~~~

"Bad habits are like a comfortable bed, easy to get into, but hard to get out of."


Pride and Glory

Var på bio med pappa tidigare ikväll. Supermysigt var det att få spendera lite ensam tid med pappa. Efter filmen gick vi och satte oss i en bar och drack lite öl och pratade en massa om allt möjligt.

Filmen vi såg hette, Pride and Glory.

Handling: Om en New York-familj där polisyrket gått i arv och som lever efter mottot "ta hand om de dina". Familjen råkar ut för skandal och moraliskt dilemma då en av sönerna utreder ett fall som innehåller såväl narkotikabrott som poliskorruption.


My thoughts: En helt ok film. Det har gjorts en hel del polisfilmer om just korruption och jag gillar den typen av filmer. Edvard Norton, Colin Farell, John Voight är med i den här filmen. Man har sett det förr men filmen är sevärd med tanke på de bra skådespelare som är med.

Lördag

Sov över hos mina föräldrar även fast jag hade sagt att jag inte skulle till dem på ett tag, har hängt så mycket här på sista tiden...haha. Men efter dessa veckor jag har haft med jobb och så ville de se mig en sväng.
Mamma håller på att lagar lunch/middag och det luktar jättegott.

I kväll ska jag och pappa på bio. Blir bio igen för mig då, men det är bara trevligt. Min pappa har fått en massa biobiljetter så då passar vi på helt enkelt. Jag och pappa har sagt länge att vi ska på bio men det har alltid kommit något emellan, så ikväll ska vi spendera lite tid tillsammans. Pappa har fått välja film, eller ja nästan jag ville först se Australia, men kom på att det kanske inte är en lämplig film att se med sin far och det är inte rikigt hans typ av film heller.

Så det får bli en som heter Pride and Glory med snyggot Colin Farrell och Edward Norton.


Revolutionary Road


I går var jag och Rebe och såg denna film, Revolutionary Road med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i huvudrollerna.

Handling: I Connecticut under mitten av 50-talet lever April (Winslet) och Frank Wheeler (DiCaprio) som är ett ungt, framgångsrikt par som bor med sina barn i en trevlig förort. Men under den polerade och självsäkra ytan bubblar frustrationen hos dem båda. Övertygade om att de vill ha ut mer av livet än sina medelmåttiga grannar, bestämmer paret sig för att flytta till Frankrike, där de hoppas utlopp för sina mer konstnärliga sidor.


My thoughts: Jag gillar denna film starkt. En bra handling och väldigt snyggt filmat. Leonardo och Kate spelar jättebra mot varandra. Leo är en av mina favoriter, den killen gör inga dåliga filmer. Detta är första gången han spelar pappa och det känndes lite konstigt men han gör det med bravur. Killen måste fan få en Oscar snart. En film som jag verkligen kan rekommendera.

Bio time

Strax efter jobbet ska jag träffa min bästa vän Rebe. Vi ska på bio ikväll och se Leonardo DiCaprios nya film, Revolutionary Road som han har spelat in med Kate Winslet. Leo ska ses på bioduk  och inget annat :) Trevlig fredag med er.


Så här blev det


Då ska vi se om jag kan sammanfatta alla tusen möten jag har suttit i den senaste tiden.


Vi har alla märkt att det är finanskris ute i världen och krisen har även drabbat vårt kära land Sverige. Krisen har även drabbat min arbetsplats, jättetråkigt.  Jag trodde aldrig att det skulle drabba oss så hårt som det har/kommer göra. Min arbetsgivare måste tyvärr säga upp en hel del folk, jättetråkigt att se en massa kollegor som man gillar behöva gå.


För min del var det ett tag väldigt osäkert hur det skulle bli. Jag älskar ju mitt jobb och detta ställa, it takes my breath away varje gång jag går i lobbyn.

Tyvärr enligt lag måste företagen följa en viss turordning när de säger upp folk. Jag har arbetat här heltid 6 år och 2 år extra som timanställd, men det finns folk som har jobbat längre vars tjänster försvinner och de måste ju ta det som erbjuds. Jag har varit runt på några avdelningar men har arbetat på bokningen i snart 2 år och trivs verkligen jättebra.


På grund av arbetsbrist har de sagt upp en del personer men jag blir kvar. Jag får vara kvar på bokningen på 50% från och med 2 april och 50% blir jag då "arbetslös".

Men efter att igår ha suttit i möte med min chef och personalchefen ser situationen mycket bättre ut. Jag har företrädelserätt på min ordinarie tjänst på bokningen, samt så ska jag få täcka upp i receptionen och växeln övrig tid. Pratade med receptionschefen som mer än gärna vill att jag börjar jobba hos dem lite, hon är jättepositiv till det. Så nu känns min situation mycket lättare.


Jag blev erbjuden detta eller att säga upp mig, skulle jag ha sagt upp mig får jag lön i 4 månader (uppsägnings tiden förlorar jag aldrig och stannar jag ökas den tiden bara på mer och mer) men efter det är jag het arbetslös och det funkar ju inte jag måste försörja mig. När jag satt på det senaste mötet talade de om för mig och jag kunde även se det på dem att de verkligen inte vill att jag ska lämna hotellet och de ville verkligen göra allt de kunde för att jag skulle få stanna, jag såg verkligen hur mycket de har vridit och vänt på att inte förlora mig. Det känns hur bra som helts att veta och att de verkligen är beredda att satsa på en och försöka allt för att jag inte ska förlora min tjänst helt och hållet. Flera gånger har jag fått höra hur duktig jag är och allt det där, men det visste jag ju redan ;) Vilken arbetsgivare som helst skulle vara lycklig över att ha mig som anställd :)

Så jag mår bra trots allt. Skulle det skita sig helt och hållet vilket jag inte tror har jag min syster som är beredd att flytta in hos mig och hjälpa till med hälften av räkningarna. Jag har verkligen världens bästa syster ♥ Volim te seko najdraza. Men jag tror inte att det kommer behövas, vi får se helt enkelt.


OMG!!!!!!!!!!!!!
MADONNA TILL SVERIGE!!!!

OMG!!! Jag är så uppspelt så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Min stora idol sedan jag var en ca 5-6 år kommer till Sverige på konsert. Jag SKA göra ALLT i min makt för att få tag på biljetter om det så är det sista jag gör.

(Bild från Aftonbladet.se)

Inte kört i alla fall

Hej hej, ville bara säga för er som har undrat. Mitt möte idag gick bra, inte så som jag hade tänkt mig, men det är inte kört än för mig. Skriver mer imorgon vad som hände, är för trött nu sov som en kratta natten till idag. Men jag är ok :) Tusen tack än en gång för alla sms, emails, kommentarer osv.

Nu sängen, här ska jobbas i morgon :)

