Senast sedda

Senast sedda film är Panic Room. Har alltid velat se den men inte kommit till skott. Har nu äntligen sett den. Och den andra filmen är Coach Carter.
 


Handling: Historien kretsar kring en 30-årig frånskild kvinna (Jodie Foster) och hennes dotter, vilka är mitt uppe i en katt och råtta-lek i sitt hem i New York, då tre kriminella bryter sig in för att leta efter en gömd väska med pengar. Mamman och dottern gömmer sig i "Panikrummet", skapat just för tillfällen som detta, men finner sig snart vara fångar i sitt eget hem...


My Thoughts: Vet inte om jag skulle kalla detta en thriller, så "läskig" var den inte. Väldigt snyggt filmad. denna film är rikigt bra. Skådespelarna är väldigt bra, speciellt Jodie Foster. Jared Leto är väldigt bra och rolig som en av de tre inbrottsmännen.

Handling: "Coach Carter" är baserad på en fantastisk, sann berättelse. Filmen är är en inspirerande skildring av den kontroversielle baskettränaren Ken Carter, som fick både beröm och kritik när han förbjöd sitt obesgrade lag att träna på grund av dåliga studieresultat.

My Thoughts: En bra film som jag kan rekommendera. Samuel L. Jackson är perfekt som baskettränaren.  Övriga skådespelare sköter sig bra dom med. 

Kommentarer
Postat av: Zelly

Du skulle nog gilla filmen "Radio".

Handlar också om basket , men handlar mest om en utvecklingstörd som kallas sig för Radio.

Hur bra som helst.

2009-08-17 @ 16:31:36
URL: http://fabulositysecret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0