Not for me

Blir inte till att titta på MTV Movie Awards i natt live på nätet för min del. Kom ju på att jag ska upp tidigt och lämna blodprov igen. Dags att fylla på blodbanken igen...hahaha. Så mycket som jag springer och lämnar blodprov, så det får bli sängen och kollla in youtube imorgon istället. Håll tummarna för att underbara Twilight sopar banan i alla kategorier :)

Varmt

Mina vänner nu när det är så varmt ute, glöm inte bort att dricka mycket vatten. Jag själv dricker flera liter vatten om dagen, det måste jag annars får jag så lätt migrän, det är som att beställa migrän om jag inte får i mig tillräckligt vatten.

Idag är det varmt kan jag tala om, det måste vara minst 26 grader ute, väldigt skönt. Jag har varit ute större delen av denna förmiddag. Men var tvungen att gå in igen för jag började känna av lite lätt huvudvärk. Detta är så jäkla trist, jag får så lätt solsting och ont i huvet av värmen. Klara inte av att ligga i solen allt för länge. När jag är hemma i Kroatien får jag passa mig väldigt noga eftersom det alltid är så varmt på sommaren. Men då har man ju havet som man kan svalka av sig i, jag vägrar bada här i Stockholm.

Mors dag


Till er mammor där ute, Trevlig Mors dag :) Och till alla oss andra se nu till att fira era mammor och visa dem uppskattning :) Min mor är på lång semester, men syster och jag köpte något fint till henne innan hon åkte bort och jag har skickat ett söt sms till henne ♥ I morgon lär mina föräldrar ringa för då fyller någon speciel person år :)

Så kass



Sen jag bytte avdelning för ett par år sedan har jag förträngt att vi har en så kass brud som spelar piano i vår bar. Eller hon spelar bra men sjunger som en kratta. Det låter så illa, hon slaktar varje låt som hon sjunger. När jag jobbade i receptionen förr höll jag på att gå in och strypa henne då hon totalt slaktade min absoluta favoritlåt, The Rose med Bette Midler och La Isla Bonita med Madonna. Hon är helt galen, gästerna som sitter i baren måste prata så högt för att höra vad de säger eftersom hon sjunger så jäkla högt. Vet ni vad bruden gör då? Då börjar hon sjunga ännu högre för att hon tycker att gästerna överröstar henne. Men hålla, det är väl meningen att hon bara ska höras i bakgrunden och inte överrösta gästerna när de pratar, det är ju ingen konsert hon ger.

Bored


Jag som trodde att det skulle vara full rulle på jobbet idag. Ja, receptionen har att göra men jag har haft det ganska ok. Lite kul att få träffa lite gäster. Jobbar till 23.00, så ca 2 timmar kvar. Ska strax gå ner och kvällsfika lite med en kollega.
Det är några som har en ganska stor middag här ikväll och jösses vad mycket snygga killar det kryllar av...hahah. Mera ögongodis åt folket ;)

Pratade med Rebe lite som är nere på Ibiza. Vad jag saknar henne och alla våra långa phonedates. Ingen förstår mig som hon gör.

Grattis Emmi :)


Ett STORT GRATTIS på 1 års dagen till söta Emmi. Emmi är min fina bloggvän Sandras dotter som idag då fyller 1 år. Jag som följer Sandras blogg har varit med från dagen Emmi föddes. Känns så bra att man har fått följa Emmis första år, se den söta tjejen redan nu fira sin 1 års dag. Jag önskar Emmi en underbar födelsedag och jag ser fram emot att fortsätta följa hennes framsteg ♥

Lördag


Har redan hunnit få i mig ett par koppar kaffe, får ta och lugna mig lite nu. Solen skiner som bara den och det är underbart väder ute. Jag är något små seg och har lite ont i huvet. Inte harmoniskt när jag snart ska gå och jobba lite extra. Ska åka in till stan något tidigare eftersom det idag är Stockholm maraton, halva stan är avstängd. Så det lär ju ta en liten stund att ta sig till jobbet. Det är även elitloppet ute på Solvalla så det lär vara en hel del mäniskor ute på stan. Vi är i stort sett fullbokade så det lär vara en del att göra idag. Men det ska gå bra. Hörs från jobbet sen :)

God natt

Nej, nu blir det sängen. Jag jobbar extra i morgon. Börjar dock 14.30 men är så trött. Tänkte hinna med en powerwalk  innan jobbet. Natti natti med er.

My Bloody Valentine 3D


Handling: Det började med en tragisk olycka som orsakade 5 gruvarbetares död. Men den verkliga massakern börjar när Harry Warden, den ende överlevande, vaknar upp på Valentindagen efter ett år i koma. Dold bakom sin gruvarbetardräkt och mask ger han sig ut på en mordturné med sin hacka. Till slut lyckas polisen ringa in och skjuta ihjäl honom. Staden är förlamad av sorg och de ungdomar som överlevde massakern gör sitt bästa för att glömma. 10 år senare återvänder Tom, en av de ungdomarna, som klarade sig undan Wardens attack. Han ska sälja gruvan han precis ärvt efter sin far. Vad han inte räknat med är att stöta på sin stora tonårskärlek Sarah som numera är gift med stadens polischef. Detta oväntade möte får honom att ändra sina planer.  Lagom till Valentine börjar morden igen och mördaren verkar vara Harry Warden.


My Thoughts: Det var hur häftigt som helst att se denna film i 3D. Glasögonen var inte de snyggaste men det är ju ändå mörkt i salongen ;) Jag gick ju mest eftersom Jensen Ackles är med i den, har diggat killen sedan Days of our life. Ja, jag brukade kolla på den, erkänn att ni också har följt den vid något tillfälle ;) Anyways, Jensen var så klart hur snygg och bra som helst. Jag är inte så mycket för läskiga filmer men denna måste jag säga var väldigt välgjord. Den hade en bra handling och var inte alls lika förutsebar som skräck filmer annars kan vara.


De snygga glasögon som vi fick...sexigt ;)



Och en het bild på Jensen, denna har jag uppsatt vid mitt skrivbord på jobbet...sexy helt enkel.


Trevlig dag


Kom hem från stan för ett tag sedan. Har haft en underbar dag med syster, fast med henne har jag det alltid hur roligt som helst. I stället för Vapiano blev det faktiskt Fridays, så himla mysigt. Det var så fint väder så vi satt ute och åt. Först började vi med en varsin Strawberry daiquiri, så gott den smakade. Maten var som alltid hur god som helts. Vi satt och pratade en hel del om vår New York resa och har bestämt att ses i början av nästa vecka hemma hos någon av oss och boka flyg, äntligen.