~~~

"I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken. And the one that could always brighten up your day even if she couldn´t brighten up her own".


Hemklickat

Vid det här lagret vet ni att jag är helt besatt av filmen Twilight och alla 4 böcker i denna serie. Jag har ju lyckats tjata på ett antal gånger.

Nu är det bara att vänta till den 29 April!!!!! Då släpps filmen på DVD. My God, evigheter kvar tills den kommer hem i brevlådan.

Denna gång har jag beställt från Discshop och inte någon jäkla mupp sida som jag först gjorde med Sex and the City filmen. Men jag måste nog hålla koll på min beställning, får kanske boka om eftersom det nog kommer en special editon och ni vet ju att jag ska ha den bästa DVD av denna underbara film. Har jag sagt hur mycket jag älskar den ;)LÄNGTAR!!

Så söt

Fick denna på jobbmailen för ett par dagar sedan av min vän Emma. Den är ju bara så söt :)

Vad gör man inte för sina vänner!?    


Sensmoral:
Dina vänner kan inte alltid hjälpa dig på fötter.

MEN:
Dina vänner ser till så att du inte faller. 

I morgon


I morgon har de sagt att vi ska få svar senast. Så nu vet jag att jag har en sömnlös natt framför mig. Vet att jag inte kommer kuna sova alls i natt. Kommer ligga och vrida och vända på mig hela natten. Har inte fått någon tid jag ska få besked, men under dagen kommer det att ske. Vill inte. Så det får bli jag och Frank Sinatra på Ipoden i natt med.

Still no news

Var ett tag sen jag gjorde en uppdatering här. Jag gillar ju min blogg och jag gillar att skriva och uppdatera den. Men sedan i tisdags förra veckan mår jag inget vidare alls.

Jag vet fortfarande inget angående situationen, de har sagt att ett svar ska ges senast idag. Men det verkar inte bli så, de har fortfarande förhandlingar och en del annat att ta tag i.

