Senaste lästa

Här är de senaste tre böckerna jag läst ut.

*Life with my sister Madonna.

Handling: Hon är världens mest kända sångerska. Hon skapar myter om sitt eget liv. Hon ändrar skepnad lika lätt som en kameleont. Men vem är kvinnan bakom myten? Och vem kan berätta bättre om detta än hennes egen bror?


Christopher Ciccones har levt nära sin världsberömda syster i 47 år. De växte upp tillsammans, och när Madonna lämnar hemmet för att bli dansare i New York åker Christopher efter. Och så fortsätter det: hon söker ständigt nya utmaningar och han finns ständigt i hennes närhet. Han uppträder med henne på klubbar, är påklädare och regissör under de stora showerna som följer, inreder hennes hem och investerar hennes pengar i konst. Han har upplevt alla hennes olika skepnader: bortskämd pappas flicka, Boy Toy, Material Girl, hustru till Sean Penn och senare Guy Ritchie, kärleksfull mamma, mystisk sökare, engelsk lady... 


My Thoughts: Jag är ju ett stort Madonna fan så det var verkligen en spännande bok att läsa, det går inte att lägga ifrån sig den. Har läst flera böcker som är skrivna om Madonna, man kan ju undra varför ens bror väljer att skriva en så utlämnande bok om sin berömda syster. Men en mycket bra bok


*Hårdaste mannen i showbiz.

Handling: Den största porrstjärnan genom tiderna är utan tvekan Ron Jeremy. Han är inte bara en porrskådespelare, han är en institution för hela den pornografiska världen. Han är en världskändis lika berömd för sin livsstil som för sin "skådespelartalang".


Ron Jeremy slog igenom som porraktör under 70-talet och blev snabbt ett etablerat namn inom branschen. I Hårdaste mannen i showbiz berättar han ärligt och öppet om skådespelardrömmarna som fick ge vika för ett liv inom porrindustrin. Men också om hur han hamnade i Guinness rekordbok och om hans längtan att bli erkänd som skådespelare. Det här är den oförglömliga berättelsen om Ron Jeremys väg till framgång i Hollywood och hur han blev en kultfigur och en legend inom sitt yrke.


My Thoughts: Jag tycker att detta var en jätterolig bok att läsa. Ron Jeremy skriver på ett väldigt roligt sett och så är faktiskt boken väldigt intressant.


* Den långa vägen ut ur helvetet.

Handling: Marilyn Manson är en av världens mest kända musiker och performance-artister. Han har miljontals sålda album bakom sig och har fans över hela världen. Men vem är egentligen Marilyn Manson? Det här är boken för alla som undrat vad som är myt och vad som är verklighet om människan Manson och om det finns en tanke bakom hans uppförande? I Den långa vägen ut ur helvetet får vi ta del av hans mörkaste hemligheter och djupaste tankar. Här berättar han om sin vilsna barndom från det att han gick i frikyrklig skola, om mobbning, olycklig kärlek och upptäckten av rockmusiken som senare präglade hans val av livsstil.


My Thoughts: Jag har velat läsa denna lätt länge. Ok jag ska vara ärlig. Helskum bok, på riktigt. Jag har nog tänkt att Marilyn Manson kan vara något missförståd, till viss del ja. Boken är självklard läsvärd men var beredd på att boken är något skum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0