Efter den trevliga middagen bar det av till bion, mer om filmen i nästa inlägg. Jag älskar att gå på bio, vissa filmer ska verkligen ses på bio. Men fan vissa människor, jag fattar inte. Vad är vitsen med att gå på bio om man ska sitta och prata hela tiden?! Gå för fan och sätt dig på ett cafe istället. Jag har i stort sett alltid otur när jag går på bio och hamnar alltid på en biograf där det sitter störiga människor som ska förstöra för andra. Så många människor made it on my hit list idag. Eftersom SF har mamma bio kan de inte komma med bio för folk över 20. Visningar där folk över 20 kommer in och inga under, så att man faktiskt kan få njuta av en film. Hmmm, jag tror jag ska skriva till SF. Vad tror ni om det? Hahaha...

Sneek Peek

Jag dör!!! Ett 15 sekunders klipp från New Moon har hittat till internet. Jag längtar mer än någonsin...


Jag är crazy

I dag slutar jag tidigt :) 15.30 är det dags. Då ska jag möta min underbara syster. Vi två ska först gå och äta lite. Det kommer förmodligen Vapino, love that place. Vi ska nog testa den vid Gamla Stan. Annars äter vi alltid på den vid Stureplan men tänkte nog testa den andra idag.

Sen 18.50 ska vi på bio. Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag är världens mes när det kommer till läskiga filmer. Jag ser dem typ varje skott år, men idag ska vi se en läskig film. My Bloody Valentine och i 3D. Vad roligt, har aldrig sett en film i 3D, så det lär nog bli ganska häftigt. Som vanligt ser ju inte jag filmen för att jag är så värts intresserad av läskiga filmer utan Jensen Ackles spelar huvudrollen och då måste jag se filmen, I heart that dude :)

Här kommer trailern så att ni ser vad jag har gett mig in på.



Som jag sa, I am crazy men Jensen ser riktigt vacker ut :) Trevlig fredag på er.

Heartache On The Dance Floor

Här kommer en ny favorit låt. Älskar Ssången och beaten i låten. Vill bara ut på en skön klubb som spelar R n B och bara dansa.

Janet Leon som var med på Made in Sweden. Heartache On The Dance Floor heter låten.


Tack chefen

Jag har verkligen världens bästa chef. Har aldrig tidigare varit så nöjd men en chef som jag är med min nuvarande. 

Hon är verkligen bäst. Syster och jag ska till New York i oktober, som vi längtar. Håller på att planerar för fullt och ska köpa flygbiljetter till helgen eller senast nästa vecka. Första gången för syster i USA och min tredje gång.

Anyways, syster har fått semster beviljad då vi ska åka. Och igår kom ju jag på att jag hade glömt att ansöka om semster. Så jag skrev en ansökan och gick in på chefens kontor. Vi har bestämt på ett ungefär när vi åker. I mitten av oktober och beroende hur vi hittar flygbiljetter.

Chefen: Vad är detta?
Jag: Ansökan om semester i oktober. Du vet min USA resa som jag har tjatat om i månader :)
Chefen: Men vadå, varför skriver du en ansökan till mig?
Jag: Eh, ja för att jag önskar vara ledig I guess
Chefen: Men du behöver inte ansöka. Köp era flygbiljetter och återkom till mig vilka datum eller veckor du vill vara ledig. Klart du ska åka till USA och din semester beviljar jag med en gång.

Ja, vad ska man säga. Hon är bäst. Självklart har vi lämnat in ansökan om semester till sommaren eftersom vi är flera på kontoret som har sökt. Hösten är liksom inga problem och jag har ju bara tagit två veckors semester i sommar. Så nu blir det till att hitta lämpliga flygbiljetter :)


Flask fan

Jag var nyss nere i personalmatsalen och åt lunch. Skulle ta lite ketchup på mina köttbullar. Tar fram en flaska som denna på bilden, skakar lite på den. Vad händer då? Jo, någon dum jävel har inte skruvat på locket ordentligt så all ketchup sprutar på mig och min uniform. Jättekul, inte! Så nu luktar hela min uniform ketchup och jag som ska jobba i morgon och extra på lördag. Hinner inte skicka iväg den på tvätt.

I vanlig ordning är det pissväder idag. Spöregnade imorse när jag gick till jbbet. Men skönt att det är fredag imorgon även fast jag ska jobba lite extra. Extra pengar behövs :)

Pillar

Sitter här i soffan och är helt slut. Vilken jäkla jobba dag jag har haft. Har varit hur mycket som helst idag. Resten av veckan är vi fullbokade och till skillnad vad det har stått i diverse tidningar så är inte bygget i kris utan det går bra för stället. Fan, vad folk ska göra sig lustiga när de väl ringer. Men se där ni lustikurrar vi är fullbokade hela veckan och i stort sett nästa med, finns inte en skrubb ledig, så det så.

Anyways, är helt slut i huvet. Men sitter här i soffan och tittar på Champions Leauge finalen. Det står 1-0 till Barcelona. Hoppas verkligen att de vinner. Sorry syster vet att du vill att Manchester vinner.

Sitter även och pillar på min nya design som jag är sjukt stolt över. Har fortfarande en hel del att fixa, men den ser bra ut så länge. Har så mycket ideer och inspiration.

Såg lite nya bilder från inspelningen av New Moon hos Alisa. Ska inte tjata idag, men låt oss säga att jag DOG! Jag funderar på att gå och lägga mig och gå upp 20 november så att man äntligen kan få se filmen. Nu är det 5,5 månader kvar, en evighet.

Strax lunch


Nu ska jag ock en kollega strax ner till personalmatsalen och äta lunch. I dag serveras det lasagne, I like a lot :)

Redan onsdag, fatta vad snabbt veckan går. På lördag jobabr jag dock extra kväll på min gamla avdelning, jobbar 14.30-23. Men det är ok, som jag har skrivit förr extra pengar behövs alltid. Syster och jag ska även till helgen ta och boka flyg till New York :) Längtar ihjäl mig :)

Presents


Innan mina föräldrar åkte fick jag min födelsedagspresent från dem eftersom jag fyller år nästa vecka. Sjukt glad blev jag och tycker verkligen att jag fick något för mycket, men antar att det tycker att jag förtjänar det.

Detta fick jag:
* Body lotion från Escada
* Shower & Bath gel från Escada
* Kate Moss parfym som doftar så underbart
* 3 st ljus hållare, så söta
* Samt ett kort med en massa pengar i, kronor och några 100 dollars sedlar. Jag och syster ska till New York i höst :) Så vad passar bättre än pengar och då dollar ;)

Hvala söta och underbara parents :)

Nytt halsband


Syster och jag tog en sväng till Gallerian i går. Jag hittade det här otroligt söta halsbandet på, I.Me.My, så fint. Min kamera suger verkligen så jag fick ingen bra bild. Men det står, Faith, Hope, Love, Believe på den, tyckte den var så fin.

Trevlig resa


I dag åkte mina kära föräldrar på långsemester till Kroatien & Bosnien. Jag och syster ska inte åka ner dit i år. Nu har vi varit där de senaste två åren i rad, så vi planerar en annan resa i höst istället. Mamma och pappa ska vara borta i 4 månader. Känns hur skumt som helst, så länge har inte vi varit ifrån dem ever. Men vi är stora flickor nu och jag vet att de kommer ha en underbar semester. Jag kommer dock bli grymt avundsjuk om de gör ett besök till min favorit stad i Kroatien, Dubrovnik. Jag vill också...hahah. Men jag och syster har en grymt spännande resa i höst ;)

Soligt

I dag skiner solen som bara den :) Det är nog en 17 grader ute iallafall. Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig. Men känner man vädret här i Sverige så är det bara en tidsfråga innan det vänder igen.