Det jobbigste är denna väntan, det är fan inte normalt. Jag har sagt det till dem, jag har full förståelse för att saken tar tid, men att bara sitta och vänta är inte ok och må som man gör. Jag håller på att bryta samman, kan knappt sova eller äta, går omkring och har ont i magen, har haft det sen tisdags förra veckan. Jag vill bara ha ett svar. Jag kommer självklart bli helt förkrossad om svaret är negativt, har till viss del ställt in mig på det. Men då kan man börja bearbeta det och inte sitta och vänta en sådan lång stund.

Tack ska ni ha


Vill bara säga Tack så mycket till mina fina vänner som har hört av sig via sms, mail, telefon och kommentarer. Jag sitter i en jobbig sits för tillfället. Jag känner inte rikigt för att skriva så mycket av vad som har hänt här på bloggen. Men ni som känner mig vet vad det är jag går igenom. Det är en jobbig process och jag vet for sure på måndag eller tisdag hur det blir och vad som händer. Det jobbiga är denna väntan, man vet inte hur det blir, går bara omkring och har ont i magen ocg oroar sig hela tiden.

Ska ha syster på besök hela helgen, det gör mig lite lugn , då får jag något annat att tänka på. Ska se till att dra med syster på mässan i den katolska kyrkan på söndag...hahaha, vi behöver be lite så att the guy upstairs vet att jag behöver hjälp nu...haha, har inte blivit helt och hållet religös än men det skadar inte att gå dit, tända ett ljus åtminstone.

Natten till torsdag morgon sov jag ingenting, kunde inte sova alls, låg hela natten och lyssnade på Frank Sinatra, "My Way" gick på repeat hela natten på Ipoden. Sinatra gör mig lugn helt enkelt

Tack ska ni ha som tänker på mig, det värmer att veta att man har så fina vänner som bryr sig om en och ni vet vilka ni är ♥ 

Till minne


04.04.1979 - 22.01.2008 - R.I.P

Heath Ledger var faktiskt en av mina favoriskådespelare och en mycket fantastisk sådan med stor talang. Såg han i "10 orsaker att hata dig", men fick upp ögonen ordentligt för han i "En Riddares historia".

Idag är det ett år sedan han tragiskt gick bort.


Dystert

Det har varit mycket dyster stämmning på jobbet idag på flera avdelningar. Jag har haft ont i magen hela dagen, har en stor klump i magen och tankarna bara snurrar och snurrar. Det går inte att tänka på något annat och vart i huset man än går eftersom alla pratar om det.

Min avdelning får domen i morgon i omgånga, kl.11.00 är det min tur. Om jag kan somna ikväll vilket jag tror kommer bli svårt, ska jag se till att be ett par böner till Gud och Jungfru Maria. Jag är inte så värst religös av mig men blir det ett positivt svar imorgon ser jag till att ta upp min katolska tro till fullo och börjar gå i mässa i den Katolska kyrkan varje söndag, då ska jag ta mig f*an börja tro på rikigt.

Mums


Var på ett av mina favorit ställen, Vapiano och åt super god pasta bolgonese med Emma efter jobbet. Det var så trevligt att ses och prata lite. Maten var lika god som alltid, underbart ställe.

Tack Emma för trevligt sällskap :) Måste göras oftare :)

Vapiano ikväll


I kväll efter jobbet ska jag till Vapino med min vän Emma. Ska bli så trevligt :) Vapiano har jag skrivit om förr, det är verklilgen mitt favorit ställe. Älskar deras mat, atmösfären, ja allt som har med stället att göra :)

Jag har fått lite mindre roliga nyheter idag, men ska inte låta det stämma ner mig när jag ska träffa min fina vän :)

Yes, We Can

Den 5 November 2008 var vi med om något historiskt. USA röstade fram sin första afroamerikansk president, en man som jag tror kommer göra mycket bra för både USA och resten av världen.

Idag kl.18.00 svensk tid inleds cermonin som gör Obama till världens mäktigaste man.  Och vi får åter igen vara med om en historisk upplevelse.

Jag är inte så jätteintresserad av politik men jag gillar Obama, han ger resten av världen hopp. Jag tror inte att världen har hoppas så mycket på en president som de gör på just Obama.


Jag ska självklart se till att titta på sammandraget ikväll när jag kommer hem.


Breaking Dawn

Happ, då har man läst ut Breaking Dawn också.

