It´s over


En av mina favorit serier är inne på sin sista säsong. Prison Break ska inte spelas in något mer, ingen mera Wentworh Miller som underbara Michael Scofield. Men det vara bara en tidsfråga innan den skulle sluta spelas in. Jag älskar denna serie, men tycker ändå att de har tagit ett bra beslut att lägga ner den. Michael kan inte åka in och ut ur fängelse hur många gånger som helst. Nu hoppas jag bara på ett bra slut, men det blir det säkert.

Nej, dags att sova ska ju upp tidigt imorgon.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Bra, för precis som du säger så håller jag med om att de kan inte åka in och ut ur fängelset hela tiden. Tycker serien blivit tjatig bara för det så denna säsong har jag inte kollat alls på många avsnitt. Näe första och andra säsongen var bäst! :)

2009-01-15 @ 13:10:00
URL: http://ontheway.blogg.se/
Postat av: Zelly

Sandra: Säsong 1 & 2 var verkligen bäst :) Jag tittar fortfarande på den och visst är det spännande och så, men nu är det liksom bra, den får sluta medans den fortfarande är bra :)

2009-01-16 @ 15:16:03
URL: http://fabulositysecret.blogg.se/
Postat av: Ivana

åh , ja äälskar prison break ja me :) men håller me dej, dom kan inte dra ut på handlingen i hur lång evighet som helst :) kramkram

2009-01-25 @ 13:51:35
URL: http://ivkiiic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0