Sov hos mamma och pappa. Och vad jag är trött. Så fort jag byter säng så sover jag så dåligt. Syster är ledig idag men ska lämna lägenheten så fort hon går upp eller något. Mamma lär ju vara hur hispig som helst idag när hon ska packa och greja. Vi ska gå förbi och handla en mors dag present till henne eftersom hon inte är här på söndag. Och en present till vår moster som verkligen förtjänar det. Blir nog en glass på det hela också nu när det är så underbart väder ute.


~~~

"If you talk about me, I got some advice. Click your heals three times and say I wish I had a life".

Så besviken

Jag har tänkt på en sak under den senaste veckan. Jag har kommit fram till att jag är sjukt besviken på en av mina kompisar. Det är inte Rebe, henne skulle jag inte ens kunna bli besviken på eller arg på, vi vet vart vi har varandra och den tjejen har my back i vått och torrt, det har hon bevisat mer än flera gånger. Inte minst den gången jag låg på sjukhus för någon månad sedan. Vissa av mina så kallade vänner hörde inte ens av sig när de fick reda på att jag låg där, and that says a lot. Det är verkligen ett av de tillfällen man kan bevisa sig som vän.

Det känns som att jag försöker med jämna mellanrum, frågar om vi ska hitta på något, fika, bio, följa med på dittan och dattan. Men det funkar inte, har inte tid, inga pengar, whatever liksom. Men när man sen får höra att allt ovan går bra att göra med andra vänner då blir jag både ledsen och besviken. Med mig går det inte att göra något av ovanstående men med andra vänner finns all tid och pengar i världen att göra grejer med. Känns som att jag bara är en liten person som den råkar känna och inte räknas på något sätt.

Mina vänner betyder väldigt mycket för mig. Och jag försöker vara en så bra vän som möjligt, en sådan vän som jag vill att mina vänner ska vara. Behandla dem så som jag vill att de behandlar mig. Jag vet att jag är en bra vän och att mina vänner uppskattar mig och älskar mig för den jag är och det är verkligen ömsesidigt från min sida med. Men jag har börjat tvivla på vissa av dem. Kanske borde ta och prata med denna person.

Mot mor och far

Nu ska jag röra mig mot mamma och pappa i Farsta. En god lunch väntar där, men först ska mamma och jag ta en sväng i Farsta centrum.

Jag får svara på era kommentarer ikväll hemma hos dem, för nu måste jag gå för att hinna med mitt tåg. Vad roligt by the way att flera personer har hittat hit, det är alltid trevligt att lära känna nya människor och att få lite kommentarer om det man skriver :)

Kram så länge :)

Snigelbrev :)


Bilden är lite väl ljus. Men kan ni se att det står Ibiza på stämpeln? I fredags när jag kom hem från jobbet låg det ett brev i min brevlåda. Ja, ni hörde rätt ett brev, ett handskrivet brev. Det var år och dagar sedan jag fick ett handskrivet brev, det är inte många som skriver det längre nu när det finns email, internet, sms osv. Men sjukt glad blev jag eftersom jag visste från vem det var. Min bästa vän i hela världen, Rebe som är på Ibiza. Ni trodde väl inte att jag skulle fota sjävla brevet så att ni får läsa det...lol.

Anyways, vad jag skrattade åt hennes brev. Den där tjejen vet verkligen hur hon ska muntra upp en och jag äslkar hennes humor. Saknar henne varje dag, men nu har hon fixat internet på sitt rum. Det har hon inte haft föregående år, så nu kan vi ändå hålla bättre kontakt :)

Morrn Morrn

Morrn morrn, idag skiner solen här i huvudstaden :) Har redan varit ute på en promenad, så härligt.

Jag har börjat äta lite nya mediciner och jösses vad trött jag blir av dem. Jag låg och sov redan 22.30 igår...hahah, helt galet. Hoppas det inte kommer vara såhär hela tiden, vill inte spendera hela sommaren sovandes ;)

Jag har börjat pilla på en ny design, det tar sin tid. Har lyckats göra en banner eller header kanske det heter som jag är sjukt nöjd med. Jag är ju inte ens i närheten av att göra så snygga grejer som andra som pysslar med designer, men jag lär mig :)

I dag ska jag åka hem till mamma och pappa i Farsta coh spendera natten där, kommer även sova hos dem imorgon efter jobbet. De åker på semster i 4 månader på tisdag, så det gäller att spendera ett par dagar med dem.

Ännu en regnig dag



Vad jag är seg idag. Måste gå och handla lite, men jag orkar knappt flytta mig från soffan...haha. Och då har jag en ICA 3 minuter ifrån min lägenhet, Har suttit här i soffan ett tag nu, men måste verkligen gå ner och handla.

Vid 07.30 vaknade jag av att grannen ovanför flyttade en massa möbler och sparkade igång sin damsugare. Vem fan damsuger halv åtta på en lördag morgon?! Lyckades somna om efter en stund för att vakna till ännu ett regnigt Stockholm. Vädret ute är så dåligt, regnar och ser bara allmänt mörkt ut.

Jösses

Kom hem från jobbet för ca 30 minuter sedan. Jag har idag jobbat lite mer än 15 timmar...jösses. Ja, det är såklart sjävlvalt men jag är ändå väldigt trött.

Vi trodde att många hade klämdag idag och att det inte alls skulle vara så mycket på vår avdelning idag och därför var vi kort om folk. Men vad det  ringde och trillade in mail hela tiden. Det är nackdelen med att en hel avdelning har ledigt röda dagar, att det samlas på så mycket mail, fax osv...
Men jag och min kollega som jobbade lyckades ändå tömma allt väldigt bra.

På min gamla avdelning var det ganska lugnt när jag sen gick ner. Träffade en hel del roliga gäster och det var kul att se lite folk i lobbyn och så. Våran lobby really takes my breath away, lätt Sveriges snyggaste lobby. Det var väldigt kul att få se lite gäster, i mitt vanliga jobba pratar jag mest med dem i telefon och via mailen, man träffar inga gäster. Även fast jag älskar mitt jobb och skulle inte byta så var det ändå kul att få träffa en massa trevliga gäster. Syster som också jobbade kväll kom förbi med godsaker, smakade smaskens :) Thanks dear :)

Nu ska jag strax sova och jag kan lova att jag unnar mig en rejäl sovmorgon imorgon. Ja, om grannarna håller sig lugna ;) Jag är helt slut i huvet.

Nu ska jag lära mig


Jag är inte världens största Beyonce fan, men tycker att den bild på henne är så vacker.

Jag har nu skaffat mig en liten test blogg, en blogg jag ska ha för att testa och leka lite i med olika designer. Jag gillar min nyvarande design jättemycket men skulle nog vilja ändra om lite och skaffa en ny. Det är trevligt med förnyelse. Så nu har jag skaffat en blogg jag kan testa mig fram i och öva på. Ska börja pilla redan nu lite med hjälp av den underbara sidan DesignaDinBlogg. Där får man alltid så mycket bra tips.