Nu är den underbara sagan slut :/ Ingen mera Bella & Edward och alla andra ljuvliga personer. Vill inte säga för mycket om boken, ifall några av er inte har läst dem och inte vill veta vad som händer. 

Jag måste dock säga att jag hade lite mixed feelings om denna först när jag började läsa den. Tyckte den började helt ljuvligt, sen tappade den lite och blev lite för skum för min del, men sen blev den så där underbar igen som jag älskar dem :)

Älskar verkligen dessa böcker och filmen, som om ni inte har hört det förr. Jag tjatar ju på som bara den, har tjatat så mycket till min vän om allt som har med detta att göra att jag tror att might slap me när som helst...hahah.

Måste verkligen gå förbi en bokhandel snarast och handla nya böcker. Men jag kan inte släppa tanken om dessa 4 böcker...hahah...ja jag är lite störd och besatt men det får ni leva med :)

Home at last


Jag tog ett långt och härligt bad när jag kom hem från jobbet. Behövde rensa tankarna lite kände jag. Jag är fortfarande något frustrerad, men jag är för trött för att skriva ner allt här. Jag expolderar säkert igen vilken dag som helst, kanske redan i morgon då människan driver mig till vansinne.

Ska försöka lägga mig i tid ikväll har jag tänkt. I morse vart dert eld i baken på mig. Jag skulle upp 07.30. När klockan var 07.45 vaknar jag upp och tittar på mobilen för att se vad klockan var. Fan, vad panik jag fick, fattade först inte varför klockan på mobilen inte hade ringt, men såg sen att jag hade lyckats ställa in 08.30 istället, smart där. Tur att jag vaknade av mig själv, men bråttom fick jag kan jag lova. Men jag hann i tid ändå, han t.o.m stryka en skjorta på jobbet samt äta frukost. Det tyckte jag var bra jobbat.

God damn it!!!


Jag är såååååå jä**la frustrerad just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jag håller på att spricka och jag orkar inte mycket mera snart! Det byggs hela tiden på en massa och jag blir tokig! Tur att jag snart får gå hem och slipper se människan!

Söndag kvällen

Tidigare ikväll tog jag ett skönt och låååååångt bad. Älskar verkligen att bada badkar, så avkopplande att få ligga i hett vatten och bara tänka eller läsa en bra bok (som jag såklart gör).

Har även bytt sängkläder, så underbart att få lägga sig i en nybäddad säng när man har badat och smörjt in sig med bra lotion. Ska nog strax bädda ner mig och fortsätta läsa.

Speaking om böcker så måste jag köpa lite nya böcker, har snart läst ut denna. Får se vad jag hittar på. Har en supertjock bok hemma som jag skulle kuna läsa, men har inte rikigt någon lust för denna. Så en tur till en bokhandel får det bli snarast.

I morgon börjar en ny arbetsvecka, får se hur den tar sig. En kollega driver mig till vansinne, men det orkar jag inte ta upp här, får då slutar det med att jag skriver världens längsta roman här. Och det tänkte jag spara er. Världens bästa syster kommer hem från Malmö i morgon...YAY.

Natti natti


Nu ska jag skala några apelsiner och vara lite social med the parents innan det får bli sängen. Det kanske går någon rolig film på TV. Pappa och jag tänkte inte på att gå till video butiken för att hyra något bra, var så inne i garderobsbyggandet.

Innan jag åker hem imorrn ska jag ta en sväng i Farsta Centrum för att se om jag hittar något roligt. Jag måste gå förbi Ecco dock och köpa nya sulor till mina arbetsskor. Får läsa lite bloggar imorrn istället.

Eclipse

Jag läste för ett tag sen ut bok nr 3, Eclipse (jag läser dem på engelska, gillar att läsa böcker på deras orginal språk) i Stephenie Meyer´s underbara histora om Edward & Bella och såklart flera andra karaktärer.

Håller nu på att läsa bok 4, Breaking Dawn som är den sista boken i denna serie. det känns tråkigt att historien tar slut, jag vill läsa om Bella, Edward, Jasper, Alice och alla hela tiden. Jag har ju blivit lite småbesatt av denna serie, det vet ni redan sedan tidigare. Jag har ju tjatat på rätt bra här i bloggen om både boken och filmen.  

Jag läääääängtar tills New Moon kommer på bio i höst, den SKA ses, syrran och jag har redan bestämt träff...hahah. Men jag måste säga att Breaking Dawn är lite halv skum om man jämför med de tre andra böckerna. Ska inte döma den än, har inte läst klart den än, men från det jag har läst so far så är det en hel jag inte gillar.

