är otroligt sårad över vad han sa till mig och kommer inte att förlåta honom i första taget. Mamma bönade att jag skulle komma över, jag behöver inte prata med pappa. Men hallå hur ska man kunna göra det, det går inte att undvika karln och nu när de har gäster. Det kommer jag inte att göra.  

Avatar


I onsdags var jag och två vänner och äntligen såg Avatar.

Vilken underbar film. Ni måste verkligen se den. Först tänkte vi se den i 3D men vi lät bli. Alla tre tänkte att vi skulle bli något illamående om vi såg den i 3D. Har en vän som såg den i 3D och sa att man blev lite illamående då de flyger så mycket i filmen, känndes nästan som att vara på Cosmonova. 

Avatar var vädligt välgjord och väldigt vacker. Helt perfekt biofilm på alla plan. Perfekt länd, bra story och otroligt snyggt gjord. Jag skrattade, jag hoppade till i bio stolen, jag grät för att den var så vacker. Den här filmen är så fantastisk att inga ord kan beskriva den.

Summering av 2009

Hittade denna lista hos ett par bloggar som jag läser. Tänkte lägga upp den igår, men det blev som det blev igår så den kommer nu. 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag såg äntligen Madonna live. Den kvällen var underbar på alla sätt, hon var fantasiskt och jag fick åter igen ett bevis på varför jag dyrkar denna kvinna.

2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag ger inga nyårslöften, tycker bara att det är så onödigt. Man håller dem inte. Vill man göra något ska man bara kunna göra det utan några löften och måsten.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Två av mina kusiner och säkert några bekanta till familjen.

4. Dog någon som stod dig nära? Nej.

5. Vilka länder besökte du? Finland och Usa.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer tid för mig själv.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? En hel del, tycker att jag har haft ett bra år. Vissa datum kommer jag att ha lyckliga minnen ifrån och vissa lite mindre.

8. Vad var din största framgång 2009?
 Jag har inte riktigt haft någon framgång. Eller jo vänta, med alla hälso problem har jag blivit en starkare person. Jag har inte låtit mina hälso problem göra mig allt för nedstämd och deprimerad.

9. Största misstaget? Jag ångrar inget som jag gör, bara det jag inte har gjort.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkyld ett par gånger. Och sjuk och sjuk kan man väl säga, genomgick två operationer.

11. Bästa köpet? Utan tvekan min Iphone

12. Vad spenderade du mest pengar på? Tyvärr cigg

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? En hel del.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Jag säger artister istället för låtar. Lady GaGa, Madonna, Beyonce.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer? Kan inte komma på något.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Kommer inte på här heller. Jo, att inte spendera så mycket pengar ¨på onödiga köp.

18. Hur tillbringar du julen? Med familjen

19. Blev du kär i år? Nej.

20. Favoritprogram på TV? The Vampire Diaries for sure
 
21. Bästa boken du läste i år? Har läst flera bra böcker.

22. Största musikaliska upptäckten?
Hmmm...får bli Lady GaGa

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag önskade mig dollar till min New York resa och det fick jag.

24. Något du önskade dig men inte fick?
Nope

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hmmm kommer inte ihåg faktiskt.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Tycker att jag hade ett bra år ändå

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Som alltid svart och någorlunda klassiskt

28. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och min familj.

29. Vilken kändis var du mest sugen på? Ian Somerhalder. Pudding säger jag bara.

30. Vem saknade du? Vet faktiskt inte


RSS 2.0