It´s over


Igår klickade jag äntligen på play knappen och såg de två sista avsnitten av underbara Prison Break. Nu är den verkligen över. Behöver jag ens säga hur mycket jag grät mig igenom det sista avsnittet?! Inte bara för att serien var över utan för att det var ett sååååå bra avsnitt, så sorligt. Jag ska inte avslöja för mycket. Jag gillade slutet, men grät som ett barn till det. Mina ögon var helt svullna.

Radar


Britneys nästa singel blir Radar. Älskar den låten och hoppas såklart på en grym video. Här är omslaget till singeln, I like it. Inget märkvärdigt utan vädligt simpelt.

(Bild från Britney Spears.com)

Ledig


Så skönt att få vara ledig idag. Den här veckan har varit hur mycket som helst på jobbet, jag har varit helt slut när jag har kommit hem. Har inte haft ork att göra något, tagit en dusch/ett bad och sedan bara stupat i säng. Så den här lediga dagen behövdes verkligen.

Många har ledigt även i morgon, men jag ska jobba dubbelpass. Först på min avdelning 08.30-17.30 och sen 18.00-23.00 på min gamla avdelning. Men det är okej är ju ledig helgen sen igen och när lönen väl kommer är det väldigt trevligt. Jobbar extra nästa helg dock och har en del extra pass under sommaren fast jag nu ska jobba heltid igen. Men som sagt trevligt när lönen kommer, jag är ju sjävl utan man och barn så det är bara att passa på att jobba lite extra.

Speaking off, har nog inte skrivt detta här. Jag fick ju gå ner lite i arbetstid, från 100 % till 75% när nedskärningar började göras hos oss. Men här om dagen fick jag underbara nyheter kan jag tala om. Min chef sa att jag får tillbaka 100 % igen :) Först sa hon att jag skulle få jobba heltid fram till hösten, men sen 30 minuter senare kallade hon in mig på sitt kontor igen och frågade om jag vill vara ansvarig för årets julshow igen och får då heltid fram till slutet av året. Sen hoppas de att denna kris har hunnit stabilisteras så att jag får tillbaka min heltidstjänst helt och hållet. Hur glad tror ni att jag är?! I am so happy. Behövde trots allt inte jobba 75% länge utan ca 1,5 månad och är nu back på 100 % igen :)) I love it, you just have to have faith så löser det sig :)

So Fine

Hörde den här låten, "So fine" med Sean Paul på The Voice här om dagen. I am loving it. Jag brukar inte rikigt tycka att han har så bra låtar och hälften av gångerna hör man inte rikigt vad han sjunger. Men denna är rikigt, rikigt bra.


Suck

Sitter här på jobbet med världens jäkla migrän. Det var inte rikigt läge för att stanna hemma idag om man säger. Har en massa saker att göra och så har man fan inte råd att stanna hemma. Jag kommer att behöva stanna hemma ca 10-14 dagar här fram över när jag ska opereras. Så det är bara att stå ut idag och försöka lägga sig tidigare idag och hoppas på att migränen försvinner.

På torsdag är jag ledig, ska bli skönt. Passa på att bra vila ut. Måste hitta en present till min moster som jag ska skicka med mamma och pappa när de åker på semester nästa vecka. Jag har en väldigt stor släkt, men det är inte alla som förtjänar en present...hahaha. Min moster älskar jag över allt annat, hon är en sådan underbar person. Så hon förtjänar en present eftersom hon snart fyller år och jag vill ge henne något för att hon är så underbar som hon är :)

Prison Break


Jag älskar Prison Break. Älskar den serien så mycket. Okej, jag kan dock erkänna att den blev lite too much under säsong 3, men det spelar ingen roll den är så underbar. Den har under sina 4 säsonger hållit en så bra kvalité, det blir hela tiden spännande och man vill bara ha mer och mer. Skaparna av denna serie är genier.

Men allt som är bra kommer till sin slut förr eller senare. Jag har nu på min dator de två absolut sista avsnitten av Prison Break, sen finns den inte mer, den är slut, finito, over. Och jag kan för allt i livet i mig inte klicka på play knappen. Jag vill så gärna titta men jag kan inte...

Make sure to watch MTV


Den 31 maj är det dags för MTV Movie Awards igen. Och gissa vad! Robert Pattinson, Kristen Sewart och Taylor Lautner ska vara på galan. Och det är inte allt. De ska presentera ett litet klipp från kommande New Moon!!!!! Man kommer få se en liten sneak peak på filmen, ååhhh jag vill nuuuuuuuuuuu.

"Fans can tune-in to the show to see sneak peeks from three of the most highly anticipated movies of the year. "These clips have never been seen before and we're very excited that The Twilight Saga: New Moon is one of them."


Twilight är även nominerade i sex kategorier:
* Best movie
* Best female performance - Kristen Stweart
* Breakthrough performance male - Robert Pattinson och Taylor Lautner
* Best kiss - Robert Pattinson & Kristen Stweart
* Best fight - Robert Pattinson & Cam Gigandet
* Best song in a movie - Paramore "Decode"

In på MTV med er och rösta :)

Hyllad som en Gud i natt



Hyllad som en Gud i natt. Vad annars?! Vår eller min älskade Zlatan.


(Foto: VITEZ/LIVERANI, AP, REUTERS)

Regnigt


Det var mig ett regnigt Stockholm idag. Vädret är skittrist, det har små regnat i stort sett hela dageg, så tråkigt. Man börjar undra om det är oktober eller maj månad. Men så är det här i Sverige, vädret kan man inte räkna med.

Kom hem för ett tag sen från jobbet, har varit ganska lugnt idag ovanligt för att vara en måndag för oss. Då brukar vi alltid ha en massa att göra efter helgen.

Jag har fått en ny granne som bor ovanför mig. Jag har irriterad mig ett tag på honom. Han röker på balkongen, helt okej för det gör jag också. Men han har för vana att aska bara ut i luften och såklart hamnar all aska på min balkong och min matta som jag har där. Nyss satt jag också på balkongen och han var också ute. När han askade i vanlig ordning och allt föll ner på min balkong sa jag snällt till honom. Han pratar inte så bra svenska, utan sa mest "Aahhh, I am sooooo sorry miss, thank you for letting me know". Jag kunde inte annat än att skratta och sa spatsiba (eller hur man nu stavar det, han är ryss och det är ett av de få ord jag kan. Då började han skratta och frågade om jag var ryss. "Sorry miss, I fix ashtray", på knaglig engelska, haha. Slutet gott :)

Stylista


Ett nytt program som startade på TV3 idag. Verkar vädligt lovande och underhållande. Denna ska jag absolut följa.