När jag är klar med denna, vad ska jag då läsa? Jag har liksom fångats av dessa böcker, har ju hela tiden velat läsa mera och mera och mera och mera , yeah you get the point för att få reda på vad som händer, de går ju inte att lägga ifrån sig dem.

Lördag


Nu är jag helt slut. Jag har hjälpt min pappa att stätta ihop en ny garderob som de har köpt till sitt rum. Pappa är inte så händig av sig, tur för honom att han då har mig som är väldigt händig. Vi blev äntligen färdiga för någon timme sedan. Vi kämpade på rätt bra i flera timmar. Det var ganska roligt, pappa fick snällt lyssna till mig och göra som jag sa, ibland fick jag höja rösten när han inte ville lyssna...hahaha.

Nu får det vara nog med besök till mamma och pappa på ett tag. Har sprungit här ganska mycket sedan jul, men nästa helg ser jag till att göra något annat. Visst är det trevligt och var hos dem och bli omysland, men jag vill hitta på lite andra saker också :) Och det förstår de :) Nästa helg är det nog bio som gäller har jag för mig, måste kolla upp datum, en till fil med Leo :)

Syrran är dock inte hemma, hon är i Malmö och hälsar på ett par kompisar. Det är inte lika roligt när imte hon är i Stockholm, känns så tomt på något visv. Men i natt får jag hennes super stora säng för mig själv :)

Åh Johnny


Måste bjuda på lite ögongodis så här en fredag eftermiddag innan jag gör helg om ca 1 timme. Är det bara jag eller blir Johnny bara snyggare och snyggare för varje dag som går?!

Trevlig fredag med er :♥

Fredag


Älskar denna bild på Kate Winslet. Bilder på henne är inte så svåra att inte älska, hon är sååååå vacker.

Fredag igen då. Denna vecka tycker jag har passerat så satans fort, jag tycker att det var nyss jag skrev att det var måndag.

Jag håller ta mig fan på att bli tokig hemma, jag letar för fullt för att fösöka byta min lägenhet, men jag får inte ha för bråttom Just nu bor jag på 45 kvm i en etta och trivs bra i den. Den är väldigt bra planerad och jag har en superstor balkong. Jag skulle dock vilja ha en 2:a, skulle vara skönt med ett eget sovrum. Men jag är såklart inte villig att bo vart som helst i Stockholm, finns ju ställen man gärna undviker. Och jag skulle inte byta bort min lägenhet till vad som helst heller.

Men jag håller på att bli galen. Mina jävla grannar är helt omöjliga. Det är väldigt lyhört i vårt hus, man hör liksom när grannen ovanför går på toa. Han badar badkar sent om kvällarna/nätterna. Jätteroligt att ligga och lyssna till när man försöker somna och ska upp tidigt för att jobba.
Bruden som bor brevid mig driver mig till vansinne, eller hennes hund gör det och det borde hon straffas för eftersom han/hon är hennes ansvar. Jag skrev om henne för ett par månder sedan, ni kan läsa om det här.

Hunden är igång flera gånger i veckan och jag kan inte sova. Jag har redan problem med sömnen och nu dessa jävla grannar. Jag vet itne vad jag ska göra. Har ju redan varit över och pratat med henne en gång. Ska jag göra det igen? Jag vill såklart inte att hon ska hamna i trubbel, men hon verkar ju inte direkt lämplig att ha hund när hon inte kan ta hand om den och den ylar/gråter efter henne. Jag känner grannen som bor under henne och brukar fika med henne, hon säger samma sak att hon inte får någon lugn och ro på grund av hunden.

Med andra ord, I am going crazy i mitt hus.

It´s over


En av mina favorit serier är inne på sin sista säsong. Prison Break ska inte spelas in något mer, ingen mera Wentworh Miller som underbara Michael Scofield. Men det vara bara en tidsfråga innan den skulle sluta spelas in. Jag älskar denna serie, men tycker ändå att de har tagit ett bra beslut att lägga ner den. Michael kan inte åka in och ut ur fängelse hur många gånger som helst. Nu hoppas jag bara på ett bra slut, men det blir det säkert.

Nej, dags att sova ska ju upp tidigt imorgon.

Onsdag


Jag hade en del att skriva här, men nu står det helt stilla i huvet och jag kan inte alls komma på var det var. Smart där. Så det är väl bara att babbla på om vad som helst.

På jobbet har vi det för tillfället rätt lungt, det är samtidigt rätt skönt men lite tråkigt på samma gång. Men det kommer nog igång som vanligt sen. Och jag får se det som en bra sak för min lilla hand som fortfarande håller på att repa sig. Men den mår sååååå mycket bättre, känner inte av någon smärta alls.

Sitter och småtittar lite på Made in Sweden som går på Kanal 4, måste bara säga att Anders Bagge är ju en så rolig person, han verkar vara så snäll också.

Golden Globe Awards


Tycker det är så roligt att titta på alla fina klänningar som de olika talangfulla kvinnorna bar till galan.

Här kommer några favoriter.
(Klicka för större)

   
Från vänster: America Ferrera, Anne Hathaway, Beyonce och Cameron Diaz

    
Från vänster: Demi Moore, Eva Longoria-Parker, Megan Fox och Olivia Wilde


Colin Ferrell har blivit snygg igen.

Två av mina favoriter, Brad & Angelina såklart.

Underbara Leonado DiCaprio och Kate Winslet, ♥ them

Snyft

Den årliga Golden Globe galan gick av stapeln inatt. Jag såg den inte eftersom jag skulle upp och jobba. Har tittat lite nu på youtube och jag måste få säga, I heart Kate Winslet. Jag grät mig genom detta klipp från det att de sa att Kate Winslet var vinnaren.


Arghhhh

Jag blir galen!!!! Mitt jäkla internet håller på att strula som aldrig förr. Med jämna mellanrum går det inte att komma in på olika sidor. Jag har alltid varit supernöjd med mitt internet hemma, sällan det har strulat utan har i stort sett fungerat felfritt. Men nu på sista tiden håller den på att krångla hela tiden och det gör mig vansinnig!
Får slå ComHem en pling i morgon och se vad fan det är för fel.

Sen att blogg.se krånglar med jämna mellanrum gör inte saken bättre heller. Tar evigheter att logga in, inläggen kommer inte upp som de ska...osv...osv...

Aj Aj Aj

Fy satan vad ont i ryggen jag har idag, kan knappt röra mig. Vaknade i morse av ryggvärk. Gör ont vare sig jag ska stå eller sitta. Jag måste ha sovit i någon konstig ställning för det gjorde inte ont i går när jag gick och la mig. Är det inte det ena så är det det andra. 
Släpper det inte inom några dagar får jag nog ta och boka tid hos en kiropraktor, fast jag egentligen inte vill, de är ju lite läskiga men jag vill ju självklart att det onda ska försvinna.

Nu är all snö borta och det är supertråkigt, jag vill ju ha en massa snö. Man märker även att folk är tillbaka på jobbet, imorse var det hur mycket folk som helst på både bussar och tåg.

Måndag idag igen då. Kom upp från lunchen för inte så länge sedan, så nu är det ett par timmar kvar att jobba Måndagar går fort förbi tycker jag, det finns att göra och dagen flyter på som den ska.

GrattisGrattis till världens bästa Pappa som fyller år idag :)

Let´s Dance


Sitter så klart och tittar på Let´s Dance på TV4 som jag kommer följa nu varje fredag. Så roligt att det är tillbaka, det är ett program som jag gillar. Det ska ju vara Let´s Dance och inte Stjärnor på is, det tycke jag var ett riktigt dåligt program.
Av de par som redan har dansat är nog Morgan Alling och Kitty Jutbring mina favoriter, eftersom jag blir så glad av att se henne, hon är alltid så färgglad och det fär mig att le. Får se om jag fastnar för något mera par. Ser fram emot att se Magdalena Graaf, hon är så vacker.

Edit: Då har jag skaffat mig mina favoriter: Morgan Alling, Kitty Jutbring, Laila Bagge och Magdalena Graaf.

(Bild TV4.se)

Fredag


Helg igen då :) Det har varit det ena med det andra denna vecka, därför har det varit lite glest med uppdatering här.

Veckan på jobbet har varit helt ok och handen har klarat av den. Håller tummarna för att det nu äntligen är över med alla besvär. Denna vecka har varit ganska lugn, folk börjar väl komma tillbaka till arbetet. Nästa vecka blir det nog lite mer, men det är bara roligt, så länge man hinner med.