Handling: I Tyra Banks nya succéserie Stylista får elva engagerade deltagare sitt livs chans. I nio avsnitt tävlar de om vem som skulle göra bäst ifrån sig på en modetidning. I potten ligger ett jobb på tidningen Elle och en lägenhet på Manhattan.

Välkommen till Djävulen bär Prada - på riktigt. I filmen Djävulen bär Prada är den stilsäkra, men iskalla, chefredaktören Miranda en regelrätt häxa som driver sin assistent Andrea nära vansinnets brant. I Tyra Banks nya realityserie Stylista möter vi en minst lika stilsäker och minst lika iskall Anne Slowey, moderedaktör på Elle. Och hon är minst lika tuff mot de elva nervösa deltagare som under nio avsnitt ska visa att de har vad som krävs i branschen.


Grattis Norge

Grattis Norge :) Tycker absolut att de var värdiga vinnare, deras låt var en av de bästa. För övrigt måste detta ha varit en av de sämsta Eurovision någonsin, sååååååå mycket dåliga låtar på en och samma gång har jag inte hört på länge.

ESC



Nu mina vänner ska jag gå ut och hjälpa mamma med det sista innan Eurovision börjar om ca 30 minuter. Hela familjen är på g...hahaha.

Här är alla länder som sjunger ikväll. Jag har dock inte hört alla, så jag vet inte rikigt vem jag hejar på än.

Albanien
Armenien
Azerbajdzjan
Bosnien - Herzegovina - Hejar jag så klart på, man är ju halv Bosnier
Danmark
Estland
Finland
Frankrike
Grekland
Island
Israel -
Kroatien - Hejar jag också såklart på, man är ju halv Kroat och född i Zagreb
Litauen
Malta
Moldavien
Norge
Portugal
Rumänien
Ryssland
Spanien
Storbritannien
Sverige - Go Malena, denna låt har växt enormt på mig
Turkiet
Tyskland - Diva Von Tesse, som jag starkt gillar fattar jag dock inte varför hon ska vara med i deras bidrag och dansa lite. Jag gillar henne mycket, men att hon vill förknippas med Eurovision fattar jag bara inte.
Ukraina

TREVLIG KVÄLL med er som ska titta och er som inte ska titta.

Mums


Det var pappa som var kock idag och inte mamma. Blev jättegod färsk potatis, kött och god sallad till. Nu håller mamma på att fixa pannkakor som efterrätt med hjortonsylt. Det ska vi smaska på när Eurovison börjar. En massa snacks har de också köpt.

Fina naglar


Som vanligt blev jag supernöjd efter att ha varit hos My och fixat naglarna. Valde åter igen fransk manikyr då jag tycker att det är så snyggt och stilrent. Tänkte först be henne göra någon fin blomma eller så, men hade något brådis då jag skulle möta upp syster i Farsta.

Coconut


Fick den här shower cream av min syster för ett tag sen, den tjejen skämmer bort mig för ofta :) Coconut Shower Cream från The Body Shop, doftar helt ljuvligt. The Body Shop har verkligen helt underbara produkter som doftar ljuvligt. Min syster är något av en stamgäst i den butiken, snart borde de bara göra henne till delägare, hahaha.

Lördag



Hej mina vänner :) Det har varit ganska tyst här i bloggen ett par dagar. Men jag har jobbat som en tok och varit helt slut när jag har kommit hem från jobbet. Igår var jag helt färdig, somnade strax innan midnatt och det är tidigt på en fredag för att vara jag. Gick upp 11 idag av att telefonen ringde.

Kl. 16 ska jag äntligen få mina naglar fixade. Jag brukade gå var tredeje vecka till My, men de sista gångerna jag har varit där tycker hon att var fjärde vecka går bra eftersom mina nagler håller så bra. Kan ju säga att jag inte håller med henne, de ser för jävliga ut. Denna vecka har jag typ gömt händerna så att folk inte ska se. Så jag ska säga till henne att jag vill gå var tredje vecka som förr.

Efter My bär det av till mamma och pappa. Vi ska se Eurovision tillsammans hela familjen, syster har bytt pass på jobbet så att hon jobbar frukost idag och inte kväll. Det är något av en tradition att vi i familjen ser den stora finalen tillsammans varje år. Mamma ska laga en massa gott och så blir det till att bänka sig framför TV:n. Måste passa på att umgås lite med mamma och pappa. Om ca en vecka åker de till Kroatien och Bosnien och blir borta 4 månader!!

Inte en lugn stund

Jag som trodde att det skulle bli en lugn kväll här nu när jag skulle jobba extra. Men tji fick jag, har haft hur mycket som helst att göra. Kul ändå eftersom tiden går fort, men jag har inte hunnit göra något annat än att just jobba. Men det är ju det som är meningen. Så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen samt att jag inte rikigt har hunnit läsa och kommentera era bloggar.

Jobbar till 23.00 och ska jag snabbt hem och sova. Hoppas bara att jag lyckas somna och inte är så där överhyper eller trött så att det blir omöjligt att somna. Börjar trots allt 08.00 imorrn. Kan ju säga att jag bara ska hem efter jobbet och ta det lugnt. Inga aktiviteter alls.

Det...

...blir inte mer spännande än så här idag. Nu ska jag borsta tänderna och sova, ska trots allt jobba 15 timmar i morgon.

Happy B-day


I dag fyller det här snyggot 23 år. Jag har världens crush på människan ♥. Fan jag har en hel lista på en massa män som jag har en crush på, men Robert ligger högt upp på den listan :)

(Bild lånad med tillstånd av en tjej från ett forum jag är medlem i)

Onsdag

Som vanligt är det full rulle på jobbet, jobbar en timme till och sen ska jag gå en liten promenad. Måste se till att lägga mig i väldigt god tid idag. Jobbar 08.00-16.30 och ska sen jobbar lite extra på min gamla avdelning, 17.00-23.00 och 08.00-16.30 här på min avdelning på fredag. Blir med andra ord en väligt lång dag imorgon, men trevligt när lönen kommer. Har lite extra pass på min gamla avdelning de kommande veckorna.

Missar tyvärr den andra semifinalen av Eurovision imorgon, men det gör inget. Det är ändå den stora finalen på lördag som är roligast att titta på.

Oj då...

...vad klockan hinner bli mycket när man fastnar vid datorn. Måste verkligen gå och lägga mig, här ska ju jobbas imorrn. Brottas med alla människor, trevliga som otrevliga...hahaha. Denna vecka har vi så mycket att göra, men det är bara att jobba på och se glad ut :)

Natti natti med er :)

Lycka


Nu är det på riktigt. Biljetten är uthämtad :)) Och igen, tack underbara syster för presenten ♥ Jag behöver inget mera i födelsedagspresent, detta är mer än nog :) Nu ligger den i säkert förvar i min bokhylla.

Semifinal 1