I morgon ska jag till mamma och pappa igen, min kära far fyller nämligen år imorrg och det ska vi fira lite. På kvällen bär det av till Emma för lite fest, ska bli så skojigt :)

(Bild: Natalie Portman fotad av David Lachapelle)

Yes...it´s back


Yes, äntligen börjar alla mina TV-shower komma tillbaka efter julledighet :) Fortfarande ett par som har premiär nästa vecka. Men just nu har jag ett nytt avsnitt av underbara One Tree Hill som väntar på mig. Syster säger att det är ett underbart avsnitt. Så det ska jag strax titta på.

Måste försöka lägga mig i tid idag, börjar 08.00 i morgon. jag brukat alltid ta ett tidigare tåg för att hinna äta frukost i lugn och ro på jobbet innan jag börjar mitt arbetspass. Så skönt att få göra det utan att behöva stressa. Vi får ju även världens godaste frukost på jobbet, super att slippa laga frukost hemma :)

(Bild CW.com)

Snöigt


Jag blir så glad för all snö som vi har fått, dock ca 1 månad för seny. Håller tummarna för att den ligger kvar ett bra tag, vill inte att den smälter bort.

Jag måste få avreagera mig lite. Vissa människor borde inte få komma i kontakt på något sätt alls med andra människor, varkern per telefon, email, fax, direkt kontakt, yeah you get it. Jag hade en sån otrevlig kärring på tråden idag, jag tänker väldigt bad thoughts av bara tanken på henne. Vad är det för fel på vissa?! Jag skiter i om du har en våning på självaste Östermalm (det är inte Manhattan för i helvete) eller att du är vem fan som helst på denna planet, men du ska ta mig fan bete dig som folk när du ringer till ett ställe och vill lägga en bokning. Otrevliga kärringar som är allmänt bittra klarar vi oss såååååå bra utan, we don´t need your freaking money. Tydligen kan pengar inte köpa en vett och etikett. Ett tips kärring jävel, ta en charm kurs! 
Hon var så ond, trodde verkligen att det skulle få mig att göra som hon ville. Så länge du inte köper stället tänker jag inte göra som du vill kärring. Som sagt vissa borde inte få komma i kontakt med människor alls.

HAHAHAH

HAHAHAHA, oj vad jag skrattar åt detta video klipp med Sharon Osbourne. Om jag har fattat detta rätt så var Sharon programledare för ett program som heter Rock of Love Charm School, vad det programet handlar om vet jag inte riktigt. Men detta ska vara någon reunion av något slag. Sharon blir lite galen när bruden som sitter i bikini (?) säger något taskigt om Sharons man Ozzy. Watch and laugh...hahaha


Måndags kvällen


Så var måndag snart förbi. I dag var det också ganska lugnt på jobbet, skönt. Jag har nu börjat jobba heltid igen och måste säga att det är helt ok. Är skönt att få vardagen tillbaka, har inte känt av handen alls, så nu håller jag tummarna för att all strul äntligen är över och jag inte kommer få värk igen.
I morgon är vi lediga. Jag har blivit helt snurrig av alla dessa lediga röda dagar, nu får det vara nog. Tycker att det ska bli roligt att komma igång med jobb igen.

Jag suger verkligen på att sätta rubriker på mina inlägg märker jag, den ena är tråkigare än den andra. Men oh well, så är det bara.

Ta bort?

Kul att det typ är vinter nu när julen är över, så typiskt. Vintern kommer en månad för sent. 

När är det dags att ta bort all julpynt som man har hemma då? Är det inte så att man ska ha det uppe till ett visst datum? Till trettondagsafotn eller så?

Jag har pyntat en hel del hemma, älskar när det är julstämmning hemma. Det jobbigaste att ta bort måste ju ändå vara gardinerna. Suck, ner med de man har nu och så måste man stryka de nya som ska upp. Jag hatar att stryka. Vet inte varför, men det är så jobbigt.


Hemklickat

Jag fick hem H&M´s nya vår katalog för ett par dagar sedan. Jag har väl talat om förr att jag är lite besatt av väskor? Jag kunde verkligen inte motstå att klicka hem denna. Den fanns i färgen svart, korall och ormskinnsmönstrad. Jag tyckte att svart var snyggast.

Kuvertmodell i lack med vikfunktion och magnetlås, den går att "veckla" upp så att den blir lite större. Endast 149 krH&M´s hemsida. Nu får vi se hur lång tid det tar tills den kommer hem, passade på att klicka hem lite strumpor också, det behövs alltid.