Som säkert många andra sitter jag här i soffan och tittar på första semifinalen av Eurovision. Men herregud vad är det för bidrag folk har skickat?!! Alla är ju helt förjävliga som man har sett hittills. Innan de skickar ett bidrag som ska representera ens land kan de inte skicka dem på engelska kurs. Hälften kan ju inte ens uttala de engelska orden de sjunger rätt, låter så jävla illa.

Hoppas dock att Sverige och Bosnien går vidare ikväll. Har inte hört Bosnien, men klart man hejar på dem. Kroatien tävlar på torsdag och jag hoppas att de såklart går vidare fast de har en ganska trist låt.


Vad roligt dock att supermodellen Natalia Vodianova är en av programledarna. Hon är en av mina favorit modeller, så otroligt vacker.

(Bild: Expressen.se)


Hot 100 Women

Oj, vad jag spammar idag, ska sluta nu...hahaha. Men antar att jag är full av inspiration för tillfället ;)

Tidningen Maxim gör varje år en lista på "Hot 100 Women". Här är deras lista för 2009. Håller ni med med några av dessa?



#10 - Jennifer Love Hewitt, henne har jag så svårt för. Vet inte varför, hon ser bra ut och så men jag personligen tycker att hon är en kass skådis klarar inte av att se något hon är med i. 



#9 - Jordana Brewster



#8 - Rihanna, lover her.


#7 - Adriana Lima, borde komma högre upp på listan. Hon är ju hur snygg som helst. 



 #6 - Eliza Dushku




#5 - Mila Kunis, grymt snygg älskar hennes ögon.



 #4 - Malin Åkerman, kul att en svensk kommer så högt på listan.




#3 - Bar Rafaeli




 #2 - Megan Fox, like duh hur snygg är inte bruden




#1 - Olivia Wilde, har bla varit med i The O.C. 

Resten av listan, numrerade så som de blev framröstade. Kan ju inte påstå att jag vet vilka alla är.


#11-20: Jessica Biel, Leighton Meester, Jessica Alba, Christina Aguilera, Katy Perry, Gina Carano, Britney Spears, Marisa Miller, Chan Marshall, Moon Bloodgood


#21-30: Annalynne McCord, Kate Beckinsale, Lindsay Lohan, Eva Mendes, Julianne Hough, Angelina Jolie, Vanessa Hudgens, Danneel Harris, Zoe Saldana, Penelope Cruz


#31-40: Hilary Duff, Ciara, Blake Lively, Scarlett Johansson, Anna Kournikova, Hayden Panatierre, Cameron Diaz, Charlize Theron, Anna Faris, Lily Allen


#41-50: Nadine Velasquez, Nikki Reed, Elisha Cuthbert, Avril Lavigne, Fergie, Nicole Scherzinger, Katie Cassidy, Arielle Klebbel, Freida Pinto, Taylor Swift


#51-60: Sienna Miller, Beyonce, Kim Kardashian, Rachel Bilson, Christina Milian, Amber Heard, Audrina Patridge, Miranda Kerr, Ana Ivanovic, Carrie Underwood


#61-70: Dania Ramirez, Heidi Klum, Milla Jovovich, Diora Baird, Amanda Righetti, Emma Stone, Emmy Rossum, Ashley Greene, Jennifer Morrison, Maria Menounos


#71-80: Gabrielle Union, Camilla Belle, Ashley Tisdale, Amanda Bynes, Tricia Helfer, Cameron Richardson, Stacy Keibler, Danica Patrick, Jaime King, Jamie Gunns


#81-90: Heidi Montag, Emma Watson, Whitney Port, Minka Kelly, Michelle Trachtenberg, Ali Campoverdi, Summer Glau, Diane Kruger, Jamie Chung, Roselyn Sanchez


#91-100: Chelsea Handler, Joanna Krupa, Michelle Obama, Yvonne Strahovski, Padma Lakshmi, Olivia Munn, Marisa Tomei, Rebecca Mader, Melissa Rycroft, och Deanna Russo

(Källa: Maxim.com)


Britney baby


I dag kl. 09.00 släpptes biljetterna till Britney i Globen. Jag vill såklart mer än gärna gå, älskar henne. Men jag tyckte verkligen att biljetterna var på tok för dyra, kostar mellan 695 kr - 4500 kr, det är lite väl mycket tycker jag. Så tråkigt när de blir så giriga. De biljetter jag ville ha kostar 1450 kr, In the zone och de är redan slut.

Men sen har man verkligen världens bästa syster i världen och som inte vet vad hon ska göra av alla sina pengar...hahaha. Hon visste hur gärna jag ville gå men att jag kände att biljetterna var för dyra, de för 695 kr är längst upp i Globen och då är den inte ens värt att gå om man ska sitta högst upp och knappt se något. Så min underbart snälla syster ger mig en biljett i födelsedags present eftersom jag snart fyller år. Jag trodde fan att jag skulle börja lipa när hon sa det. Inte bara för att jag ska få se Britney för tredje gången igen utan för att syster är en så snäll och omtänksam person och ger mig biljetten som present.

Tack tusen gånger om kära, underbara syster. Jag kan inte i ord beskriva hur mycket jag uppskattar dig och denna gest som du gör. Älskar dig över allt annat

Så 13 juli, here I come :)))

Zelly svarar

Fick en fråga från Irma, tack för din fråga :) Du har inte skrivit någon blogg adress, så jag svarar här istället ifall du skulle komma tillbaka till bloggen och för alla andra som kanske undrar.

Varför lägger du aldrig upp bilder på dig själv?

Skälet till att jag inte gör det för att jag inte riktigt känner mig så bekväm med att lägga upp bilder på mig själv. Tycker att det sker så mycket sjuka saker på internet och jag vill inte att mina bilder ska hamna i "orätta" händer. Nu har inte jag en så välbesökt blogg som så många andra har, men jag känner ändå att jag inte vill lägga ut en massa bilder på mig själv och mina nära. Jag har en Myspace sida där jag brukar lägga upp bilder, hade Facebook ett tag innan jag blev helt stressad av den och tog bort den, på min Twitter kan man se bild. Där har jag/hade jag bilder, men det är annorlunda för där kan jag kontrollera vilka som ser mina bilder och vart de "hamnar".

Jag jobbar på ett väldigt välkänt företag, med många viktiga gäster och kunder. Min arbetsgivare kontrollerar inte mig på något sätt, vad jag gör utanför mitt jobb är något som de inte har att göra med. Men mitt mål i livet är att klättra ännu högre på denna arbetsplats och framtida arbetsplats, jag satsar otroligt mycket på min karriär i denna bransch som jag älskar så mycket och vill komma så långt det bara går. Därför vill jag inte lägga upp seriösa som oseriösa bilder på min blogg. Man vet aldrig vem som läser den, kanske t.o.m en framtida arbetsgivare.

Självklart tycker jag att det är otroligt roligt att besöka bloggar som lägger upp en massa bilder på sig själv och jag vet att även läsare tycker att det är roligt att se bilder på personen bakom bloggen och att det ger mer läsare. Men mig spelar det ingen roll om det gör att jag har mindre läsare, jag är tacksam för de jag har :) Men vissa saker känner jag mig helt enkelt inte bekväm med att visa och dela med.

Hoppas ni förstår det :)

Veckans blogg = JAG :)



OMG, titta jag är veckans blogg hos söta Alisa :) Tack, så mycket söta och underbara du, vad glad jag blir. Och tack sååååå jättemycket för de fina ord som du skrev :) Alisas blogg är en av dem jag följer och bara älskar och såklart kommer att fortsätta följa. Hon har så mycket spännande uppdateringar hela tiden och framfört allt en superbra och underhållande blogg och Alisa är verkligen en toppen tjej :) 

Tack så många gånger om ♥

(Bild: Screencap av Alisas blogg)

Måndag


Tack för att denna arbetsdag är över. Det har varit fullkomligt kaos på jobbet idag. Vi var kort om folk i vanlig ordning, börjar bli något irriterade om jag får säga det högt. Telefonen har gått varm i full fart hela dagen. Det är kanska fascinerande, så fort vi har fullbokat ringer alla resebyråer för att verkligen kolla att det är fullt på en viss rumskategori eftersom de då inte kan se avtalspriser för våra avtalskunder i sina system. Och de vägrar fatta att vi har den kategorin fullbokad och inte kan ge dem samma pris fast för en högre kategori. Bäst var ju herren som ville ha ett enkel rum, jag sa att det är vi tyvärr fullbokade på och att vi endast har sviter kvar. "Ja, men då får du ge mig en svit för samma pris". Hahahaha, ja det är ju inte riktigt så det går till. Vad tror han att detta är, en typ av marknad som man kan pruta priset på?!

Justin on SNL

Justin har varit värd för Saturday Night Live flera gånger. I går var det dags igen, han är fan bäst på att göra sketcher...hahaha. Här kommer några han gjorde igår.

Plastic ville



Pirates of the Carribean



At Target


Miss you

Pratade nyss en stund med min bästa vän Rebe som är och sommarjobbar på Ibiza. Vad jag saknar henne. Det var roligt att prata av sig lite och se hur det går för henne. Hon har det bra, men jag saknar henne massor.

Min huvudvärk är bättre, har suttit och slö tittat på TV, ska strax ta ett bad och sen se någon film. 

Nya sneakers


Jag älskar att gå i gympaskor, det är så bekvämt och så finns det så snygga modeller. Dessa från reebok köpte jag för ett tag sen. Var så sugen på att köpa vita, men tänkte att de blir ju så smutsiga så snabbt, så det fick bli svarta. Men jag är jättesugen på de vita med och tror att jag ska köpa dem till mig själv i födelsedagspresent, fyller snart år :)

Jag hade tänkt lämna tillbaka dessa igår om jag hade hittat några på Adidas utförsälningen igår, men eftersom jag inte hittade några fick dessa bli kvar ändå :)

Söndag

Söndag idag och jag är något småseg. Har lite ont i huvet, not fun. Det är vädret är så konstigt, det regnade för en stund sen och nu skiner solen fast det är något kallt ändå. Blir så när vädret håller på att muppar sig, då får jag något ont i huvet, jäkla migrän. Men som tur är har jag inte så jätteont i huvet.

Har varit ute på en härlig powerwalk, måste komma upp i mina steg. Mitt lag leder stegtvävlingen på jobbet och det ska vi fortsätta göra.

Ikväll är det personalfest på jobbet, men jag ska inte gå. Dumt att lägga den på en söndag när man ska jobba i morgon. Men jag ska upp tidigt för att lämna en massa prover på Karolinska igen. Springer där hela tiden och lämnar en massa blodprov, men det är skönt att de är så noga.

Ska strax äta lite lunch framför Ugly Betty och Desperate Housewives eftersom jag missade det i tisdags när ComHem inte funkade, bra att det är repris idag. Till lunch blir det Tacos som blev över igår när syster och jag lagade det.

Edit: Ugly Betty börjar tydligen efter Brothers & Sisters, suck.

Adidas outlet


I går när Chris och Fia kom förbi en sväng hade de varit på Hovet där de hade en stor Adidas uförsäljning. De hade fyndat hur mycket som helst, skor för 200 kr, t-shirts för 40 kr, väskor för 40 kr, byxor för 100 kr, i stort sett gratis. De tipsade oss om att gå dit idag.

Så Emma, syster och jag träffades strax innan kl.11 idag eftersom vi trodde att de öppnade då. Men de hade redan öppnat kl. 10. Men vi stog glatt i den lååååånga kön utanför Hovet, för vi skulle ju fynda Adidas prylar ;) Vi fick stå ca 1 timme och 15 minuter i kö utanför för att få komma in. Och vädret idag liknade en höstdag, men vi kom in.

Vi lyckades alla göra en hel del fynd. Jag var ute efter att köpa gympaskor. Men eftersom detta var en provkollektion för Adidas hade de endast storlek 38 för tjejer och 42 för killar i skor, och big foot som man är behöver jag minst 40. Så inga skor blev det eller kläder eftersom tjejstorlekarna i stort sett endast var M och 38. Men min syster lyckades hitta en hel del, 2 kepsar, 2 t-shirts, 2 tränings byxor, 1 väska, 1 svettband, en vattenflaska, en hoddie och för bara 560 kr.



Detta är vad jag fyndade, 2 väskor 40 kr styck. Den vita är av märket Stella McCartney, hon har designat för Adidas kollektion så den var jag ju bara tvungen att ha. Linnet och shortsen är till pappa, tror han kommer bli sjukt glad. Och svettband till mig när jag är ute och går som en tok. Allt detta för 260 kr, det kallar jag fynd ;)

I Love Vapiano


I går efter jobbet mötte jag upp Emma. Vi åt som vanligt på Vapiano, älskar det stället de har så myckiet god mat. Sist jag var där så år jag pasta, så igår blev det deras supergoda pizza, inte så nyttigt men så god. Och ibland ska man väl få unna sig något onyttigt ;)

Chris och Fia kom förbi en liten sväng för att säga hej. Det var sjukt länge sedan jag träffade dem. Tjejer vi måste ses oftare helt enkelt :) De berättade även om en Adidas outlet som vi blev mycket intresserade av, men mer om det i nästa inlägg.

Tack Emma, för en supermysig kväll, du är så god :)

Fredag

Äntligen fredag eller vad säger ni :)

Igår efter jobbet slockande jag som ett ljus. Var helt färdig. Igår var det hur mycket som helst, telefonen ringde i ett och mailen fylldes på. Kort om folk var vi också, inte bra. Efter ett tag ville jag och min kollega bara stänga av telefonen eller slänga ut den genom fönstret

Tog ett bad efter jobbet och gick och la mig. Upp tidigt imorse för att jobba. Slutar 15.30 idag, det ska bli skönt.

Ska träffa Emma efter jobbet, vi ska äta på Vapiano, love that place. Och ska bli så kul att få prata av sig med Emma igen. Förhoppningsvis hinner vi träffa Chris en snabbis som är på besök i stan.

Syster ska sova hos mig ikväll, det ska bli trevligt. Vi ska laga tacos i morgon och planera vår kommande New York resa som händer i höst. Måste börja kolla flyg och boka.

Mupp ComHem