(Bild från H&M.se)

Oh Marilyn

Jag var och fikade med en kompis igår efter jobber. Vi har inte setts på ett tag, så det var lite cathing up to do. Fick två fina julkappar av honom, så snällt. Att köpa något med Marilyn Monroe till mig är aldrig fel eftersom jag avgudar kvinnan och samlar på allt med henne.


Fick denna tavla med Marilyn. Jag tog inte bort plasten eftersom jag inte vet rikigt än vart jag kan hänga upp den.En fin liten ask kopp. När vi ändå pratar om ask koppar kan jag passa på att erkänna att mitt försök att sluta röka sket sig ordentligt. Inte för att jag ska använda denna, men det var väl lika bra att erkänna. Lyckades ändå hålla upp i någon månad innan jag började igen. Men syster ska ha ett stort grattis som har varit rökfri i 6 månader. Medans jag fortsätter att förpesta planeten.Detta är en bild på en del av min samling med Marilyn som jag har i bokhyllan. Finns så mycket att visa er, men batterit i kameran dog när jag skulle fota här hemma. Får ta det någon annan dag.

Brrrr

Brrrr, det är så kallt ute. Var i affären för ett tag sen för att handla och jag höll verkligen på att frysa fast på vägen ner, det är ca -8 ute skulle jag nog tro. 

Skulle laga en jättegod rätt som heter pita, en typisk jugge rätt men när jag kom tillbaka från affären kom jag på att jag hade glömt köpa ägg. Fan också, hade bytt om till mjukis kläder och allt. Jag orkar verkligen inte gå tillbaka i denna kyla så jag fick laga något annat istället. Får ta mig ner till affären igen i morgon istället.

Syster min ska på kryssning i morgon med ett par vänner. Helt crazy, har hon inte sett Titanic...hahaha skojar bara. Själv är jag inte ett så stort fan av båtar alls, blir lätt illamående. Ska be henne handla hem lite saker till mig, det är ju billigare ombord.

Har gjort en supergod latte i min fina espresso maskin, jag har blivit rikigt duktig på att göra kaffe i den :)

Trött som bara den


Så här såg jag nästan ut imorse när jag gick upp. Efter ett ex antal koppar kaffe under mitt arbetspass ser jag nog fortfarande ut så...haha. Det var nästintill omöjligt att gå upp imorse, jag lyckades somna efter mycket om och men, men i vanlig ordning kunde jag inte sova, låg och vred och vände på mig i vanlig ordning. Jag hann ju inte förbereda mig ordentligt för dagens arbets pass.

Dagen har dock gått helt ok, jag trodde att min mailbox skulle bara sprängfylld, men det var inte så farligt. Jag och L har haft en ganska bra dag, har hunnit att komma i kapp med allt vilket känns superskönt och bra när resten kommer på måndag.

Slutar 17.30 och då blir det lite fika med en kompis.

1 Januari 2009

1 Januari 2009. Det är inte klokt vad fort tiden går.

Passar på att tacka de som läser min blogg och lämnar en kommentar. Jag hoppas att ni ska fortsätta läsa min blogg även nu in på det nya året.

Jag ska egentligen börja jobba på måndag igen. Men idag fick jag sms av min chef där hon frågade om jag kunde komma in och jobba redan i morgon, tydligen är en av mina kollegor sjuk. De skulle vara två som jobbar i morgon och L kan inte jobba själv nu när J är sjuk. So what´s a girl to do. Det är bara att palla sig till jobbet. Visst har jag varit lång ledig, men jag hade också sett fram emot att även vara ledig i morgon och börja jobba på måndag. Tur att jag hade tvättstuga i tisdags och tvättade mina arbetsskjortor.

Jag undrar dock hur jag ska somna ikväll och lyckas gå upp imorgon så att jag inte kommer försent till jobbet, jobbar 09.17.30. Jag har under min ledighet lyckats vända lite på dygnet, inte så smart men jag har haft svårt att somna i tid. Vi får se hur jag lyckas ikväll, jag får inte läsa i min underbara bok för då kommer jag verkligen inte kunna somna, den går verkligen inte att lägga ifrån sig.


Victoria´s Secret Show


Ni missar väl inte Victoria´s Secret Show som går på TV3 kl.20.00. Jag vet att jag inte kommer missa den, har längtat efter att få se årets show. I år är det Usher som står för det musikaliska inslaget.

RSS 2.0