Igår lagom tills Ugly Betty skulle börja dog ComHem, min TV funkade inte och inte internet heller. Så jäkla irriterande. Jag visste inte vad jag skulle hitta på. Det gick inte att komma fram per telefon, ingenting fungerade. Läste i Metro idag att det var något större fel och att en hel del hushåll hade drabbats av detta fel. 

Där märkte jag hur beroende man är av både sin TV samt internet. I morse fungerade allt dock som det ska.  

Mupp räknare

Min jäkla stegräknare var det så klart något fel på så den fick jag byta ut idag. Så irriterande när jag imorse hade klivit av flera stationer tidigare och gick en bra bit till jobbet bara för att när jag väl kommer fram ser att den inte funkar. Så jag gick samma väg när jag skulle hem för att se hur många steg det var på ett ungefär som jag får plusa på ikväll när stegen ska registreras.

I morgon har jag medarbetarsamtal med min chef, ska bli intressant. Jag har en del saker som jag vill ta upp med henne. Vår chef är så bra, så när man väl har något man vill prata om kan man bara gå in på hennes kontor och ta det på en gång. Men nu är det skönt att vi får avsatt tid till att prata i lugn och ro.


Jakten på lycka


Såg just Jakten på lycka - Pursuit of Happyness.

Handling: Ett starkt, varmt och charmigt drama inspirerad av den verkliga och fascinerande historien om Chris Gardner.
Will Smith har fått den stora äran att gestalta Chris Gardner, en man som är på väg att förlora allt. Hans sons mamma lämnar honom. Han kämpar för att få ekonomin och livet att gå ihop som ensamstående far, men blir ändå vräkt från sin lägenhet och står nu tillsammans med hans 5-år gamla son på gatan utan någonstans att ta vägen. Gardner lyckas få en prestigefylld praktikplats hos en fondmäklare, men trots att platsen är obetald tar han den i förhoppningen om ett bättre liv för sig och sin son. Chris tvingas leva ett dubbelliv; börsmäklare på dagen och hemlös på natten. Tack vare sitt självförtroende och kärleken till sin son, övervinner Chris Gardner alla hinder och blir en legend på Wall Street.


My Thoughts: Jag tror att jag grät mig igenom hela filmen. Vilken gripande film. Jakten på lycka är en bra film. Den tar upp ett känsligt ämne som får en att tänka till på hur svårt det är att försöka överleva men att det samtidigt finns människor som kämpar för sitt leverbröd. Jag gillar Will Smith och han gör en av sina bästa rollprestationer i denna film, hans son Jaden Smith som spelar sonen i denna film gör även han en underbar insats, så söt.En underbar film som får en att uppskatta det man har. Rekommenderas varmt och glöm inte att bunkra upp med näsdukar om du ser den.

Stegtävling


I morgon drar en ny stegtävling igång på jobbet. Vi hade även en i höstas, men då var man ju inte direkt motiverad av att vara ute och gå så mycket när det var så trist väder. Mycket roligare ska det bli denna gång nu när det äntligen är vår och så härligt väder.

Jag har bestämt mig för att börja gå av ett par stationer tidigare när jag åker till jobbet. Jag brukar gå från Slussen till Kungsträdgården där jag jobbar varje dag, men det är inte någon lång promenad, det tar ca endast 15 minuter att gå. Så jag ska gå av ett par stationer tidigare samt även gå dessa stationer på väg hem och kliva på tåget senare.

Deklarera

Ni missar väl inte att deklarationen ska vara inlämnad och påskriven senast i morgon 4 maj kl. 24.00.

Så himla smidigt att man kan deklarera över internet och pengarna ska man få innan midsommar. Jag gjorde min deklaration för några veckor sedan. Får tillbaka en ganska bra slant :) Så länge man inte behöver betala tillbaka är jag nöjd. Men den summan jag får tillbaka är mer än välkommen :)

Wanted


Såg just denna film, Wanted med bla Angelina Jolie som jag älskar.

Handling: Wesley Gibson (James McAvoy) är en hypokondrisk kontorsslav vars liv är händelsefattigt och trist. Men när Wes upptäcker att hans försvunne far blivit brutalt mördad, tvingas han in i en hemlig organisation av lönnmördare som kallar sig Brödraskapet. Under den rutinerade mentorn Foxs (Angelina Jolie) ledning, förvandlas Wes Gibson till en mördarmaskin som utplånar den ena skurken efter den andra.


My thoughts: Innan jag såg den hade jag hört en hel del blandade åsikter om denna film, många gillade den inte alls. Men är man ett sånt stort Angelina Jolie fan som jag är så är det en sjävlklar film för mig att se. Jag gillar när Angelina spelar tuff action brud där det bjuds på en hel del coola action scener där hon är hur cool som helst.
Jag tycker att det var en helt ok film att se, inte den bästa action film jag sett men helt klart en sevärd film om man gillar coola fightscener blandat med mycket skjutande. Tyckte faktiskt att filmen var riktigt underhållande med högt tempo. Man får ha översikt med att filmen är lite superhjälte-aktig.


(Bild från Discshop.se)


God morgon

God morgon och vilken härlig morgon det är. Solen skiner för full hals och det är helt ljuvligt ute.

Jag har varite ute på en powerwalk och det var så skönt. När jag gick där och svettades var det nästan ett tag för varmt, men jag ska inte klaga det är ju det här vi har väntat på i flera månader.

Var föbi ICA och handlade lite. Min syster kommer strax över på lite fika innan hon ska till jobbet. Älskar att spendera tid med henne, så fika på balkongen blir det :)

Vad ljuvligt det var att gå upp i morse när hela lägenheten var skinande ren. Varför blir vi lite lata ibland och inte orkar städa?! Det blir ju bara jobbigare sen när man måste storstäda.

När syster ska till jobbet ska jag nog gå ut igen, sätta mig och sola lite så att man äntligen får lite färg på den här bleka kroppen ;)

Gott kaffe


Jag tror det var förra året jag fick min espresso maskin när jag fyllde år. Har inte använt den på ett tag, så idag efter lunch gjorde jag iordning en supergod cappucino, har blivit väldigt duktig på att göra god cappucino :) Älskar denna maskin så det får bli kaffe från den oftare :)

Nu, fortsätta städa pausen är över ;)

1 Maj

1 maj redan, det är helt galet vad fort det har gått. Nu är det verkligen vår, så skönt och underbart. I dag är det helt underbart väder ute, och de säger att det ska hålla i sig hela helgen. Ska strax gå ut och ta en lång powerwalk och sen behöver jag städa lite här hemma.


Nyss gick dessa människor förbi eftersom det är 1 maj, tåget var längre än vad bilden visar men det kändes så dumt att stå på balkongen och ta värsta smygbilden.

RSS 2.0